Inlägg från: Anonym (Nej) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nej)

    Gravid, vaccinera sig eller inte?

    Hade aldrig i livet vaccinerat mig som gravid. Man vet aldrig hur kroppen reagerar på en vaccination.

  • Anonym (Nej)
    nernu skrev 2018-11-07 16:13:34 följande:

    Alltså du måste ju sluta sprida falsk information på det här forumet och få det att låta som fakta...

    Man kan inte äta ipren när man är gravid och alvedon har inte samma effekt. Och man kan INTE hålla influensan borta med lite extra C-vitamin. Influensavaccin har funnits i evigheter och är inte farligt.


    Och du sprider inte falsk information då? Att säga vaccin inte är farligt är ren lögn. Har man otur får man en allergisk reaktion på vaccinet och tom dör så sluta sprid falsk information.
  • Anonym (Nej)
    Anonym (.) skrev 2018-11-07 16:32:25 följande:

    Det är klart som korvspad att det va vaccinets fel. Vaccinet va inte ens tillräckligt testat innan det gick så olyckligt för dessa barn som drabbades av narkolepsi efter vaccinet. Skandal


    Exakt! Fattar inte hur folk fortfarande förnekar detta. Fruktansvärt respektlöst mot offerna. Hm typ 200 pers ibsjunknade plötsligt i narkolepsi i samband med ett vaccin alla tagit. Men nää finns nog inget samband.

    Asså jag förstår att man kan vara för vaccin. Men att vara så korkad att man inte erkänner biverkningar är sanslöst. Står ju tom på FASS man kan få allergisk chock, hjärnhinneinflammation osv av en del vaccin.
  • Anonym (Nej)
    Anonym (B) skrev 2018-11-07 17:32:24 följande:

    Vaccinerade mig första graviditeten och fick symptom I några dagar efter vaccinet. Därför skippade jag vaccinet andra graviditeten men blev då riktigt sjuk. Fy fan vad dåligt jag mådde i tre veckor och sedan tog det lika lång tid att återfå krafterna igen efter jag blev frisk. Nu är jag gravid igen och den här gången blir det vaccin. Hellre lite dålig i några dagar pga vaccinet än totaldäckad av influensan i flera veckor!


    Fast du förstår att det inte per automatik betyder du blev sjuk för du inte var vaccinerad? Och i sin tur att du inte blev sjuk för du var vaccineras? Kan ju vara ren slump! Dessutom finns det personer som blir väldigt sjuka av vaccinet. Ändå sägs det att man blir mindre sjuk om man vaccinerar sig. Finns ju oändligt med olika virusstammar så att en spruta skulle kunna skydda är ganska naivt egentligen. Tror tom det stod i tidningen för nått år sen att influensavaccinet hade så låg effekt som på 30% eller ännu mindre.
  • Anonym (Nej)

    Sen nämner ingen att tex ?mässlingfallet? i Malmö var en reaktion på vaccinet. Men innan man vet detta gapas det högt om att det är allas fel som är ovaccinerade. Eller förra året i Gbg där de gick ut med att majoriteten av de som fick mässling var vaccinerade och detta hade

    man sett på fler ställe. Men skyll på de ovaccinerade och när det visar sig overksamma vaccin eller reaktioner på vaccin blir det tyst. Så fruktansvärt irriterande.

  • Anonym (Nej)
    modsey skrev 2018-11-07 18:24:59 följande:

    Hm har det helt gått dig förbi att människans medellivslängd ökat kraftigt senaste 100 åren...? Och Att barndödigheten minskat enormt!


    Har du missat att främsta orsaken till detta är tillgång till rent vatten och ökad levnadsstandard?
Svar på tråden Gravid, vaccinera sig eller inte?