Inlägg från: Kroonkan |Visa alla inlägg
  • Kroonkan

    Hjälp mig snälla ????????????

    Hej. Jag plussade den 6 nov. Så otroligt glad, första graviditeten och är beräknad 5 juli 2019 enligt barnmorskan. Var på inskrivningssamtal den 15 nov. Dagen innan 14 nov får jag en liten koagulerad (brun) flytning i trosan. Jag hade tagit kort pga oro och visade detta för barmmorskan. Hon lät cool lugn och menade på att det var lite samt att det är vanligt med liknande flytningar i tidig graviditet. Att mycket händer i kroppen osv. Kärl kan brista samt sköra slemhinnor mm. Hon tröstade mig med att säga att fler kommer dit med samma problem och det är ingen fara. Min oro släppte och lyckan över att vara gravid fortsatte. Hon bokade dock in ett tidigt Vul då jag sa att jag var otroligt orolig. Fick tid 21 nov för det. Veckan går och jag fortsätter att leva på som vanligt. Har bruna små flytningar till och från och använder endast trosskydd. Ibland kommer det ibland inte. Har inte ont alls och inte haft en enda gång. Väl drn 20 nov dagen innan Vul pratar jag med min svägerska i tel på kvällen, känner att det rinner till i byxan. Går på toaletten och kollar och ser blod. Blir skräckslagen och ledsen. Men lika snabbt som det rann så slutade det. Satt dit en binda och den kvällen kom emdast minimalt i bindan. Min svägerska sa att jag ej behövde oroa mig då det ej gjorde ont samt avtog. Dagen efter inget blod trotts toalettbesök mm. Väl hos läkaren på Vul så berättar jag allt från bruna flytningar under veckan till blödningen dagen innan. Han säger att det kan vara missfall. Han gör Vul på magen och säger att han är tveksam över vad han ser. Så han gör vaginalt Vul med. Han kan ej svara vad blödningen kommer ifrån eller varför jag blödde. Han ser moderkaka och hinnsäcken mm men ej hjärtslag. Han mätte den till 8mm. Han säger att jag till 100% varit gravid men han kan inte säkert säga om jag är det fortfarande. Han ville boka nytt Vul om 3v för jag kanske inte var så långt gången som de först trodde (därav inga hjärtljud). Han ville inte säga något som ej stämde. När jag gick sa han att blöder du igen så kan du avboka Vul och ta det som ett missfall.. Jag sitter nu hemma ledsen, mår skit och är i chock. Lever helt i ovishet nu i 3v. Är jag gravid eller inte? Har fostret dött och borde det inte då komma ut? Han sa att allt var därinne. Jag såg det själv på skärmen. Jag är helt förtvivlad. Jag ber för ett mirakel. Har fort inte ont och ej haft en endaste gång. Blöder men ytterst lite. Hjälp!? ????????????

  • Svar på tråden Hjälp mig snälla ????????????
  • Kroonkan

    Ok ???? Min första grav så jag vet ej ang Vul osv. Men han sa att han gör vanligt ultraljud först. Tycker läkaren uttryckte sig klumpigt och fel. Han nämnde inget om det med hjärtat eller något sånt vilket jag tycker är konstigt. Om så är fallet så vill jag inte gå runt i veckor eller månader. Isåfall vill jag få ut det och kunna börja om på nytt. Just nu är jag bara ledsen och mår skit. Han bokade som sagt in ny tid om 3v. Jag kommer gå dit endå eller boka hos annan läkare. För är det missfall och ej kommer ut så kanske man behöver hjälp att få ut det. Om han visste att hoppet var 100% ute varför säger han då att jag kanske inte är lika långt gången som de trodde. Tycker han borde veta allt sånt. ????????

  • Kroonkan

    Ok. Det där med att alla inte har samma kunskap har jag fått erfara. Jobbar själv i vården... Jag har pratat med min fästman och vi kanske bokar in mig hos en specialist gynekolog som jag gått till tidigare istället om 3v. Tycker jag mår dåligt efter mötet med den manliga läkaren. När han säger då får vi se om vi ses om 3v. Bara för att han menade på att fort jag och blöder så är det ett missfall.. hmmmm ???????? Kanske behöver man någon medicin så det stötts ut. Hört att skrapas ej är bra. Låter dessutom läskigt ????

  • Kroonkan

    Jag har vanligtvis väldigt oregelbunden menstration samt ägglossning. Natural cycles app har aldrig stämt för mig ever ???? Har alltid ägglossning innan eller efter den visar att jag (skall ha) och jag har alltid väldigt tydliga ägglossningskänningar. Hade sex med min fästman 15 okt senast för sen reste han till Paris för jobb. Och som sagt så kan spermier överleva ett par dagar.... Jag hoppas och ber att ett mirakel kommer ske ????????

  • Kroonkan

    Barnmorskan går ju efter senaste mensens första dag så hon sa bebis 5 juli 2019. Och då var jag väl i v 6 enligt henne vid mötet för inskrivning. Men blev jag gravid senare så stämmer ej det. Jag äter för övrigt levaxin för hypotereos och gjort sedan 18 års ålder. Så fort jag plussade så kontaktades läkaren och min dos höjdes. Skall tillbaka om några veckor för nya Tsh prov

  • Kroonkan

    Ok. Låter inte vidare positivt för min del. Men jag kan inte hjälpa att hoppas på ett mirakel endå ! <3

  • Kroonkan

    Jag har bestämt mig för att gå till en privat gynklinik och göra ett nytt Vul om ca 2,5v. Vill ha en annan läkares uttalande. För han som undersökte mig sa tveksamt säkert 3ggr samt var ej säker på sin sak. Han var väldigt tydlig med att han inte ville säga något som var fel. Men han uttryckte sig endå jävligt klumpigt. Han planerade aldrig en Vul om 3v, snarare jag som krävde en. Vet ej vad som mätte 8mm låter säkert sjukt. Men var i chock och jätte nervös så efteråt kändes det som hälften var glömt. :( :/ Jag blöder ej just nu, blödde minimalt i 3 dagar. Till och från. Mest bruna flytningar. Lite blod i samband med toalettbesök

  • Kroonkan

    Uppdatering: Fick idag efter 3v väntan veta att jag fått ett missfall. Gjorde ett nytt Vul. Ett utdraget missfall kallade läkaren det för.. Han sa att jag ej behöver skrapas eller medicineras för att stöta ut det. Var lite kvar som kommer komma ut naturligt med mensen. Det var ej ett MA. Han trodde snart min mens skulle komma igång. Och han rekomenderade en blödning innan vi försöker på nytt. Ledsen som fan såklart men endå en lättnad att äntligen veta så man kan sörja och gå vidare. Han sa att jag är ung och frisk i övrigt så han trodde snart jag skulle få ett pluss igen.

Svar på tråden Hjälp mig snälla ????????????