• Kirenaj68

    Vill kvinnor bli sprutade i ansiktet? Vill män spruta i ansiktet?

    Ingen av mina partners har velat ha det i ansiktet och själv har jag aldrig blivit eggad av tanken att spruta någon i ansiktet. Således har jag alltid sprutat in min sperma djupt in i fittan, vilket också mina partners har velat. Det är ju också det skönaste. Men det är förstås individuellt och smaksak. Viktigast är ju att man njuter av sexet.

  • Kirenaj68

    Min fru vill helst få min sats inne i henne, vilket jag själv föredrar också. Men en gång ville hon testa att ta satsen i ansiktet, men det gick inte så bra. Jag sprutar rätt mycket och hon fick en del av satsen i ena ögat och det sved tydligen. Så det blev enda gången. Men brösten går bra som omväxling ibland.  

  • Kirenaj68
    Anonym (CKI) skrev 2023-05-23 11:46:07 följande:

    Jag är kille och jag vill inte spruta i ansiktet. Dels förstår jag inte varför och dels känner jag för tjejen. Känns bara konstigt. 


    Jag vill spruta inne i henne, är väl något biologiskt men går igång på att få komma inuti.


    Samma här. Visserligen sprutade jag min fru i ansiktet en gång för att hon ville testa, men fler gånger blir det inte. Dels gillade hon det inte, dels kändes det fel för mig. Det kändes som om jag förnedrade henne. På brösten går det dock bra som omväxling, men helst vill hon ha sprutet in i fittan och inte mig emot. Det är ju trots den skönaste känslan som finns. Att känna en varm, skön kvinnokropp mot sig samtidigt som man trycker in kuken så långt in det och fittan kramar ur varenda droppe ur den djupt därinne. Magiskt!
Svar på tråden Vill kvinnor bli sprutade i ansiktet? Vill män spruta i ansiktet?