Inlägg från: Anonym (Inte alltid en bonus) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Inte alltid en bonus)

    Hans barn försöker grina sig till att få följa med på vår romantiska weekend.

    Anonym (Verkligen) skrev 2018-12-01 12:15:24 följande:

    Håller med. Blir mörkrädd av alla svar som hackar på ett 16-årigt barn av omogna, VUXNA människor.

    Ts är VUXEN och väljer själv att vara i en relation med en man som hon djupt föraktar och kallar för ?jävla mes utan bollar?.

    Bara där borde hon själv gå i terapi. Uppenbarligen är mannen en jättedålig pappa och flickan har en så otrygg anknytning att hon är klängig och har gått i regression enligt ts och då blir hon ARG på BARNET! Jag läser även in att ts är svartsjuk på dottern som kvinna då hon hela tiden påpekar att hon är vuxen (det är hon inte), att hon har större bröst än ts, är längre osv. 16-åringar är fortfarande barn. Mycket osunt att vara svartsjuk på sin partners barn, antagligen är ts en stor, bidragande orsak till att flickan beter sig desperat för att behålla sin pappa.

    Att han är en svindålig förälder och att ts inte passar som bonusförälder ligger på dom vuxna. Kurs i föräldraskap och psykologi för dom...


    Fast oavsett, dottern har inget med sin pappas romantiska resa att göra. Det är bara hans fru som ska med, inte en tjurig tonåring!
  • Anonym (Inte alltid en bonus)
    Anonym (Verkligen) skrev 2018-12-01 12:26:44 följande:

    Du skriver som en tjurig tonåring. Det här handlar ju om något djupare. Så mycket förakt som ts dryper av inför både pappan och dottern (som är 16 år och alltså FÅR vara ?omogen? till skillnad från ts som kanske är i 40-årsåldern minst) så är det inte konstigt att flickan är otrygg hemma hos dom. Hon protesterar/reagerar väl på sitt sätt och oavsett beror allt det här på hur pappan agerat under hennes uppväxt eftersom man nu ser i hennes anknytningsmönster att det inte är tryggt.

    Ts spär bara på alltihop. Pappan är en frånvarande pappa som skaffat massa barn men ändå ska jobba jättemycket, samtidigt ger han kärlek ibland och hans barn klamrar sig fast vid den kärlek dom kan få.

    Jag ser inte att ts och mannen behöver en romantisk weekend, hon hatar ju honom och ser ner på honom in i märgen.

    Ts är ganska otäck faktiskt som visar så mycket hat trots sin ålder och det faktum att hon är förälder själv.

    Jag hade INTE velat byta med den 16-åriga dottern och ha en bonusmamma som hatar min pappa och mig.


    Vad du anser att ts och hennes man behöver är inte intressant. Ska du diskutera det så starta en egen tråd.

    Ungen i fråga ÄR en tjurig tonåring, det inser alla i tråden. Utom du. Personligen hade jag troligen lämnat mannen pga henne.
  • Anonym (Inte alltid en bonus)
    Anonym (Skiljs..) skrev 2018-12-01 12:59:15 följande:

    Tråden handlar inte om mig. Men kan ändå meddela att mina barn aldrig kommer ha någon "bonusmamma" i sitt liv. Är väldigt glad över det när jag läser såna här trådar.

    Jag tycker det är märkligt att du ens tar upp hennes bröststorlek, men jag tycker också det är märkligt att hon kan tänka sig att sova med sin pappa och sitta i hans knä.

    Er familj verkar rätt dysfunktionell och tyvärr inte kärleksfull med tanke på hur du uttrycker dig om din man och hans dotter.


    Beklagar verkligen att du är änka.
  • Anonym (Inte alltid en bonus)
    Anonym (Dina) skrev 2018-12-01 17:57:48 följande:
    Jag tänkte samma och är det så måste jag beklaga. Är den enda orsak till att man definitivt kan säga att ens barn aldrig kommer få en bonusmamma.
    Ja, så är det. Finns bara den anledningen, ja eller om barnet är ett resultat av en anonym donation.
  • Anonym (Inte alltid en bonus)
    Anonym (Dina) skrev 2018-12-01 18:11:51 följande:
    Ja det kan också vara en anledning. Eller så är man med i livets ord eller jehovas vittnen där skilsmässor knappt finns som alternativ.
    Sant, det kan ju också vara en orsak till bitterheten...
  • Anonym (Inte alltid en bonus)
    Anonym (h) skrev 2018-12-01 18:31:58 följande:
    Du har fattat valet att ingå i samma hushåll som henne, det gör dig medansvarig.
    Men ta och lägg ner!
    Det ligger inte på TS ansvar.
  • Anonym (Inte alltid en bonus)
    annabellelee skrev 2018-12-02 20:13:04 följande:

    I den konkreta frågan har du helt rätt, naturligtvis måste vuxna få resa iväg själva ibland utan barn, speciellt om det inte är på "er" vecka.

    Men din ton när du talar om maken och bonusdottern är så hård och aggressiv att du kanske bör fundera över era inbördes relationer, och om du kanske förvärrar situationen genom en nedlåtande attityd, som dottern känner av och blir sårad av.

    Res på er romantiska weekend med gott samvete, men fundera också över vad DU kan göra för att få bonusdottern att känna sig mer välkommen.


    Betänk bara att en extra unge inte alltid är en bonus.
    I många fall är det faktiskt helt tvärtom.

    Är sedan styvungen en obstinat, om ett par år vuxen, bortskämd, missnöjd och allmänt störig person... ja då är det inte konstigt att man ledsnar.

    Och jo, jag tycker att det är bättre att lämna relationen än att utsätta både sig själv och ungen för varandras oönskade sällskap.
Svar på tråden Hans barn försöker grina sig till att få följa med på vår romantiska weekend.