Inlägg från: Crash Man |Visa alla inlägg
  • Crash Man

    Islam?

    Alla religioner är skadliga för samhället. Jag kan inte förstå varför en icke-troende kan försvara islam. Jag har nämnt det tidigare i en annan tråd. Islam är ett större problem än vad olk är villiga att medge. Ungeför 40% av världens muslimer stödjer dödsstraff för homosexuella och c:a 30% stödjer dödstraff för apostater*.

    Vi i Sverige bör vara glada att vi är sekulära. Innan någon känner ett behov av att skriva att kristna är lika hemska de också. Detta är halvsant. Kristna VAR lika hemska som muslimer, anledningen till varför kristna är mindre hemska är inte för att bibeln är en mer kärleksfull bok än koranen, utan för att kristendomen hade turen att bli insläpandes skrikandes och gråtandes in i 1900talet av det sekulära samhället.

    *Apostat är en person som lämnar sin religion.

  • Crash Man

    Jag kan rekomendera den här youtubekanlen.

    www.youtube.com/channel/UC9JU55HpvRvCSb1TO2w_eDA

    Kanalen drivs av en man från Irak som lämnat islam. Hade jag varit född i mellanöstern, lämnat islam och blivit ateist, som mannen som driver kanalen, hade jag inte uppskattat den syn på islam som sjuklövern har. Jag hade nog sett den som ganska hånfull när de vurmar kring en ideologi som försökt döda en. Det är kanske inte så konstigt att Sverigedemokraterna är det tredje största parti bland invandrare.

    Man kan undra varför mannen kallar sig "the masked arab", men troligtvis är det av samma anledning som dessa imamer har poliskydd dygnet runt.

    sverigesradio.se/sida/artikel.aspx&artikel=6762163

    Jag kan även tipsa Om Ayaan Hirsi Ali. Hon är uppväxt i Somalia och mer kritisk mot islam än Jimmie Åkesson.









    Ja, jag vet att PragerU till 90% består av ren skit, men när det kommer till islam har de en poäng.

Svar på tråden Islam?