Inlägg från: Anonym (Dina) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Dina)

    Hans barn försöker grina sig till att få följa med på vår romantiska weekend.

    Nymphaea skrev 2018-11-29 15:45:13 följande:

    Tycker du har fått många bra råd. Har du någon plan för hur du ska lägga upp det för honom?

    Hoppas du uppdaterar i tråden!


    Läser alla svar men hinner inte svara alla.

    Jag har messat honom att jag meddelat hans barn att den här resan enbart inkluderar vuxna. Får se vad han säger när han kommer hem, förhoppningsvis så slutar historien där men kommer han hem för att diskutera det här vidare så kommer jag få en hjärnblödning eller nåt.

    Ska uppdatera, förhoppningsvis dör tråden ut här och allt är frid och fröjd.....frid och fröjd har vi det iof inte hemma men iallafall när det kommer till det här.
  • Anonym (Dina)
    Pierott skrev 2018-11-29 15:59:04 följande:

    Mycket sjukt får man läsa på FL men detta är bland de grövsta. Hur kan en 16-åring, antagligen i full pubertetsblomning ens tänka tanken på att dela säng med sin far? Hon vet nog både de ena och det andra om blommor och bin nu och bör därmed veta det olämpliga i situationen.

    Inget annat barn ska med, därmed ska inte hon heller med, punkt. Det är inte ens nått att diskutera om.


    Jag är inte så säker på att hon har nått den mentala utvecklingen. Puberteten går hon igenom, hon har större tuttar än mig och är ett huvud längre. Just det här får ju omgivningen att rygga tillbaks när det här beteendet sker inför andra, det ser så illa ut och har tom sagt till min sambo att folk kan se honom som pervers.

    Jag får liksom gå till min egen son och dra paralleller där när jag tar diskussionen med min sambo. Han ser också äldre ut än vad han är men hur skulle det se ut om vi gick runt hand i hand inför vänner? Eller hur skulle folk reagera på ifall han kom och la sig i soffan med mig för att mysa? Hans argument är bara att de är olika personer och att mitt barn ör en kille och såna gör inte så till skillnad från tjejer. Alltså det här är jättejobbiga och känsliga diskussioner att ta och tyvärr blir det lite pajkastning och sura miner.

    Det var därför jag bokade resan. Åka bort för att rå om varann. Alltså sabla soppa! Förstår ifall folk som löser tråden reagerar.
  • Anonym (Dina)
    Duckan skrev 2018-11-29 16:05:59 följande:

    Jag håller tummarna för att utgången blir positiv ts!


    Tack!

    Jag hoppas på punkt.
  • Anonym (Dina)
    Pierott skrev 2018-11-29 16:23:07 följande:

    Ja skulle jag befinna mig i närheten av din man o dotter och hon sitter i knäet, gosar, hålla hand eller gärna delar säng med sin far så skulle jag direkt se de som nånting helt annat än far/dotter relation. Snarare nån form av incestgrej. Och jag kan inte förstå hur din man ur en vuxens synvinkel inte kan se det olämpliga och opassande heller, hade hon varit 6år hade det väl inte varit nått konstigt. Men nu är hon i en ålder där hon ska gosa med egna pojkvänner.

    Gör som många andra gjort om din man fortsätter diskussionen, visa han denhär tråden.


    Jag tänkte faktiskt visa honom den här tråden. Står för allt jag har skrivit.
  • Anonym (Dina)
    Drottningen1970 skrev 2018-11-29 16:53:11 följande:

    Altltså tänk om pappa faktiskt har en sexuelt olämplig relation med dottern? Det skulle kunna förklara mycket av hennes gränslösa sätt och sättet hon blir liten på i hans sällskap. Incestuösa relationer innebär inte alltid ett förskrämt barn under ett täcke. Utan ett barn kan även bli drivande och svartsjuk i den situationen om det kanske pågått under många år.

    Och att partnern inte haft en aning och absolut inte kan tro något dylikt om sin partner ligger i sakens natur.


    Nej det har dom inte och vill inte utmåla honom som ett snusko. Han har inte fallenhet för närhet och han distanserar sig omedvetet när hon klänger för mycket och hon sover inte med oss. Det är isåfall ännu värre mellan dottern och mamman, med mamman är det pussar, dela säng och gos i massor.

    Jag tror tyvärr att det är därifrån dottern har fått gränslösheten.
  • Anonym (Dina)
    Anonym (Moi) skrev 2018-11-29 17:17:38 följande:

    Finns det något mer oattraktivt än människor som inte kan stå upp för någonting, som inte tar ansvar för något? Jag skulle inte klara en vecka.


    Nej det är väldigt oattraktivt.

    Jag klarar inte av hans flata toffelroll längre och därför måste vi reda ut våra problem. Nu är han inte tofflig mot mig bör tilläggas.
  • Anonym (Dina)
    Anonym (ßßßeeessss) skrev 2018-11-29 17:26:04 följande:

    Det här hade nog varit en dealbreaker för mig... Vill du verkligen att ditt barn och ert gemensamma barn ska växa upp och alltid känna att de kommer i andra hand? Tro mig, ert gemensamma barn förstår hur pappan behandlar henne/honom.

    Skulle bli så arg att jag hade avbokat resan. Kanske bättre att ni är särbo, om du nu fortfarande vill ge ert förhållande en chans.

    Lycka till och hoppas att du uppdaterar tråden


    Min son blir inte lidande. Han blir sedd av både mig och sin pappa och hennes energier ruskar han bara av sig, har bra kommunikation oss emellan och han har alltid haft bra självkänsla. Däremot vilar min oro över vår minsting, där behöver han ta betydligt mer ansvar än vad han gör idag. H*n behöver bli sedd på samma sätt som hans förstfödda har blivit hela livet av honom och det här har jag tagit med min sambo.
  • Anonym (Dina)
    Anonym (usch) skrev 2018-11-29 17:26:57 följande:

    Det är väldigt tydligt att problemet ligger i att du ogillar styvdottern. 

    Inte konstigt att styvdottern hänger efter pappan då. 

    Att din man jobbar mycket och ert gemensamma barn inte får nån uppmärksamhet beror inte på mannens dotter. Bara så du vet.

    Förmodligen har han gett lika lite kärlek till dottern och det är därför hon är så efterhängsen.

    Men det är inte dotterns fel. 


    Jag ogillar inte henne men har däremot jättesvårt för beteendet och gränslösheten, det kan jag villigt erkänna. Jag är ingen supermänniska överhuvudtaget men har hållit hårt på rättvisetänket i behandlingen av alla barnen och det gäller även hans dotter.

    Nu kom jag tyvärr in på hemsituationen, det var det här med resan som blev droppen som rann över och det var den jag ville diskutera egentligen, beklagar verkligen sidospåret.

    Tycker du att hon ska följa med på resan?
  • Anonym (Dina)
    Bananböjaren skrev 2018-11-29 17:33:02 följande:

    Karljäveln? Mes? Hur kan du säga så om din sambo som är den person som du ska föreställa älska? Så otroligt respektlöst att uttrycka sig på det viset om sin sambo, vad är det för fel på dig?

    Ni borde inte alls åka på nån romantisk weekend, ni borde separera vad det låter.


    Ha ha ha! Tack för din synpunkt.
  • Anonym (Dina)
    Anonym (usch) skrev 2018-11-29 17:33:06 följande:

    Du jämför liksom hans dotter med din son och vem som är bäst.

    Låter som det inte finns nån kärlek kvar mellan dig och mannen och mannens dotter får ta smällen.


    Vem som är bäst? På vad? I det här fallet så är iallafall min son bättre på att förstå och respektera att vuxna människor i parrelationer kan behöva få lite egentid tillsammans.

    Däremot är hon betydligt mycket bättre än honom på att komma upp på morgnarna och på att passa tider. Alltså jag kan nämna fler saker som hon är betydligt bättre. Nu var det inte det jag ville diskutera.

    Jag vill ha ett rättvisetänk runt alla barn. Just nu är jag väldigt besviken på min sambo som inte prioriterar vår yngsta, är det konstigt tycker du?
Svar på tråden Hans barn försöker grina sig till att få följa med på vår romantiska weekend.