Inlägg från: Anonym (Frida) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Frida)

    Hur har män tafsat på er?

    Är lite trött på den här metoo rörelsen nu. Det har gått till överdrift för länge sen och feminismen har tyvärr blivit kidnappad av vänsterfanatiker..

    Jag har helt säkert blivit tsfsad på på båda det ena eller andra stället, men jag har väl även jag tafsat på någon kille ibland! Tycker inte det är hela världen om någon tar mig på låret på puben eller skulle råka stryka över min rumpa på bussen..

    Klart om någon skulle gräva ner sin hand innanför mina byxor eller under min tröja så skulle det gått för långt men än så länge har jag inte råkat ut för det, bara sådär.

  • Anonym (Frida)
    Anonym (anonym) skrev 2018-12-04 15:53:09 följande:

    Inte råkar någon stryka ens rumpa på bussen eller ta på låret på puben. Skulle det inte vara hela världen om den som stryker dig på rumpan  nyss snutit sig i handen, rotat runt innanför sina byxor, spelar det inte någon roll om det är någon tämligen smutsig hand som stryker eller är det bara om handen sitter på någon som är fräsch det inte gör något.


    Om någon skulle lägga sin hand på mitt lår på krogen och som ofta vid det fallet fälla någon dålig raggningsreplik så avisar har bars honom på ett trevligt sett eller så slutar det med att jag går hem med just honom... Har ju lite med utseende och personlighet att göra som du också var inne på.

    Att någon råkar gnida sig eller ta på min rumpa på en trång buss eller liknade får man väl s som att det är trångt, kan ju faktiskt vara oavsiktligt också, alla män är inte sexstörstande äckel även om den nya ultrafemismem vill få oss att tro det.
  • Anonym (Frida)
    Mimosa86 skrev 2018-12-04 21:17:56 följande:

    Ok så du drar gränsen vid händer innanför byxorna och jag drar gränsen vid smekning över mina privata delar. Jag respekterar din gräns men då får du respektera min. Jag äger Nin kropp och min integritet ska respekteras. Punkt. Och jag är jävligt tacksam för metoo, för mina barn ska inte behöva knyta näven i fickan och anpassa sina liv efter gränslösa idioter som inte värderar en människas vilja och integritet.


    Säger ju inte att jag drar gränsen när någon gräver innanför mina byxor, det är ju sexuellt ofredande, näst intill en våltäckt.

    Menar mer att denna debatten har gått till överdrift för länge sen. Att någon vidrör dig då och då antingen omedvetet som oftast eller för att de kanske har druckit ett glas eller två för mycket och försöker ragga på dig lite för närgånget. Är inget man behöver hänga upp sig för. Är knappast någon som reagerar på samma sätt om det är en tjej som gör så mot en kille, vilket inte är helt ovanligt det heller.
  • Anonym (Frida)
    Anonym (Överallt) skrev 2018-12-04 22:01:30 följande:

    Ändå märkligt att jag borde tycka det är okej med främmande mäns händer på min kropp bara för att du tycker det är gött. Ni som tycker det borde vara som det alltid varit, boys will be boys osv har en skrämmande liten uppfattning om vad som leder till vad. Att acceptera att män tar sig de friheter de gör ute i samhället bara för att de är män är samma strukturer som bidrar till mäns våld mot kvinnor.


    Män tar sig friheter? Jag ser inte detta som ett problem, har ju själv gjort samma sak mot män och är helt säkert väldigt förekommande det med. Men med enda skillnaden att männen inte kränks av det. Detta är en politisk vänsterfeministisk hets som piskats upp under de sista åren. Förhoppningsvis har det nått sin peak redan och samhället kan förhoppningsvis återgå till det normala igen kanske..
  • Anonym (Frida)
    Anonym (B) skrev 2018-12-06 08:27:25 följande:

    Det är inte alls ovanligt precis som du säger. Varit med om flera tjejer som tafsat på mig och har mest ryckt på axlarna i de situationerna.


    Precis, är väl åt båda håll och så länge inte någon börjar ge sig på en eller börjar ta på en innanför kläder mm så är det ganska oskyldigt i mina ögon.

    Snart blir folk kränkta av följsamma blickar också, är väl nästa grej för den ultrafemistiska rörelsen..
  • Anonym (Frida)
    tankfull skrev 2018-12-06 09:17:46 följande:

    Jadu, "Frida", så lämpligt att du kan kalla dig ett kvinnonamn som anonym.

    Tror inte för ett ögonblick på att du verkligen är en kvinna, och skulle du mot förmodan vara det så sviker du verkligen alla de kvinnor som blivit sextrakasserade genom alla tider. I dagens samhälle där överfallsvåldtäkter är ett faktum och ett stort problem så gör du ingen en tjänst genom att förminska kvinnors upplevelser av att män tar sig oönskade friheter. De fall där kvinnor tafsar på män måste vara en tusendel av motsvarande - och det är inte okej från något håll.

    Det finns säkert kvinnor som har överdrivit upplevelser för att få uppmärksamhet, och dessa kvinnor gör också alla andra en otjänst, men det finns också massor av kvinnor som faktiskt borde sagt ifrån mer för länge sen.

    Jag har blivit smekt på rumpan många gånger i smyg och män har stått bakom mig och tryckt sitt stånd mot mig (krogen, fester, på kören(!)) eller stått med sitt kön tryckt mot mitt ben när jag suttit på en barstol. En av dessa män ville ta ett foto på mig för att gå hem och runka till - hans egna ord. Jag har blivit tafsad på brösten några gånger, blivit neddragen för att sitta i knät på män och så vidare och så vidare. Och då är jag ändå en rätt distanserad person som inte klär mig utmanande och inte uppmuntrar till flirt eller ögonkontakt. Jag har stor integritet och har aldrig sett tafsande som en bekräftelse utan som ett övertramp.

    Det finns män som hävdar att de inte vågar titta på en kvinna längre efter metoo, men för de män som har helt vanligt sunt förnuft har metoo aldrig varit ett problem.


    Jag är anonym av just denna anledningen att jag vet att jag förmodligen kommer bli attackerad av en massa ultrafeminister eller andra verkligetsfrånvarande personer som har läst för mycket i dagspressen.

    Men självklart är överfallsvåldtäckter och andra grova sexuella brott som vi har fått vänja oss vid under de senare åren fruktansvärda. Men är lite väl magstarkt att jämföra detta med en klapp på rumpan eller att någon gnider sig mot en på bussen.

    Sedan köper jag att du vill ha din integritet och att det finns dem som går över gränsen. Men det är inget jag har drabbats av direkt och då har jag ändå vart ute och rört mig i de miljöerna du beskriver väldigt mycket.

    Men vi kanske ser på det på olika sätt. Något som jag inte skulle bry mig så mycket om kanske är en väldigt stor sak för dig?
Svar på tråden Hur har män tafsat på er?