Inlägg från: Anonym (Tjej) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tjej)

    Hur har män tafsat på er?

    Enda gången jag råkat ut för att nån tafsat på mig var när jag som 14-årig var på nattklubb i Polen, då var det en man som tog mig på rumpan. Annars har jag kanske haft tur eller så har jag umgåtts/festat med rätt sorts killar.

  • Anonym (Tjej)
    Anonym (83an) skrev 2018-12-04 20:39:50 följande:

    Fitta, rumpa, lår. Förmodligen resten också men det är ju dom tre som sticker ut.

    Bara av killar jag känner. Kollegor som tycker dom kan ta för sig lite när dom sitter bredvid en på jobbfester och AW tex. Killar man är lite bekant med som slår till en på rumpan när man går förbi på krogen, med ursäkten "jag trodde du var singel" när man säger ifrån.

    Alkohol har alltid varit inblandat. När dom är nyktra är det bara kommentarer om vad dom vill göra med en.


    Ska börja kasta mat på folk ute och försvara mig med "jag trodde du var hungrig"...
  • Anonym (Tjej)
    Adolf Josefsson skrev 2018-12-05 08:39:19 följande:
    Bättre om du ger maten åt dom. Eller tänkte du att dom ska ta emot det i luften?
    Mitt inlägg var ett svar till en som skrev att folk tafsade och sen försvarade sig med "jag trodde du var singel". Inte så att de kom fram och frågade om de fick tafsa, därmed min liknelse med att slänga mat på folk, inte erbjuda/fråga om jag får slänga.
  • Anonym (Tjej)
    Anonym (mor) skrev 2018-12-08 05:13:34 följande:
    All respekt till Er som blivit tafsade på 24/7 och kanske kan ni ha respekt för oss otafsade? Det finns grader i helvetet och det är inte livet på en pinne att vara fullständigt osynlig heller! Väldigt ensamt och kallt.
    Vem har varit respektlös mot "er otafsade"? Har aldrig hört en "tafsad" människa håna en "otafsad" eller mobba en för att den är osynlig eller inte värd att tafsas på. Eller du kanske menar att me too-rörelsen ska inkludera er stackare som inte blivit sexuellt trakasserade eller sluppit att främlingar tagit sig friheter med era könsorgan/känsliga delar utan er tillåtelse? Stackars, stackars er.
  • Anonym (Tjej)
    Anonym (mor) skrev 2018-12-08 13:36:39 följande:
    Ja varför inte? Är det "bättre" och "viktigare" att ha blivit tafsad på så fort man visat sig ute än om man gått helt ensam, osedd och otafsad på genom livet! Jag tror vårat "lidande" är lika stort faktiskt. INGEN tog ngn notis om min unga kropp. Jag åkte tunnelbana hit och dit och INGEN såg mig. Jag var kärlekstörstande och ett riktigt "offer" men INGEN såg mig ändå. Vilken snuskhummer som helst som hade SETT mig hade jag följt med överallt...............men INGEN!
    Är övertygad om att du trollar. Annars antar jag att den dagen din dotter kommer hem och berättar att hon blivit våldtagen kommer du gratulera henne och oja dig över din egen tragiska ungdom där du slapp bli skadad eller förnedrad och vilka djupa spår detta satt i dig.
  • Anonym (Tjej)
    Anonym (mor) skrev 2018-12-08 14:00:53 följande:
    Tack för din omtanke. Jag har två vuxna döttrar och vi diskuterar då och då dessa frågor och min yngsta dotter har upplevt att i mörkret på krogen så tar någon "skamgrepp". Det är hemskt MEN är man på krogen där folk är fulla som ägg så vet man vad man ger sig in i och min flicka blir förbannad men så släpper hon det. Hon inser att där spriten går in går vettet ut och hon blir inte skadad. Skulle min dotter bli överfallen på bussen till stan och ngn tog henne mellan benen så skulle hon och jag ringa Polisen och se till att äcklet blir straffad. Liksom då har man passerat en gräns.
    Man går inte ut på krogen för att träffa asfulla människor och bli tafsad på, man går ut för att träffa folk, dansa eller vad man nu vill. Blir man antastad där är det exakt samma sak som att nån antastar en på bussen. Som jag skrev innan: kommer din dotter hem och berättar att hon blivit våldtagen på krogen så antar jag att du antingen gratulerar henne för att hon är tafsbar eller säger åt henne att skylla sig själv som valde att gå ut med avsikten att ha trevligt bland andra människor istället för att ha ett "tomt och kallt liv" som du säger att du (som inte blivit antastad) har haft.
  • Anonym (Tjej)
    Anonym (loa) skrev 2018-12-19 14:01:55 följande:

    Ingen som någonsin vågat vända på frågan och istället fråga, hur har Kvinnor tafsat på er, eller också, MÄN, hur har KVINNOr tafsat på er?

    Det förekommer säkerligen också, men pga METOO så hamnar detta problem i skymundan. En man kan ju inte bli sexuellt trakasserad, han borde vara glad att en kvinna tafsar, eller?


    Varför gör du inte en egen tråd istället för att ta upp din fråga i en tråd som specifikt handlar om hur män tafsat på kvinnor? Rätt trist att i ALLA trådar om såna här ämnen kommer nån och ba "jamen ni då". Ja, nu är det den frågan som diskuteras. Vill du diskutera det omvända så gör en tråd.
Svar på tråden Hur har män tafsat på er?