Inlägg från: Anonym (Tänk längre!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tänk längre!)

    Vilken åldersskillnad är ok?

    Det är helt ok att ha en kortare romans eller sex med någon som är äldre/yngre. Men tänk till litegrann om ni vill ha något seriöst. 25 och 50 funkar utmärkt just idag, men det är inte så jäkla kul om 25 år, när den ena är medelålders och den andre lastgammal.

    Vill du spendera din medelålder med att ta hand om en dement partner?

    Även om man känner starkt för varandra och är "soulmates" så bör man tidsbegränsa det till max några års relation om man inte är ungefär jämnåriga.

  • Anonym (Tänk längre!)
    Ronja666 skrev 2018-10-22 10:27:56 följande:
    Nu tycker jag att du är trångsynt. Vad är det som säger att den jämnåriga du träffar inte får en stroke i 50-årsåldern och blir ett vårdpaket eller blir dement tidigt.

    Livet är hela tiden under förändring och du kan aldrig veta vad som ska hända. Om du själv hade träffat någon du verkligen blir kär i, hade du gjort slut då bara på grund av åldern?
    Jag har gjort slut med någon jag verkligen älskade och han älskade mig just på grund av åldern ja. Det spelar roll. 

    Jag var nästan 40 och hon ca 20. Det kändes verkligen rätt och jag älskade henne jättemycket, jag var helt galen i henne. Men hon ville ha barn i framtiden, jag har redan barn och skulle ärligt talat inte palla att bli småbarnspappa som då kanske 50 år. När jag förklarade det så sa hon att vi skippar barn då, men jag ville inte beröva henne det eller sabba hennes framtid så jag gjorde slut.

    Jag vet att jag gjorde rätt för hon har träffat en jämnårig och väntar barn med honom och hon är nu runt 25.
Svar på tråden Vilken åldersskillnad är ok?