Inlägg från: nernu |Visa alla inlägg
  • nernu

    Gravid, vaccinera sig eller inte?

    Pentra skrev 2018-11-07 15:41:09 följande:

    Man skall aldrig leka rysk roulette med sitt immunförsvar, och absolut INTE när man är gravid. Det är mer farligt att ta vaccinet, än att riskera att få influensan och då behandla den med febernedsättande. Det viktiga är då, OM man öht får influensan, att hålla febern under 39 grader samt att ta 1 gram C-vitamin var tredje timma dygnet runt tills symptomen lagt sig. ... Preparera dig ist med C -vitaminer, ca 2 gram om dagen, så får du ett immunförsvar som motar bort de flesta baciller. ... Bortsett från de senaste ca 10 åren, när jag ätit C-vitamintillskott dagligen, så hade jag mina friskaste perioder i livet de gånger som jag var gravid. ... Med vänlig hälsning, Pentra


    Alltså du måste ju sluta sprida falsk information på det här forumet och få det att låta som fakta...

    Man kan inte äta ipren när man är gravid och alvedon har inte samma effekt. Och man kan INTE hålla influensan borta med lite extra C-vitamin. Influensavaccin har funnits i evigheter och är inte farligt.
  • nernu
    Anonym (Nej) skrev 2018-11-07 17:00:13 följande:

    Och du sprider inte falsk information då? Att säga vaccin inte är farligt är ren lögn. Har man otur får man en allergisk reaktion på vaccinet och tom dör så sluta sprid falsk information.


    Ja precis. Om man råkar ha lite otur så dör man av influensavaccin. Det är så dumt så jag vet inte ens vad kag ska svara. Gode tid.
  • nernu

    Om 100 år kommer folk se på vaccinmotståndare som vi idag ser på dem som trodde att jorden var platt... Eller det gör nog många av oss redan. Har inte sett en enda seriös källa på att vanligt influensavaccin skulle vara farligt.

  • nernu
    Anonym (Vaccinera mera) skrev 2018-11-07 19:01:53 följande:

    Ignorera den där antivaxern.


    Bra råd. Jag tar till mig det.
Svar på tråden Gravid, vaccinera sig eller inte?