• Liberté

    fler moskéer i sverige tack

    Religion är en gammal relik som ska fasas ut snabbast möjligt.

    Mycket av de moskeer som byggs i Sverige får pengar från SA vilket har en typ av islam som bland annat är en model som grupper som Isis, Al shebab och Al Qeuda bygger som stomme ifrån.

    Gammal genomrutten ideologi ska bort från ett modern samhälle, fösta steget är att sluta bygga nya byggnader.

    Facism , rasism och bigotri samlat i en enkel förpackning, fyfan. Hör inte hemma i ett modern land där man bryr sig om demokrati och jämlikhet.

  • Liberté
    Anonym (hmmm) skrev 2018-11-28 09:36:53 följande:

    Visste du att SD har haft nazistiska rötter, så med ditt tänk ska vi alltså förbjuda hela SD för vad ett fåtal stollar har och en del fortfarande gör.

    Annars kan man sluta generallisera och döma hela grupper för vad idioterna gör, själv vill jag tex inte blandas ihop med fördomsfulla svenskar bara för att jag själv är svensk.


    Medan V kallade sig kommunister länge vilket är precis lika illa som nazism om inte värre sett i antalet döda.

    Men håller en person delvis med ideologi som är våldsam, förtryckande och orättvis så är risken betydligt större att du har dessa tankegångar än du inte skulle dras till denna grupp.

    Detta gäller religion precis lika mycket som som andra politiska och ideologiska idéer.

    Vad en ensam person tycker är ovidkommande när man ser hur något fungerat över längre tidsspann.

    Precis som du kan vara en trevlig nazist / kommunist och inte våldsam så här dessa ideologier ett ok att bära för vad de kan ställa till med och oftast leder till när de får inflytande.

    Du går inte till individnivå generellt när du pratar ideologi utan som helhet. Fanns säkert trevliga människor i kkk med men det tvättar inte rent det tankesätt som finns stort i gruppen.
Svar på tråden fler moskéer i sverige tack