Inlägg från: Anonym (båten) |Visa alla inlägg
  • Anonym (båten)

    Måste sluta tänka - aktivitet/distraktion/hobby?

    Jag hade en period i livet med alldeles för mycket problem. Både på jobbet och i min dåvarande relation. Jag jobbade väldigt mycket också. Fick hjärtproblem och panikångest på nätterna. Hjärnan kunde aldrig koppla bort tankarna på jobb och relation. Då köpte jag en stor träbåt. Jag hade aldrig varit på havet, men tycker träbåtar är vackra. Mina kollegor sa: Är du inte klok som drar på dig ännu mera jobb. Jag gick en navigationskurs den vintern. Hade en del reparationsarbeten på båten också. Det var det bästa jag gjort faktiskt. Nu kunde jag styra över tankarna på båten när jag kört fast i problem. Jag började sova på nätterna igen. Jag accepterade att mitt förhållande var åt helvete och inte kunde repareras. Så för mig funkade det utmärkt att göra som TS tänker. Träbåt var min grej!

  • Anonym (båten)
    Anonym (Hk) skrev 2018-12-05 12:14:32 följande:

    Lite lustigt, kom att tänka på en kompis som sa att hans studier aldrig gått så bra som när han var djupt olycklig i kärlek. Klarade alla tentor osv. Tvingade bort tankarna på henne genom att gå helt upp i nåt annat!


    Fullt möjligt!

    Själv drev jag två bolag, varav ett med stora problem. Många anställda och väldiga leveransproblem. Samtidigt sprack äktenskapet. Båten räddade mig vill jag påstå!
Svar på tråden Måste sluta tänka - aktivitet/distraktion/hobby?