• Tecum

    Hade ni sex på bröllopsnatten?

    Ja givetvis! Men vi hade bara ett litet bröllop för de närmaste.

  • Tecum
    Anonym (Pia) skrev 2018-11-18 20:36:01 följande:
    Tyvärr inte. Berodde på att relationen inte var så bra då.
    Ni gifte er fast relationen inte var bra? Okeeej… Sen undrar folk varför vi har så många skilsmässor i landet...
  • Tecum
    Bananböjaren skrev 2018-11-20 17:07:21 följande:
    Varför är det så viktigt med sex på just bröllopsnatten enligt vissa? Är ni djupt troende kristna?
    Därför att det är en tradition som hör till själva bröllopet, precis som ring, brudbukett, klänning, fest, smekmånad osv osv. Man måste inte göra det, men man måste inte ha alla andra attribut heller, det räcker med en regnig förmiddag i rådhuset för att bli gift.
  • Tecum
    Anonym (Sen) skrev 2018-11-21 15:15:45 följande:
    Jobbigt att han var egoistisk. Svårt att förstå att han kunde vara nöjd när du var besviken. Vet du om han har någon ny relation? Jag tänker om han kanske har lärt sig något till slut ändå?

    Eftersom det är helt nytt för oss så vet jag ju inte var vi hamnar ännu. Kanske jag själv blir besviken och frustrerad om jag aldrig får orgasm. Eller så vänjer jag mig vid det och är nöjd ändå. Men förhoppningsvis hittar vi ett samspel där vi båda blir tillfredsställda. Jag tänker mig att man kan upptäcka hur man själv fungerar också inom ett äktenskap och inte bara genom att ligga med flera olika.
    Absolut kan man det, men det kräver att bägge är med på tåget så att säga och att kommunikationen fungerar även inom ett så privat och känsligt ämne som sex. Men alla är inte sexuellt kompatibla och därför känns det som att be om problem att vänta med sex till efter giftermålet.
    Det låter tragiskt om du redan nu är beredd att låta dig nöja med ett liv utan orgasm då du verkar seriöst intresserad av ett rikt sexliv. Det är därför som det är så viktigt i synnerhet för tjejer att onanera och lära känna sin kropp för att sedan kunna förmedla till sin älskade hur man vill ha det. Men det blir säkert bra för er!
Svar på tråden Hade ni sex på bröllopsnatten?