Inlägg från: Anonym (Dina) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Dina)

    Hans barn försöker grina sig till att få följa med på vår romantiska weekend.

    Anonym (Inte alltid en bonus) skrev 2018-12-01 18:20:04 följande:

    Sant, det kan ju också vara en orsak till bitterheten...


    Att bonusmorsor är orsaken till allt det onda här i världen? : )

    Vissa kvinnors bitterhet lyser igenom. Själv är jag inte ett dugg bitter på mitt ex nya tjej utan jag är väldigt förtjust i henne. Däremot kan jag tycka att hon precis som mig är dålig på att säga ifrån.
  • Anonym (Dina)
    Anonym (h) skrev 2018-12-01 18:31:58 följande:

    Du har fattat valet att ingå i samma hushåll som henne, det gör dig medansvarig.


    Det där får du ta med hennes föräldrar och inte mig. Jag är en vuxen i hushållet som finns tillhands som stöd om hon vill ha det men jag har inget med hennes uppfostran eller något annat att göra. Har inte ens sagt halv åtta till henne.
  • Anonym (Dina)
    Anonym (Verkligen) skrev 2018-12-01 19:21:50 följande:

    Som vuxen i samma rum som barn har man alltid ett vuxenansvar. SPECIELLT i en familj man gått in i och bildat.


    Vuxenansvar är en sak men min sambo och hans ex är tydliga med att de vill sköta all uppfostran så då respekterar jag det. Vuxenansvar kommer man aldrig ifrån och det borde du räkna ut själv.
  • Anonym (Dina)
    Anonym (pippa) skrev 2018-12-01 18:57:22 följande:

    Ts, du är med o uppfostrar alla barnen i ert hushåll.

    I detta fallet hade jag ringt upp mannens ex o frågat henne om hon verkligen tycker det är lämpligt att flickan följer med eftersom ni tänker pippa järnet då ni ligger efter på den fronten o ni vill inte ha publik.

    Jag undrar om jag inte hade sagt det till flickan också...att *jag tänker kn*lla skiten ur din pappa så det är inte lämpligt att du följer med*

    Sen tror jag ni alla hade mått bra av lite familjeterapi o planerad ensamtid för alla barnen med sina respektive föräldrar.

     

     


    He he he. Alltså på film hade det funkat men ska nog låta bli att säga det till dottern. Nu har jag ingen kontakt med hans ex längre (inte för att jag har ringt henne utan tvärtom) men hade jag talat med henne så hade jag frågat ifall hon själv tagit med dottern på en romantisk spavistelse? Svaret hade blivit NEJ det hade hon inte. Det är skillnad på folk och folk.
    Anonym (pippa) skrev 2018-12-01 18:57:22 följande:

    Ts, du är med o uppfostrar alla barnen i ert hushåll.

    I detta fallet hade jag ringt upp mannens ex o frågat henne om hon verkligen tycker det är lämpligt att flickan följer med eftersom ni tänker pippa järnet då ni ligger efter på den fronten o ni vill inte ha publik.

    Jag undrar om jag inte hade sagt det till flickan också...att *jag tänker kn*lla skiten ur din pappa så det är inte lämpligt att du följer med*

    Sen tror jag ni alla hade mått bra av lite familjeterapi o planerad ensamtid för alla barnen med sina respektive föräldrar.

     

     


  • Anonym (Dina)
    Anonym (Verkligen) skrev 2018-12-01 19:20:56 följande:

    Jag är glad för det = jag sitter inte och spyr hat över en tonårstjej och mannen jag själv valt att vara tillsammans med. Gud vad du projicerar! Jag fantiserade inte ihop en massa saker, jag svarade bara på vad du själv skrivit i tråden och redan lämnat ut. (Att du ser på din man som en ?jävla mes utan ballar?, och hatar hans dotter samt beskriver att hon har större bröst än dig och att du känner kvinnlig svartsjuka när hon håller sin pappa i handen).

    Du däremot hittar på en massa saker om mig som stämmer in på det du berättat om dig själv men INTE på det jag lämnat ut om mig. Mina barn har ingen bonusmamma, jag är ingen bonusmamma. Mitt ex har ingen partner och inte heller barn, jag är bara gift en gång med min nuvarande. Som sagt ser jag på honom med stor respekt och kärlek. Och jo jag har en mentorsroll för en ung tjej som haft det tufft. Känner liksom inte konkurrens med tonåringar utan snarare moderskänslor och vill dom väl...

    Med tanke på hur vidrigt du bemöter kritiker i tråden undrar jag hur du låter hemma när du upplever din mans dotter som ett hot...


    Ha ha ha. Jag garvar ihjäl mig. Du tror visst att livet är ristat i sten?

    Får hålla tummarna att du slipper uppleva en separation och en ny brutta som barnens far blir ihop med. : )

    Och en sak till borde du lära dig, givetvis finns jag tillhands om hans dotter vill ha mina råd och mitt stöd men ta inte för givet att alla föräldrar vill att man ska klampa in för mycket och lägga sig i hur deras barn sköts. Bara ett litet tips på vägen. Du borde lära dig lite ödmjukhet och dämpa din förmätenhet..den lyser igenom. Hela din värld skulle rämna ifall den du säger dig vara mentor till kommer revoltera mot dig, ta det som en vuxen isåfall för det är fullt normalt att tonåringar är nyckfulla.

    Du är extremt självgod!
  • Anonym (Dina)
    Anonym (Verkligen) skrev 2018-12-02 06:51:06 följande:

    Dito, du är extremt självgod. Du skriver själv en tråd med grovt, nedsättande språk om din man och hans 16-åriga dotter (samt detaljer om hennes bröststorlek vs din bröststorlek). Du kan inte ta kritik utan går till attack då och skriver att nån som tog barnets parti måste vara änka (?! Det var inte alls vad hon skrev) och att andra är bittra. Och jag är ?självgod? för att jag är mentor till en tonårstjej som haft det tufft, ?självgod? för att jag till skillnad från dig älskar och respekterar min man (har aldrig refererat till honom som en jävla mes utan ballar). Så i din värld har bara du rätt och dom som INTE är svartsjuka på tonårsdöttrar är självgoda, dom som INTE kraschat sina äktenskap/relationer med sina barns pappor är extremt självgoda?

    Det låter som en väldigt hälsosam, mogen och intelligent attityd hos en medelålders kvinna som borde ha hunnit få livserfarenhet och perspektiv.

    Du snackar också en massa skit (projektioner igen) om hur jag skulle hantera ?en revolt?. Jag har jobbat med utagerande ungdomar i 10 år så där har du, igen, helt fel. Det är verkligen som att du pratar om dig själv varje gång du bemöter kritik.

    Det är DU som svär som en galning och bråkar med din man över din bonusdotters ?revolt? trots att ?revolten? bara är att hon vill ha kärlek och uppmärksamhet från sin pappa, herregud! Hur kan du inte känna empati med henne i det läget utan istället se henne som en sexuell (!!!) konkurrent till dig?!

    Han är hennes PAPPA, ursäkta mig men det är en mycket större och viktigare relation för en människa (speciellt ett barn) än ?mammas nya kille?. Jag tycker att det är sjukt att du skrivit flera ggr i tråden att du ser deras relation som incestuös.

    Varför i h-e är du tillsammans med och slåss för en romantisk weekend med en man som du beskriver som pedofil?!!

    Helt galet.


    Hade jag haft en 15 årig dotter så skulle jag inte vilja att hon präglades av en person med ett sånt kvinnoförakt som du har, har förstått det som att du är kvinna och då är det ännu mer sorgligt att du föraktar ditt eget kön. Vad är det för unken syn att påstå att kvinnor ska behaga sina män och är ansvariga för eventuell skilsmässa? Du satt i princip och skrev det där fast med lite andra ord, du är själv duktig på att förlöjliga och ändra om det jag har skrivit och krydda det 10 gånger om och därför bemöter jag dig på samma vis tillbaks.

    Leta upp och gör skillnad för barn som verkligen far illa istället för att göra maskrosbarn av barn som kanske inte riktigt uppskattar hur bra de har det.
  • Anonym (Dina)
    Anonym (Tyra) skrev 2018-12-01 20:15:41 följande:

    Men snälla jösses, det har väl ändå inte exet med att göra, jag får kalla kårar. Då tycker jag att mamman kan ta hem flickan den kvällen om hon anser dottern fara illa pga ert gemensamma barn. Horribelt. Såklart ska du inte boka in saker efter hur han har sin dotter, nej aldrig. Möjligen om de redan planerat nåt. Eller möjligen, självklart.

    Han är givetvis helt förkrossad, men han har kommit till den gränsen att han slutade försöka. Han bankade bara huvudet i väggen, om och om igen. Inget gehör, alls. Döttrarna kunde heller inte sätta fingret på vad det var, bara att de mådde dåligt, exempelvis påstod de att deras känslor kunde inte tillgodoses, de hade fått mens och kunde inte fråga om bindor för vi blev arga, deras saker blev snodda från vår son, låset på toaletten var trasigt och inga ytterlampor uppe vid vägen fungerade. Allt detta var så banalt så han blev rent ut sagt ursinnig, han sa nu får det räcka så ni får stanna hos mamma och vi har vår relation utan att ni bor här. Man kan knappast få ångest för ett par gatlyktor! Som mamman dessutom "hjälpte" dom framföra. Mamman kunde inte acceptera att de kände så, så hon var ju "tvungen" att säga ifrån. Så massa överdrift och rena lögner från tjejerna faktiskt. Som mamman säkert förstärkt.

    Han har försökt att ha relation men de är ointresserade och deras lillebror existerar inte för dom, så det får faktiskt maken att glida mer ifrån dom. Han säger (men bara inför mig) att han skäms för deras beteenden och kan inte förstå hur man inte bryr sig om ett syskon. Men det förstår jag, de var avundsjuka redan från start när jag blev gravid för det var då allting ändrades. För mig helt sjukt, för deras mamma får ju ha barn med ny kille! Men mini-wifes är ordet.

    Min make vill inte ens köpa julklappar till dom iår.. Vet inte riktigt hur jag ska ställa mig till det, hur jag än gör är jag ändå bara elaka styvmor. I precis allt. Så jag säger så lite som möjligt, men ett tillfälle då var det också fel enligt hans ex.

    Jag håller med dig, såklart ska dottern prata med honom om det. Det var ju exakt så bonusdöttrarna gjorde, och mamma kände sig förpliktigad att skydda dom. Lägga näsan i blöt med sitt feta arsle är ju ett annat ord för det!


    Hon har verkligen inte med det att göra. Sa faktiskt till min sambo att han borde frågat exet över varför hon bråkar om att jag ska gå ut, vi hörde ju inte ett ljud från henne förra helgen då han var ute och festade med jobbet och jag var hemma med alla barnen. Det borde isåfall provocerat mer kan jag tycka eftersom då var deras barn med pappas sambo, men det är som det är.

    Jag tycker att det låter väldigt tragiskt att din sambo inte har nån kontakt med döttrarna. Påverkar det er relation, kan han bli arg och skylla det på dig?

    Jo du tack, vad man än gör så är man tydligen skyldig till allt ont här i världen. Tänk vad världen hade sett bättre ut ifall krig, svält och alla dessa elaka styvmorsor utplånades. : D

    Jag tycker att du ska säga åt din sambo att tjejerna givetvis ska få julklappar, det är bättre att du pushar åt det positiva hållet än åt det negativa. Det tjänar du på i längden och då har du ryggen fri och gjort gott. Ger han dem presenter så kommer det bara att skyllas på dig, och i framtiden kan han också bli bitter och skylla ifrån sig på dig. Hoppas du fattar hur jag menar där? Jag kände också hur avundsjukan exploderade när jag blev gravid, då ville exet och dottern göra allt för att fösa bort sambon från mig och vårt gemensamma barn. Det är så ledsamt men tror fenomenet är vanligare än vad man tror.

    Tjejernas och sambons relation ansvarar inte du för, det är hans sak att fixa ifall han nu vill det.
  • Anonym (Dina)
    Anonym (Dina) skrev 2018-12-02 09:05:11 följande:

    Hon har verkligen inte med det att göra. Sa faktiskt till min sambo att han borde frågat exet över varför hon bråkar om att jag ska gå ut, vi hörde ju inte ett ljud från henne förra helgen då han var ute och festade med jobbet och jag var hemma med alla barnen. Det borde isåfall provocerat mer kan jag tycka eftersom då var deras barn med pappas sambo, men det är som det är.

    Jag tycker att det låter väldigt tragiskt att din sambo inte har nån kontakt med döttrarna. Påverkar det er relation, kan han bli arg och skylla det på dig?

    Jo du tack, vad man än gör så är man tydligen skyldig till allt ont här i världen. Tänk vad världen hade sett bättre ut ifall krig, svält och alla dessa elaka styvmorsor utplånades. : D

    Jag tycker att du ska säga åt din sambo att tjejerna givetvis ska få julklappar, det är bättre att du pushar åt det positiva hållet än åt det negativa. Det tjänar du på i längden och då har du ryggen fri och gjort gott. Ger han dem presenter så kommer det bara att skyllas på dig, och i framtiden kan han också bli bitter och skylla ifrån sig på dig. Hoppas du fattar hur jag menar där? Jag kände också hur avundsjukan exploderade när jag blev gravid, då ville exet och dottern göra allt för att fösa bort sambon från mig och vårt gemensamma barn. Det är så ledsamt men tror fenomenet är vanligare än vad man tror.

    Tjejernas och sambons relation ansvarar inte du för, det är hans sak att fixa ifall han nu vill det.


    Ger han dem inte presenter skulle det stå.
  • Anonym (Dina)
    Anonym (Tyra) skrev 2018-12-02 08:22:55 följande:

    Du jobbar med barn sa du? Va, whaaat??? Får kalla kårar av det. Du är aggressiv, fördömande och kör med översitteri. Inga bra egenskaper hos en människa som hjälper tonåringar, om det inte är raka vägen till hell-hole vill säga. Då lyckas du säkert i sådana fall.

    Att ens dra in incest i detta som jobbar med barn - OH MY GUD............

    Bitter sa du....


    Jag hoppas verkligen inte att människan gör det för signatur ?verkligen? låter som en tonåring själv. Förstorar upp och hittar på egna sensationslystna historier som inte stämmer, vuxna människor får inte hålla på så.

    Tänk vilka förödande konsekvenser det kan få i familjer? En tonåring kanske säger att mamma var elak och sa åt denne på skarpen? Signatur ?verkligen? får det till att mamman har slagit till sitt barn och anmäler detta till polisen. En familj splittras för att ?verkligen? överdrev det som tonåringen sa.

    Alltså det är skrämmande faktiskt om man tänker på det.
  • Anonym (Dina)
    Anonym (Verkligen) skrev 2018-12-02 11:53:36 följande:

    Snackar du med dig själv från flera nick eller? Det ser nästan ut så. Nej, jag är inte som en tonåring, påminner igen om att det är jag som har en stabil och respektfull relation och du som har ett kraschat äktenskap bakom dig och nu föraktar din nya och är svartsjuk på hans dotter.

    Jag ser mig själv som vuxen jämfört med en 15-16årig tjej, du ser dom som konkurrenter även om dom är barn till din partner...

    Vem beter sig som en tonåring nu igen?


    Jag ser inte ens att jag och min sambos dotter kan konkurrera på något plan som du sitter och insinuerar om. Du har lagt ord i min mun som inte stämmer och det är oroväckande eftersom du säger dig jobba med tonåringar.

    Det har inte slagit dig att svartsjukan är riktad mot mig? Eller det finns inte i ditt vokabulär kan jag tänka mig, jag är orsaken till allt det onda som hänt i sambons liv och även över dotterns uppfostran och beteende långt innan jag kom in i bilden.
  • Anonym (Dina)
    Ess skrev 2018-12-02 14:21:39 följande:

    Som sagt så talar okunnigheten.

    Du har noll aning om vad du pratar om så nu får du försöka intala oss att det är barnperspektivet du ser. Men du känner inte till det heller eftersom du som sagt aldrig varit i sitsen själv.


    EXAKT!

    Det verkligen inte verkar förstå är att hade hon varit i min familj så hade sambons ex och dottern löpt amok ifall hon hade gått in för att ta över en självutnämnd mentorsroll. Signatur ?verkligen? hade blivit helt knäckt över att inte få den bekräftelsen som hon gärna tar för givet att hon skulle fått.
  • Anonym (Dina)
    Anonym (Verkligen) skrev 2018-12-02 20:02:03 följande:

    Fast du är inte min chef, min kollega eller annat. Lägg ut en analys över ditt eget arbete. Det här har inte med saken att göra, du är fruktansvärt oförskämd och verkar inte insatt i vad du pratar om. Du vet ingenting om mig eller mitt arbete fortfarande.

    Det där med incest, människa är du inte läskunnig?! JAG tycker att den kopplingen är LÖJLIG, det är därför jag citerat hur ts själv gör den kopplingen och skriver att hon är sjukligt svartsjuk!

    Har du ingen läsförståelse alls? Och baserat på det du skriver, att du menar att du vet hur jag passar för mitt jobb som ***** (du vet inte ens inom vilken bransch) och skriver extremt svartvita omdömen om en främling på familjeliv, då är du alltså helt olämplig att arbeta med människor själv, speciellt inom mitt yrke.


    Fast läs mitt tidigare inlägg om din sensationslystnad.

    Jag kommer att gå ur den här tråden för du har äcklat ner den med dina incestuösa fantasier, har jag sagt något annat än att ibland så beter hon sig som en liten flicka fast hon börjar se ut som en vuxen kvinna? Nej jag har inte sagt om något om sexuella övergrepp eller att det är något sexuellt så nu lägger du ner. Det handlar mer om att föräldrar bör uppfostra sina barn så att de går vidare i utvecklingen ju äldre de blir. Inget annat!

    Men jag står fast vid att du borde byta bana. Du är helt fastlåst vid dina egna sjuka analyser och såna människor ska absolut inte jobba med barn. Med den inställningen du har så kan dina slutsatser förstöra fullt välfungerande familjer.
Svar på tråden Hans barn försöker grina sig till att få följa med på vår romantiska weekend.