• holocene

    Nya BIM januari 2019

    Hej!

    Hoppas också in här från decembertråden. BIM 2/1.

    Detta blir vårt tredje försök o vi är båda 35. Tempar sedan måååånga år med p-dator, men tycker det är lite svajigt så kör med ClearBlues ägglossningsstickor också, de med dubbelindikator. Började faktiskt redan i måndags, missade igår o imorse fick jag blinkande smiley. Redan liksom?? ÄL ska vara runt den 19/1, enligt mina olika appar.. jaja, tänkte testa SMEP-metoden denna ggn. Fick förvarna sambon att nu börjar bebisfabriken igen hehe.

    Känns iaf bra att man har nåt att se fram emot nu. Blev så jäkla less sist när det inte blev nåt, så många runtomkring oss som blir på smällen ?hur lätt som helst?.

    BIM-lista

    1/1 Sångfågeln87, Kstadtjej87

    2/1- Jagerika, Canary, holocene

    3/1 Jsv17

    4/1 mangon

    6/1 Myline

    7/1 Livethänder, Siri88

    8/1 Milka21

    12/1 EliMil

    19/1 Clemmentina

  • holocene
    Jsv17 skrev 2018-12-06 22:22:02 följande:

    Strax efter 17:e borde äl vara men kan vara allt från 15:e till 21:a mensen (och då äl) har varit väldigt oregelbunden sedan min graviditet med sonen, så har fortfarande inte 100 koll, men testar med clearblu äl-test

    Mensen tog precis slut här också så jag börjar också peppa upp inför äl, det här är ju den bästa perioden när man fortfarande är hoppfull och kan påverka nåt. Personligen hatar jag väntan mellan äl och bim, när man liksom inte kan göra NÅNTING förutom vänta och se om det tog sig... och försöka tänka på något annat, vilket alltid går ganska illa


    Åh så mycket igenkänning! Så jäkla jobbigt den där väntan. Till skillnad från nu, när man som du säger kan påverka nåt. :) Hade du tänkt att ev ta nåt tidigt test runt nyår?
  • holocene
    Jsv17 skrev 2018-12-13 18:02:53 följande:
    Ja, skönt med jul och massor som händer just nu så man får lättare att tänka på annat...

    Får jag äl så att det är tillräckligt många dagar efter äl på nyår (iaf äl +10-11) då tänkte jag göra det, testar annars bara efter bim som regel men tänkte att för att får plussa på årets sista dag kan jag göra ett undantag, coolt att fira sitt plus med fyrverkerier Hur tänker du göra?
    Ja det hade varit så himla roligt o få ett plus, då vet man att 2019 kommer bli så spännande. Å andra sidan kan man riskera o förstöra ens kväll om man får neg. :/ Tror jag testar ifall jag har några känningar! Annars får det bli på BIM
  • holocene
    Jsv17 skrev 2018-12-14 20:12:13 följande:

    Då jag hade/har vad iaf liknar ägglossningsflytningar så började testa med äl-test idag (verkligen bara för säkerhetsskull) och det var negativt och stickan som kom ut behållaren hade ett väldigt svagt andra streck så säkerligen inte särskilt nära heller, så det känns skönt då vi annars hade missat helt Men nu är cirkusen igång igen, med äl-test och positiv känsla, har alltid det inför äl det är ju då man själv kan påverka nåt sedan är det ju liksom ur ens händer och man kan bara vänta...INTE min favoritgren... haha

    Jag hoppas verkligen den här gången, jag ville verkligen bli gravid igen redan det här året och det är ju sista chansen för det nu... klart det får ta den tid det tar (det kan jag ju ändå inte göra något åt) men jag hoppas verkligen lite extra nu, håller tummarna för oss allihopa att vi får avsluta det gamla och börja det nya året med en av de finaste gåvor som finns, ett plus på stickan


    Håller verkligen tummarna! Jag har fått blinkande smiley sedan onsdags (förhöjt östrogen) men appar o temp tyder på att ÄL ska vara tisdag-torsdag nästa vecka.

    Allmän fråga till alla: ligger ni varje dag nu precis innan ÄL eller kör ni varannan dag? Vissa säger ju att varannan dag räcker medan vissa kör all in tills ÄL+2 dagar typ :)
  • holocene
    FruEA skrev 2018-12-15 23:34:31 följande:

    Vi tänkte försöka köra de fem dagarna runt ÄL (ÄL-2 Till ÄL+2), och i övrigt har vi sex när vi känner för det. Dock har vi sagt att om det är så att vi verkligen inte pallar någon av dagarna så får det vara. Vi hade bara sex de två dagarna innan ÄL när jag blev gravid i september så det räckte då i alla fall. Hur gör ni?


    Håller med, är ju lite fabrik över det annars om man ska hålla strikt schema. Ibland kommer ju saker eller livet ivägen. Vi har kört varannan dag men räknar med ÄL på onsdag så det blir nog varje dag nu. Låg inte på ÄL o dagarna efter det förra månaden pga influensan from hell, grämde mig nåt otroligt över det.
  • holocene
    Jojjans skrev 2018-12-16 13:44:12 följande:

    Trodde jag var klar med bimlistor för i år då jag plussade 4/12, men lyckan blev inte bli långvarig. Trodde även att jag var klar med missfall för 2019, men tydligen inte.

    Vaknade imorse så himla ledsen utan att förstå varför. Men några timmar senare fick jag svagt blodfärgat på pappret som bara blivit värre. Nu blöder det klarrött som en riklig mens. Tog ett gravtest precis som visar lika svagt som på äl+11 när jag plussade. Borde vara starkare nu på 5+2 så får väl inse att det är kört. Får väl en slutgiltig bekräftelse imorgon när jag tempar.

    Om jag kan räkna det här som mens (borde funka eftersom det är så tidigt) så kommer bim bli 13/1.

    Fick ett sent missfall (v.16) i september och blev gravid igen nu i december. Fyller 33 i början av nästa år (Sambon är yngre) och vi har inga barn sen tidigare.


    Nej usch vad tråkigt, beklagar :( Hoppas det vänder 2019!
  • holocene
    Jsv17 skrev 2018-12-17 08:35:08 följande:

    Åh nu behöver jag råd... fick ingen smiley nu på morgonen men det andra strecket var nu riktigt starkt... det var nog gränsfall på om det skulle bli smiley eller inte, då blir jag så rädd att missa stegringen om man bara testar en gång om dagen, tycker ni jag ska testa ikväll också? Eller hålla mig till en gång? Hur gör ni?


    Fick du blinkande smiley igår men inte idag? Skumt isf, trodde den fortsatte visa det tills det blev LH-stegring. Skulle nog ta ett em-test om jag vore du :) Jag tänkte testa i em också.
  • holocene
    Jsv17 skrev 2018-12-17 17:13:50 följande:

    Jag hade rätt att det verkligen var gränsfall, fick positivt nu på eftermiddagen smsade mannen och han blev riktigt taggad, äl borde ju bli typ under natten/morgondagen tänker jag? Så tänker att vi fick till det Lördag, så idag, så kör vi imorgon och Onsdag också... borde väl räcka?



    Jaa vad roligt, jag fick också fast smiley nu när jag tog test. :D 

    Det borde def. räcka! Vi hade varannan dag förra veckan (inkl igår), och tänker väl idag och två dagar till. Borde vara välvattnat efter det hehe.

    Happy humping nu då ;)
  • holocene
    Jsv17 skrev 2018-12-17 20:30:50 följande:

    Jepp hehe.. det samma

    skönt att för en gångs skull få tidig ägglossning, min är ofta sen Så nu har vi ett par dagar kvar här att göra vad vi kan sen är det det där evinnerliga väntandet... men nu är det ju iaf jul och massor med skoj emellan så kommer nog gå fortare än vanligt


    Håller med, man får försöka släppa fokuset på väntan o njuta av julen istället. :)
Svar på tråden Nya BIM januari 2019