Inlägg från: SofieElise |Visa alla inlägg
  • SofieElise

    BF augusti 2019 - stannar på FL

    Hej alla! Vi väntar vårt första barn i slutet av juli, bf 28/7. Är gärna med här ändå :) Gravid i v 7 (6+4)

  • SofieElise
    Honsomlängtar skrev 2018-12-06 08:20:35 följande:

    Är fyra dagar efter dig :) bm sa att bebis e beräknad mellan 31/7-1/8 :)


    Vad kul! :) Mina appar säger olika 27-29 juli. Var hos bm på inskrivning i veckan o de sa att bebis ändå kmr när den vill, +/- 2 veckor från bf.

    Har du varit på inskrivning?
  • SofieElise
    Honsomlängtar skrev 2018-12-06 08:40:08 följande:

    Varit på hälsosamtal plus läkarmöte.

    Inskrivningen är i januari men har möte om 2 veckor inför kub testet och om 1 vecka har jag bokat privat ultraljud för att se så allt ser bra ut.

    Sjdå? :)


    Har också privat ultraljud om en vecka! Håller tummarna för oss! Sen blodprov o kub i jan :)
  • SofieElise
    Jojjans skrev 2018-12-10 12:11:23 följande:

    Jag vet inte varför men jag är väldigt väldigt rädd för utomkveds.

    Jag har dels haft molande värk i livmodern sen ägget fäste,men också en mer sträckande känsla till vänster som gjort mig lite nojig.

    Nu idag har jag fått mer ont i vänstra sidan, känns som håll eller en ömhet som blir värre om jag klämmer där eller rör mig så att den sidan av magen trycks ihop eller tar ett djupt andetag...

    Förlåt om jag frågar så mycket om något du kanske vill lägga bakom dig, men visst är det så att med utomkveds så plussar man ofta senare för att hcg stiger långsammare än när det fäster i livmodern? Och hur kändes det för dig den gången du fick det? När började du först känns något ont/konstigt?


    Åh vad jobbigt, ska du inte ringa bm och rådfråga? Kanske kolla upp? Så slipper du oroa dig, speciellt över jul
  • SofieElise
    Jojjans skrev 2018-12-10 18:53:18 följande:

    Jag har inte ens lyckats få tid för inskrivning förrens 9/1, så får se hur jag gör. Nu verkar det ha gått över lite men kommer det tillbaka får jag väl åka till gynakuten


    Ja gör det, för din egen skull så du får det uppkollat. Skönt att det blivit bättre, håller tummarna för att det inte kmr tillbaka
  • SofieElise
    Jojjans skrev 2018-12-10 19:15:14 följande:

    Jag försöker tänka att det nog är ligamentssmärtor. Jag har känt av det på ungefär samma ställe ibland när jag nyser eller hostat och liksom behövt krypa ihop lite en kort stund. Kanske kan man få ligamentssmärtor så tidigt om man nyligen var gravid?


    Jag tror säkert det är så, o alltså ingen fara. Jag fick typ som en krampliknande smärta första veckorna när jag nös/hostade/vred eller reste mig fort, var då tvungen att precis som du krypa ihop/stå stilla tills det släppte. Helt borta nu o tror ditt går bort med snart :)
  • SofieElise
    Honsomlängtar skrev 2018-12-12 17:15:53 följande:

    Kommer försvinna nån vecka från familjeliv

    Dom hittade bara något som visar på att jag skulle va i vecka 4 ocu inte vecka 7 så ska tillbaka nästa onsdag för att se om de växt annars måste jag till kvinnokliniken och få ut allt


    Jag hoppas att det löser sig för dig, vad jobbigt! Stor kram
  • SofieElise
    Jojjans skrev 2018-12-16 13:31:17 följande:

    Behöver få skriva av mig lite. Imorse när jag vaknade blev jag så himla ledsen, nästan helt utan anledning, bara grät och kände mig minst i världen. Några timmar senare verkar jag fått svar på varför. Fick först lite blodblandad flytning på pappret, sen rött, och nu efter några timmar klarrött blod i mängd som mens samt en svag mensvärk. Tog ett test för att bekräfta vad hag befarar. Det är fortfarande positivt, men ungefär lika svagt som när jag plussade på äl+11.

    Känns extra sorgligt att behöva lämna sin egen tråd, men så får det nog bli. Trodde att det här sorgliga året skulle få sluta på topp, men det blev visst tvärt om. Lycka till alla!


    Det här känns så tungt och jobbig, blir så ledsen för din skull. Även om allt känns mörkt nu så kommer det bli bättre längre fram. Snart får du lämna det här hemska 2018 bakom dig, 2019 kommer bli ett bättre år. Många styrkekramar till dig!
  • SofieElise
    Persi91 skrev 2018-12-29 23:20:21 följande:

    Oj jag har inskrivning 4/1, KUB 23/1 (Kommer vara i v 13 då). Jag antar att jag skall lämna blodprov där i mellan. Eventuellt kunde jag lämna prov redan under inskrivningen men dem trodde det skulle vara för tidigt då?!

    Så att vara i v 13-14 kan vara för sent för KUB? Gud jag vet verkligen ingenting. Jag vet inte ens hur KUB:en går till. :) 


    Jag är i v 14 (13+1) när jag är inbokad på kub, och det är inte för sent :)
Svar på tråden BF augusti 2019 - stannar på FL