Inlägg från: Anonym (runka) |Visa alla inlägg
  • Anonym (runka)

    fler moskéer i sverige tack

    Anonym (:)) skrev 2018-11-28 00:42:18 följande:

    Finns inget negativt.

    Är väl bra att fler moskéer byggs så muslimer kan be där istället för trånga stugor/lägenheter. Så länge inte moskéerna är sponsrade av Saudiarabien.


    För det första är vissa redan sponsrade av Saudiarabien.

    För det andra så finns det ingen gud! Och därför är det fel att uppmuntra människor att tro på någonting, som vi idag har vetenskapliga belägg för inte existerar. Det som står i koranen och det som lärs ut är dessutom inte förenligt med ett sekulärt och jämnställt samhälle. För att tala klarspråk står det en massa jävla dynga i den boken. Därför är det fel. När en stor grupp människor börjar tro och leva efter någonting som är högst tvivelaktigt, så är det ju givetvis ett problem. Och det är inget som bör uppmuntras. För att verkligen förstå hur dåligt och farligt islam är så ska man inte bara läsa koranen eller titta på hur katastrofalt saker och ting fungerar i muslimska länder! Man ska dessutom studera den civilisation och kultur där Islam kom till, hur det samhället där såg ut innan den här religionen kom till.

    Om jag ska nämna något bra med det så kanske det är att det kan hjälpa unga killar i förorten att hålla sig borta från kriminalitet om de springer i dessa moskeer istället för att hitta på bus.  

      
Svar på tråden fler moskéer i sverige tack