Inlägg från: Deceree1 |Visa alla inlägg
  • Deceree1

    50 000 i skulder, behöver alla tips jag kan få

    Jag tror faktiskt att du kan anmäla honom hos kronofogde och polis så att han får betala ist. Jag vet en tjej som tvingades göra det mot sin bror eftersom han vägrade att betsla tillbaka till henne.

  • Deceree1
    Anonym (Pia) skrev 2018-11-07 05:43:27 följande:

    Ja, TS bör absolut anmäla. Men det kanske är försent nu?

    TS, uppmanade inte kronofogden dig att polisanmäla??


    Jag hoppas att det inte är försent. TS, när du anmäler, ta med precis allt han har blåst dig på, inte bara lån!!

    Hoppas verkligen att du får upprättelse och pengarna tillbaka!
  • Deceree1
    Anonym (tips) skrev 2018-11-07 21:20:31 följande:

    Jag gjorde en anmälan 2015, eventuellt tidigt 2016, på grund av den depression jag fick så har jag väldigt svårt att minnas saker som hände under den perioden. Han ljög om precis allt, hans efternamn, familj, var han kom ifrån och säkert en massa annat. Det är en lång historia så jag går inte in i detaljer för då får jag sitta här hela kvällen. Jag fick reda på att han hade förhållanden med andra och det var det som fick mig att göra slut. Efter det började allt nystas upp och någon eller några månader efter det tog slut så började fakturorna komma. 

    Jag mådde så pass dåligt den här perioden och skämdes så mycket att jag låtit honom manipulera mig att jag i början inte orkade/vågade göra en anmälan utan det var först typ ett halvår efter det tog slut. Jag gjorde en anmälan men då jag egentligen inte hade några uppgifter om honom som var sanna så hände det inte mycket. Nej det har de inte gjort :) Jag berättade om min situation fast det var ett tag sedan men de sa inget om någon polisanmälan. Tack så jättemycket 


    Orkar du ta tag i det igen? Jag tycker inte att du ska nöja dig med att du kan betala på lånen nu. Det är inte dina lån!!

    Känner du nån som kan hjälpa dig och stötta dig? Det är svårt att re i det själv. Speciellt om du mår dåligt. Men jag tycker att du måste få upprättelse. Han ska faan inte komma undan med detta och du sitter och mår dåligt för att han har gjort en brottsligt handling mot dig. För det är en brottslig handling.
  • Deceree1
    Tveksamt skrev 2018-11-08 10:23:47 följande:

    Sälj TVn så får du in pengar för den och kan dessutom skippa tv-licensen vilket är ca 2600 om året.


    Varför ska hon börja sälja av sina saker när det inte är hon som tagit lånen?!!!!
  • Deceree1
    Anonym (tips) skrev 2019-07-08 23:44:41 följande:

    Då sitter jag här med ångest och gråter igen. På ett sätt är jag glad. Denna månad kunde jag betala av de sista skulderna vilket gör att jag är helt skuldfri nu (förutom CSN). Så glad att jag trots allt faktiskt sitter här. Men å andra sidan så blev det lite mer än vad jag faktiskt räknat med. En extra räkning dök upp och just nu har jag exakt 15 kronor att överleva månaden på. Jag har lite mat hemma, men inte så jag kommer kunna klara mig till den 25. Jag fyllde år nu i Juni och på lördag hade jag tänkt att fira mig, vilket jag nu kommer behöva avboka. För med 15 kronor på kortet är det svårt att bjuda på något som ska räcka till 20 personer. Jag är så himla ledsen över detta och allt annat.

    Vet inte varför jag egentligen skriver här men jag har verkligen ingen att prata med om detta. Ikväll är en tung dag, imorgon får jag rycka upp mig.


    Hej igen. Tänkte på en sak. Kan du inte ha ett litet kalas för familjen o nära vänner, o önska dig pengar?

    Om du bara har till ett bullbak så räcker det faktiskt med kaffe och bullar. Du kanske har nån snäll familjemedlem som kan baka en sockerkaka? Om de vet om din situation så kan man ju hoppas att alla ger en slant var i födelsedagspresent. Kram
  • Deceree1

    Näe, önska dig pengar, ingen av de som kommer ger rimligtvis inte mindre än 100kr. Sen kanske nån kan vara snäll och göra en kaka iaf.

    Vet dom hur illa du har ställt och att det dessutom inte är ditt fel, så kommer dom att ställa upp på det.

    Det är inget konstigt att önska sig pengar, det är vanligt att man gör så. Ofta för att personen ska kunna köpa vad den vill. Så skäms inte. Gört :))

Svar på tråden 50 000 i skulder, behöver alla tips jag kan få