Inlägg från: Anonym (Stina) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Stina)

    Hans barn försöker grina sig till att få följa med på vår romantiska weekend.

    Det är dåligt samvete för en separation som ligger till grund för sådant här räddhågset beteende. Har aldrig hört kärnfamiljer som inte vågar åka på romantisk weekend för att 16-åriga barn då blir sårade. Man får släppa det dåliga samvetet om man ska kunna leva ett normalt liv.

    Du ska stå på dig och åka iväg med din man. Din man får stå på sig och sluta ge efter för löjliga och absurda krav. Att en 16-åring vill något och ger blanka fan i konsekvenserna är normalt - det onormala är hennes föräldrar som verkar vara så rädda för minsta känsla att de låter henne ta en sådan plats. Vik inte en tum. Och tänk hela tiden: om det vore ert gemensamma barn, hur hade ni gjort då.

  • Anonym (Stina)
    Anonym (Verkligen) skrev 2018-12-02 20:04:07 följande:

    Ts skriver om dotterns bröststorlek samt om och om igen att hon gör incestuösa kopplingar. Då gör man en orosanmälan. Annars vet hon med sig att det inte är på det sättet alls och alltihop handlar bara om hennes sjukliga svartsjuka. Det här handlar ju om mycket mer än semestern.


    Ojojoj, tänkte jag när jag läste detta och tryckte genast på ?visa endast? för att se TS alla insinuationer om incest och inlägg om bröststorlek. Skandalen uteblev dock: TS skrev bara på en direkt fråga om pubertet att bonusdottern har större bröst än hon själv och att det ser konstigt ut att en så stor tjej sätter sig i pappans knä. Så det du skrev är en rejäl överdrift. Du har läst in saker som ingen annan läst.

    TS: det stora problemet är ju egentlgien din man. Han verkar oförmögen att sätta gränser för som dotter och vissa gränser MÅSTE man sätta, särskilt när barnen blivit större. Det ÄR, som du säger, obehagligt att en så stor tjej sitter i pappas knä. Det är knepigt att han inte själv blir obekväm men han har väl bara låtit det flyta på och så har åren gått. Så ok, han är väl inte medveten om hur fel det ser ut.

    Men han ÄR ju medveten om hur arg du blir över att er weekend blir saboterad av en krävande dotter och ett krävande ex. Det är riktigt knäppt att han inte ser att er relation förstörs av detta. Alltså, om man ska vara krass - hur mycket sjunker inte hans attraktionskraft genom att vara en sån mes? Fattar han att du tillslut kommer dumpa honom? Du beskriver ju hur mycket ni behöver en helg själva, och få prata ut osv. Det låter ju lite som att er relation är skör just nu. Och så tar inte han det på allvar.

    Du ska nog fokusera på hans val snarare än en bortskämd 16-åring som verkar SKRIKA efter gränser! Vad vill han egentligen? Vill han vara med dig? För isf visar han det på ett märkligt sätt.
Svar på tråden Hans barn försöker grina sig till att få följa med på vår romantiska weekend.