• isolande

    Min fästmans tjejkompis tar mycket plats

    TS, jag varnar dig för att be honom bryta med sin kompis. Jag har varit i din killes situation fleeera ggr, men jag är tjej och har killkompisar.

    Jag vet mkt väl att min bästa killkompis kan vara ett as mot andra, han är högljudd, störig och brölig. Men han är en fantastiskt fin vän till MIG. Vi har varit igenom mycket tillsammans där han stöttat mig genom åren. Jag skulle ALDRIG någonsin gå med på att avsluta kontakten med honom för att en pojkvän är svartsjuk. Huvudsaken är att jag vet att det aldrig någonsin kommer hända någonting mellan oss, och att jag kan lova min partner det. Sen skall vederbörande fullständigt skita i vem jag umgås med.

    Jag har även en tjejkompis som tar mkt plats, som mina tjejkompisar och mina partners alltid stört sig skitmycket på. Men jag umgås med henne för att när det är hon och jag så är hon helt annorlunda, och vi har känt varann i snart 40 år. Hon är skitosäker och beter sig på ett sätt för att försöka dölja det. Hon är också bra på att ta för sig och få andra att ställa upp. Vill man inte får man liksom säga nej, svårare än så är det inte.

    Det är helt normalt att prata om problem i sin relation med sina vänner. Gnäller du aldrig på din pojkvän inför dina tjejkompisar? Eller ber om råd? Klart man måste få ventilera med de man kan få goda råd av och som vill en väl, oavsett vilket kön det är på den personen?

  • isolande
    Suckxxx skrev 2018-10-28 21:00:59 följande:

    Ja kanske det! Jag gillar inte att han känner en sån behov av hennes vänskap att han intr bryr sig när jag ställer ultimatum. Kan det vara så att han har varit intresserad av henne men inte hon, därav försöker hon utnyttja det genom att vara krävande och be jämt min kille om hjälp?!!


    Men vänner hjälper ju varandra? Om han haft en killkompis som behövde hjälp, som kanske inte har så många andra omkring sig, skulle du störa dig lika mkt på det?
Svar på tråden Min fästmans tjejkompis tar mycket plats