• Dr Ä

    Män kring 50, vad gillar ni?

    Jag tycker allt bara blir bättre. Plus att jag har kommit på att jag är sapiosexuell, dvs tänder på intelligenta kvinnor. Och att dom älskar att höra att dom är intelligenta. :) Annars är sexet med kvinnan i mittpunkten. Hon ska komma, en eller flera, sen jag :) Men en potensförstärkare behövs nog. Tips..?

  • Dr Ä
    Anonym (Mrs Brain) skrev 2018-11-22 01:04:05 följande:
    Sapiosexuell, där lärde jag mig ngt nytt! Så intressant, på vilket sätt attraheras du av intellegens? Och hur bedömmer du någon som intelligent?
    Ja, de va nytt för mej oxå ända till för nåt år sen. :) Och det förklarar en hel del för mej genom livet. (borde fattat det tidigare) Men jag gillar intelligenta kvinnor. Djupa diskussioner om riktiga saker får mej att gå igång hårt. De är ju fel att bedöma nån rakt av, men klart en utbildad kvinna med höga ambitioner är intressant. :) Googla om det. Finns en del om ämnet.
  • Dr Ä
    Anonym (man) skrev 2018-11-22 10:59:43 följande:
    Jaså finns det en sån attraktionsgenre också! Jag kanske skulle söka mig till såna forum om det finns några... Jag skulle vilja träffa en vis och omtänksam kvinna.
    Ja, de va nytt för mej oxå ända till för nåt år sen. :) Och det förklarar en hel del för mej genom livet. (borde fattat det tidigare) Googla på nätet. Finns en hel del om ämnet. Somsagt, för mej va det en ny sak som förklarar mycket genom mitt liv. Tex, i högstadiet va det alltid dom lugna pluggande tjejerna som va intressanta :) Är idag 48. 
  • Dr Ä
    Anonym (TS) skrev 2018-11-23 21:42:00 följande:

    Kul att komma tillbaka till tråden efter arbetsveckan och se att den har levt sitt eget liv och blivit väldigt intressant :)

    Sapiosexuell alltså... jag har aldrig reflekterat över att det kan finnas kvinnor som INTE går igång på intelligens hos en man, för mig känns det som en grundläggande attraktiv egenskap ihop med humor. Däremot skulle jag säga att de män jag har varit i relationer med helt klart tänder på intelligens och att det gör dem lite ovanliga :)


    Tror att det är vanligare att kvinnor har sapiosexuell läggning än mannen, för att män har svårt att erkänna en smartare kvinna. Klart att den ´hårde mannen´ har sitt attraktionsvärde, men ändå efter en tids relation vänder kvinnan sej mot den intelligentare.
  • Dr Ä

    Intelligens. Det är det som får igång mej. Sen finns det stora bröst, och så finns de snygga bröst :)

Svar på tråden Män kring 50, vad gillar ni?