Inlägg från: Sommar93 |Visa alla inlägg
  • Sommar93

    Föräldrar till Pseudotvillingar!!

    Hej! Jag är 25 är och mamma til pseudotvillingar, det skiljer 17 månader mellan mina barn :) allt går över förväntan bra! Var jättenervös första dagen jag skulle vara ensam hemma med barnen efter att sonen kom men kors i taket så sov båda barnen samtidigt efter lunch och jag fick vila i soffan haha. Man stöter på massor med vardagliga utmaningar men man löser det på bästa sätt! Jag har turen att min son älskar att åka vagn och han är jättelätt att ha med så då kan vi hitta på skoj med min dotter som är äldst.

  • Sommar93
    Heartbeat90 skrev 2018-11-19 11:29:47 följande:

    Va skönt att höra dina ord, du verkar ha rätt inställning och jag jobbar med inställningen varje dag och märker att de blir bättre å bättre! Först kände jag bara extrem rädsla men nu också sån lycka!!

    Hur har dina barn intrigerat? Märks de ännu eller när kommer de?


    Och grattis till dig förresten! :D I början var det väldigt jobbigt för min dotter att bli storasyster, hon var gnällig och klängig och grät så fort jag lämnade rummet. Hon var inte glad och sprallig som hon brukade vara. Det gav med sig efter 2 veckor ungefär och då började hon bli mer lik sig själv. I början brydde hon sig inte alls om sin lillebror utan var väldigt likgiltig till han. Nu är han 3,5 månad och hon bara älskar sin lillebror. Ska hjälpa till att mata, springer till honom och säger heeeeej så fort hon hör att han vaknar. ?Leker? med honom i babygymet och allmänt hjälpsam med han.

    Dom i vår närmsta omgivning blev väldigt glada och var postiviva till att vi skulle ha barn tätt. Sen fick vi vääääldigt mycket negativa kommentarer av bekanta och till och med folk vi inte kände. Kunde vara allt ifrån ?oj vad tätt, ni kommer ha fullt upp. Säg hejdå till er sömn? och ?men stackars hon är ju bara bebis själv?
Svar på tråden Föräldrar till Pseudotvillingar!!