Inlägg från: Anonym (Ace) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ace)

    Vad betyder närhet för dig när det inte är direkt kopplat till sex?

    Det betyder mycket. Utan närhet inget sex.

    Vi pussas, kramas och tar på varandra hela tiden, säger jag älskar dig varje dag. Sover alltid nakna, smeker varandras kroppar, sitter nära i soffan, håller hand eller om varandra när vi är ute osv.

    Sex initieras av att vi tar på varandra på ett annat sätt, med mer intensitet, mer/hårdare på brösten/könet, rumpan/insida lår och andra mer erogena zoner.

    Oftast blir kyssarna djupare.

    När man har mycket närhet och intimitet så är steget till sex inte så långt. Vi har ofta sex.

    Har tidigare levt i en relation med låg grad av vardagsnärhet och då sjönk min lust också till nära noll.

  • Anonym (Ace)
    New Dawn skrev 2018-11-15 18:30:35 följande:

    Låter som ni har mycket närhet .

    Jag, det är väl vanligt att sex utvecklas genom att smekningar intensifieras och man närmar sig erogena zoner och det är ju en väldigt skön utveckling.

    Har ni testat var det är skönast att bli smekt? Tex framsida, baksida, utsida, insida av benen. Eller var på armarna, var på brösten (ovansida, undersida, eller bröstvårtor). Sådant är faktiskt väldigt intressant och skönt (kan givetvis leda till kåthet och sex). Man ju också göra samma sak med intimare delar, rumpa, yttre blygdläppar, pung osv och göra lika.


    Ja vi har mycket närhet, både fysiskt och mentalt. Mer än jag haft i tidigare relationer och jag trivs väldigt bra med det.

    Vi har inte så aktivt medvetet testat var det är skönast men brukar ta på varandras kroppar överallt. Ben, armar, fötter, hals, ansikte. Det är spännande när man upptäcker saker som ens partner njuter av som är lite mer oväntat.

    Vi kanske borde testa att utforska det lite mer medvetet. :)
  • Anonym (Ace)
    New Dawn skrev 2018-11-15 18:34:39 följande:

    Håller med om detta. I min förra relation minskade den andra närheten, och all närhet skedde med sexuellt syfte. Då förlorar man mycket och måste liksom vara upplagd för sex för att röra varandra, och det i sig minskar tillfällen till sex och sänker kvaliteten. Sexet blir fattigare när den andra närheten brister, tycker jag.


    Håller med.

    I min förra relation var det samma. Om man rörde vid varandra så var det sex som gällde så man var liksom tvungen att vetaredanfrån början att man var sugen. Vilket ledde till att både närhet och sex försvann...

    Nu i denna relation är det närhet hela tiden. Och vi kan kåta upp varandra också utan att det måste bli sex. Ingen tar illa upp eller har krav på hur det ska sluta åt det ena eller andra hållet.

    Men den friheten i att det kan sluta hur som helst gör att det ofta blir sex för man är hela tiden, helt avslappnad och öppen för beröring och lust om den faller på.
  • Anonym (Ace)
    Anonym (Peter) skrev 2018-11-15 11:54:16 följande:

    Närhet har inget syfte för mig, som sagt blir bara uttråkad och lite stressad.

    Efter sex har jag inget behov av närhet heller.


    Mer du närhet i form av beröring?

    Varför blir du stressad och uttråkad av att bli berörd?
Svar på tråden Vad betyder närhet för dig när det inte är direkt kopplat till sex?