Inlägg från: Anonym (.) |Visa alla inlägg
  • Anonym (.)

    Gravid, vaccinera sig eller inte?

    Deeelicious skrev 2018-11-07 13:52:52 följande:

    Är gravid i v. 22 och har nyligen fått råd från barnmorskan om att gå och vaccinera mig.

    Hur gör ni? Vaccinerar ni er eller inte? För- och nackdelar? Vad händer om man blir sjuk när man är gravid? Kan vaccinet ge biverkningar?


    Vaccinera för vad?
  • Anonym (.)
    Deeelicious skrev 2018-11-07 13:55:12 följande:

    Influensa. Det vanliga som rekommenderas


    Vilken influensa?
  • Anonym (.)
    Salmiakk skrev 2018-11-07 13:57:46 följande:

    Som gravid ska man ta vaccinet för det är mer farligt att få influensan än att ta vaccinet.


    Fast hur stor är risken att få influensa? Jag har aldrig vaccinerat mig mot någon influensa i mitt liv och jag har aldrig fått det heller
  • Anonym (.)
    Anonym (Nej) skrev 2018-11-07 14:15:06 följande:

    Hade aldrig i livet vaccinerat mig som gravid. Man vet aldrig hur kroppen reagerar på en vaccination.


    Precis. Förr vaccinerades ingen och majoriteten blev inte sjuka heller. Skulle inte va så kul att få tex narkolepsi , vaccination gär nog mer skada än nytta
  • Anonym (.)
    Anonym (Boa) skrev 2018-11-07 16:19:46 följande:

    Ipren? Ser inget om det i Pentras svar. Men jag håller med om att influensavaccin är ofarligt, mig veterligen är det väl EN ENDA GÅNG det gått fel (2009)? Och det är fortfarande inte bevisat att det var vaccinets fel (men jag håller med om att det kan ha varit det).


    Det är klart som korvspad att det va vaccinets fel. Vaccinet va inte ens tillräckligt testat innan det gick så olyckligt för dessa barn som drabbades av narkolepsi efter vaccinet. Skandal
  • Anonym (.)
    Anonym (Nej) skrev 2018-11-07 17:02:32 följande:

    Exakt! Fattar inte hur folk fortfarande förnekar detta. Fruktansvärt respektlöst mot offerna. Hm typ 200 pers ibsjunknade plötsligt i narkolepsi i samband med ett vaccin alla tagit. Men nää finns nog inget samband.

    Asså jag förstår att man kan vara för vaccin. Men att vara så korkad att man inte erkänner biverkningar är sanslöst. Står ju tom på FASS man kan få allergisk chock, hjärnhinneinflammation osv av en del vaccin.


    Folk vaccinerade sina barn i onödan. Jag vill inte påstå att varken svininfluensa eller fågelinfluensa är speciellt vanligt. Dessa barn tillhörde inte ens någon riskgrupp vilket betyder att om de hade smittats hade det visat sig som en lätt förkylning bara men deras föräldrar valde att vaccinera dom ändå och de fick livslång narkolepsi på köpet istället. Totalt meningslöst och Stackars barn. Det råder en orimlig hysteri i dagens samhälle om man får minsta lilla förkylning orsakat av någon bakterie eller influensa. Hur har folk överlevt i alla tider innan vaccin mot influensor kom. Nä folk får ta sig i kragen och tänka ett steg längre. Skärpning!
Svar på tråden Gravid, vaccinera sig eller inte?