Inlägg från: Drottningen1970 |Visa alla inlägg
  • Drottningen1970

    Ska man verkligen få utöva sin religion till vilket pris som helst?

    Det får man ju inte. Man får utöva sin religion så länge det inte inskränker på någon annans liv och rättigheter. Av någon outgrundlig anledning verkar just könsstympning av småpojkar ha flugit under radarn. Det är obegripligt att detta barbari är lagligt i Sverige.

  • Drottningen1970
    Anonym (TS) skrev 2018-12-01 18:11:26 följande:

    Tyvärr så är man ju inte muslim förän man omskärts enligt islam och det MÅSTE absolut ske efter en viss tid när barnet är ett litet spädbarn


    Nu är detta ju inte något som enbart förekommer hos muslimer utan även bland kristna från Afrika och Mellanöstern, bland judar oavsett nationalitet och inte minst bland amerikaner så den aspekten är irrelevant. Varken kultur, religion eller ?gammal vana? får göra det tillåtet att skära kroppsdelar av ett barn.
  • Drottningen1970
    Anonym (TS) skrev 2018-12-01 18:30:41 följande:

    Faktum är ju att omskärelse inte nämns någonstans som ett krav i nya testamentet. Givetvis ska inte omskärelse av barn få va lagligt oavsett. Sverige måste verkligen börja se över lagarna där många religiösa ritualer och kulturer strider emot våra lagar som exempelvis barnkonventionen


    Vem bryr sig om vad som står i bibeln? Faktum är fortfarande att denna vidriga sedvänja är djupt rotad bland miljontals kristna och judar, så det blir verkligen tokigt att fokusera på bara muslimer. Skiten ska bort oavsett i vilken religion eller sedvänjas namn man skär bort friska kroppsdelar från sina barn. När folk är så fokuserade just på att muslimer gör detta får jag en stark känsla av att motivet till vreden egentligen är nåt helt annat än att man värnar om barns rättigheter.
  • Drottningen1970
    Anonym (Usa) skrev 2018-12-02 05:14:45 följande:

    Fördelar med en omskuren penis:

    A decreased risk of urinary tract infections. A reduced risk of some sexually transmitted diseases in men. Protection against penile cancer and a reduced risk of cervical cancer in female sex partners. Prevention of balanitis (inflammation of the glans) and balanoposthitis (inflammation of the glans and foreskin).


    Jättebra. Om du tänker att din bebis planerar att vara sexuellt aktiv under barndomen. Vad det gäller förhudsproblem under barndomen så är det mindre risk för dessa ån för komplikationer till följd av könsstympningen. Så OM dessa problem uppstår så kan man behandla dem DÅ. Helt sjukt att skära bort en frisk kroppsdel för att det KAN uppstå problem. Med den logiken kan vi ju börja operera bort blindtarmen på bebisar på BB också. Förstår att der är något man inte vill ta till sig som förälder men faktum ör att du har utsatt din bebis för onödig smärta och risk och berövat honom en kroppsdel som ger sexuell njutning och ingreppet riskerar att ge honom framtida men. Finns NOLL anledning att denna stympning inte kan vänta tills barner är vuxen och kan välja själv. Fruktansvärt barbariskt.
  • Drottningen1970

    Känns som om jag börjar ifrågasätta TS omsorg om bebisar i muslimska familjer. Misstänker att TS skiter rätt fett i dom. Detta är uppenbarligen inte ett seriöst upprop för att ifrågasätta den barbariska sedvänjan som drabbar så otroligt många små barn runt om i världen inom flera religioner och kulturer, utan bara ytterligare ett sätt att få hata lite muslimer.

Svar på tråden Ska man verkligen få utöva sin religion till vilket pris som helst?