Inlägg från: larssonc |Visa alla inlägg
  • larssonc

    Föräldrar till Pseudotvillingar!!

    Heartbeat90 skrev 2018-11-19 10:43:32 följande:

    Skulle så gärna vilja komma i kontakt med föräldrar till pseudotvillingar, eller nästan ännu hellre- ni som väntar erat täta barn som gör att ni får pseudotvillingar?:)

    Är gravid i v.16 och mitt första barn är snart 8 månader! Är väldigt lycklig men mycket tankar och funderingar snurrar i huvudet, vore tacksamt och skönt att dela sina tankar med någon i samma sits!


    Jag plussade igår och kommer ha 17 månader mellan barnen om allt går vägen. Sonen är idag 8 månader. Känner nig väldigt nervös inför att få så tätt men det ska nog gå. Min syster har 19 månader mellan sina, det är tufft men det går!
  • larssonc
    Anonym (EL) skrev 2018-12-10 18:32:44 följande:

    Hej! Kul att jag hittade denna tråden! Ända sedan jag plussade har jag känt ett stort behov att få prata med någon i liknande situation!

    Jag har en liten tös hemma på 9 månader och väntar nu barn igen. Det kommer skilja 17 månader på dem ifall nästa kommer utsatt tid ;)

    Jag har varit ganska nedstämd och orolig sedan jag fick veta att vi väntar en till. Det är många frågetecken hur allt ska bli och hur man ska orka ? Jag tänker också mycket på vad omgivningen ska tycka , varför vet jag inte.. Borde inte spela någon roll vad dem tycker..

    Men folk älskar ju att ha åsikter om precis allt ...

    Jag skulle gärna ha någon att prata med som man kan "följas" åt denna resa med :) !


    Precis samma här! Har en son på 9 månader och bf med bebis i augusti. Jag har inte riktigt hunnit tänk på allt det praktiska än, är bara så glad över av vi ska få ett barn till. Enligt läkarna skulle jag aldrig bli gravid.. så att vi får två barn känns det magiskt!

    Om någon har en åsikt om att det blir tätt skiter jag fullständigt i det. Alla gör som dom vill och som passar dom. Finns säker någon som kommer tycka att vi är tokiga när vi bor i en liten trea men so what. Jag vet att vi kommer flytta när vi hittar ett hus :) det kommer bli hur bra som helst. Tänk vilken fin relation barnen mest troligt kommer få! <3
Svar på tråden Föräldrar till Pseudotvillingar!!