• EliMil

    Nya BIM januari 2019

    Hej.

    Mensen dök upp idag så nu hoppar jag in i denna tråden. Kunde denna gång för första gången märka min äl genom flytningar så det känns mer hoppfullt att pricka rätt detta försök.

    Inte helt hundra på min bim då cykeln verkar hålla på o stabilisera sig efter p-piller stoppet i augusti. Räknar jag på samma som denna gång så är cykeln nu nere på 31 dagar. Så jag börjar med det.

    1/1 Sångfågeln87, Kstadtjej87

    2/1- Jagerika, Canary

    3/1 Jsv17

    4/1 mangon

    6/1 Myline

    7/1 Livethänder, Siri88

    8/1 Milka21

    12/1 EliMil

    19/1 Clemmentina

  • EliMil
    Mezzy skrev 2018-12-21 08:26:35 följande:

    Jag blir så ledsen och besviken på min man. 

    Jag hade tänkt att vi skulle försöka med SMEG metoden denna månad men jag har inte berättat något för min man om det och bestämde att även inte berätta om när jag har ägglossning då han inte riktigt klarar av pressen då. 

    Va på CD8 i söndags och försökte då få till det men han va alldeles för trött. Vi fick till det i måndags och så försökte jag i onsdags men då va han också för trött. Blev väldigt besviken men sa inget. 

    Igår efter jobbet så kände jag hur all besvikelse bubblade upp (har tidigare haft lite svårt att få till det runt ägglossning) och så sa jag att jag tror vi skiter i att försöka skaffa ett till barn då man faktiskt måste ha sex för att bli gravid. 

    Han frågade då om jag hade ägglossning nu och jag svarade att det kommer vara någon dag nu i veckan och han svara att han inte var trött idag iaf. 

    Men sen när dottern somnat så vill han inte. Han säger att det blir för mkt press och att han då tappar lusten. Men det som gör mig mest besviken är att han inte ens försöker. :( 

    Hade blinkande gubbe igår och fick en fast gubbe idag så ägglossning bör ju ske idag eller imorgon. Jag vet att vi har en chans om vi får till det idag men hade verkligen velat ha haft dagarna/dagen innan ägglossning också. Och nu är det så länge sedan vi låg sist och spermierna blir ju sämre ju längre de legat.

    Allt känns kört! :( 


    Känner igen mig och förstår din känsla. Min sambo blir inte sugen om jag tar initiativ längre då han känner det som att jag bara vill vara med honom för att bli gravid. Hjälper inte att jag säger att det inte stämmer eller att jag förklarar att det ändå inte finns nån chans att man blir gravid tex precis efter mensen är slut. Jag själv då tappar ju lusten att ta initiativ vilket nog då får honom att känna sig uppskattad så nu vill han oftast inte heller ta initiativ. En ond cirkel vi är i :( men jag tänker att lite ledighet nu vid jul och kvalitetstid med varandra kan få oss att bryta denna cirkel.
  • EliMil

    Startat julhelgen på bästa sätt hemma, vuxenmys med mannen :p har ju dessutom äl i veckan som kommer så nu är humöret på topp, känns lovande det här:)

  • EliMil

    Hej.

    Jag skriver inte ofta för jag bli så stressad och nervös när alla känner så tidigt och jag inte känt nått. Så jag har kopplat bort FL lite grann.

    Men nu närmar jag mig bim och både igår och idag har jag som en ihållande hållkänsla. Funderar då på hur molvärk känns? Ni som nån gång upplevt det kan ni beskriva? Eller finns det någon som upplevt hållkänsla som gravid symtom?

  • EliMil
    höstlöv123 skrev 2019-01-07 22:37:14 följande:

    Jag skulle nog förklara den där molvärken från då man tidigt är gravid, som en känsla av att ha träningsvärk långt ned i magen kring bikinilinjen. Jag trodde det var träningsvärk innan jag plussade den gången. Det kändes även till och från som en dragande smärta från äggstockstrakten (jag googlade blindtarm, för jag hade inte tagit graviditetstest då och tänkte att de ska väl inte kännas så där haha).

    Och det kändes typ som om livmodern var svullen där inne i magen. Helt ologiskt egentligen haha! Och strax efter bim blev bröstvårtorna hårda/spända, så det gjorde ont av bara deras existens.


    Tack för svar :)

    Får hoppas att det jag känt är något bra. Idag har det avtagit och känns mer som träningsvärk. Kring bikinilinjen åt högra hållet.
  • EliMil

    Hoppar ur tråden nu. Mensen kom, 2 dagar tidigare än väntat. Nu verkar cykeln helt stabilisera efter pillerstoppet i augusti. Men det tog hårdare på mig än jag trodde. Så himla ledsen. Fem månader är verkligen inte lång tid det vet jag, men det känns jättelänge och så tråkigt. Trodde verkligen inte vi skulle behöva försöka 2019, trodde ju de skulle gå så smidigt som med sonen(1månad). Menmen, nya tag. Bryt ihop och kom igen.

    Gratis till alla ni som plussat och lycka till alla ni andra :)

Svar på tråden Nya BIM januari 2019