• Anonym (lp)

    Hans barn försöker grina sig till att få följa med på vår romantiska weekend.

    Anonym (Verkligen) skrev 2018-12-02 20:02:03 följande:
    Fast du är inte min chef, min kollega eller annat. Lägg ut en analys över ditt eget arbete. Det här har inte med saken att göra, du är fruktansvärt oförskämd och verkar inte insatt i vad du pratar om. Du vet ingenting om mig eller mitt arbete fortfarande.

    Det där med incest, människa är du inte läskunnig?! JAG tycker att den kopplingen är LÖJLIG, det är därför jag citerat hur ts själv gör den kopplingen och skriver att hon är sjukligt svartsjuk!

    Har du ingen läsförståelse alls? Och baserat på det du skriver, att du menar att du vet hur jag passar för mitt jobb som ***** (du vet inte ens inom vilken bransch) och skriver extremt svartvita omdömen om en främling på familjeliv, då är du alltså helt olämplig att arbeta med människor själv, speciellt inom mitt yrke.
    Jag skulle mer gissa på att du är intagen än att du vårdar och tar hand om andra människor. Dina inlägg är så fyllda med hat och är riktigt skrämmande läsning. Jag får kalla kårar av det du skriver och du måste vara en väldigt tragisk och hemsk person. Jag tycker uppriktigt synd om dem som måste vistas i din närhet. 
Svar på tråden Hans barn försöker grina sig till att få följa med på vår romantiska weekend.