• Olivera

    Hans barn försöker grina sig till att få följa med på vår romantiska weekend.

    Anonym (Verkligen) skrev 2018-12-02 20:04:07 följande:

    Ts skriver om dotterns bröststorlek samt om och om igen att hon gör incestuösa kopplingar. Då gör man en orosanmälan. Annars vet hon med sig att det inte är på det sättet alls och alltihop handlar bara om hennes sjukliga svartsjuka. Det här handlar ju om mycket mer än semestern.


    Jag vill egentligen knappt bidra till att hålla tråden vid liv så som den spårat ur, men vill bara säga att du, nick Verkligen, framstår som helt bisarr så som du uttrycker dig. Alltså helt och hållet. Och att du tror att ts skriver från flera användarnamn - det som händer här är att flera olika användare tycker att både ditt resonerande och ditt sätt att uttrycka dig är dumt och gränslöst. Det är det som pågår. Så du vet det.

    Ts, hoppas situationen löser sig i längden, säkert väldigt bra med familjeterapi för er alla, och jag håller med flera andra om att det nog är så att dottern beter sig tokigt för att hon fått för lite av vad hon behöver i livet, men det ör hennes föräldrars ansvar att rätta till det och du har all rätt att vilja försöka få ordning på era gränser och de situationer där hennes gränslösa beteende går ut över dig. Lycka till!
Svar på tråden Hans barn försöker grina sig till att få följa med på vår romantiska weekend.