• Anonym (O)

    Hjälp mig snälla...

    Ska absolut inte säga att jag är en expert på att räkna ut befruktningsdatum (långt ifrån), men om du den 3 oktober var i vecka 7+2 (15 dagar efter 18 september) och befruktning sker i graviditetsvecka 2 så borde du blivit gravid i slutet av augusti, alltså en månad efter ditt one night stand. 

    Du borde ju också haft mens emellan one night standet och att du blev gravid. Är det inte något du kommer ihåg?

  • Anonym (O)

    Du behöver absolut inte vara rädd, utan lägga detta och ångesten bakom dig och glädjas över din och din sambos bebis! Du har haft en mens emellan, och ditt befruktningsdatum är en hel månad emellan, så att one night standet är pappan är inte ett rimligt alternativ över huvud taget. 

  • Anonym (O)

    Oregelbunden mens och att det kan ta tid till befruktning behöver du inte noja för. Det hade kanske varit aktuellt att noja för om det hade skiljt sig 5-7 dagar från one night standet och befruktningsdatumet (med förutsättning att han hade kommit i dig, eftersom det är så länge spermierna kan leva i livmodern), men inte när det skiljer sig en månad. 

    Förstår att du känner att du gick över gränsen, men det gör ingen nytta att vara ledsen över detta nu. Även om du i efterhand hade velat agera på ett annorlunda sätt, så visste du inte i dåläget att din sambo skulle komma tillbaka och eftersom han lämnat dig så var du inte otrogen på något sätt, även om vissa kan tycka att det inte var så snyggt gjort. Försök att glömma detta, och fokusera framåt. Bebisen är din sambos, och du har inte gjort något fel. Stort grattis till graviditeten! 

Svar på tråden Hjälp mig snälla...