Inlägg från: Hoppasnu123 |Visa alla inlägg
  • Hoppasnu123

    BF augusti 2019 - stannar på FL

    Hoppar gärna in här. Bf 1/8. Vi är 32 och 34 år. Försökt 1,5 år, så känns väldigt overkligt. Var på inskrivning på mcv i veckan.

    Nu har tröttheten gett med sig lite, eller om den bara gett plats för illamående.. är konstant hungrig, men har svårt å veta vad jag vill äta.. äter jag inte med korta mellanrum sätter illamåendet igång..

    nån som känner igen sig?

  • Hoppasnu123

    Åhh!! Beklagar! Fy så tråkigt, men som du själv sa, bättre nu än senare. Hoppas ni lyckas snart igen! Styrkekram

  • Hoppasnu123
    Anonym (Anonyma4an) skrev 2018-12-20 08:33:31 följande:

    Imorse fick jag gravid 2-3 på stickan.

    Detta var inte planerat.

    Vet att min sambo är livrädd och hur ska man orka en till.

    Vi har en son som har en kronisk sjukdom.

    Hur ska man få orken till denna i magen nu då den även kan få denna sjukdom :(


    ?Som din dag, så skall din kraft också vara?..

    Förstår att det kan kännas tungt och oroligt!

    Läs böcker från thomas Sjödin ( som snart bör hålla sitt vinter i P1/4(?)
  • Hoppasnu123

    Vi använde julen till att berätta för våra familjer . V 10 idag. Mitt största bekymmer är hunger och kontinuerligt matintag, annars tilltar illamåendet! Jag brukar glömma bort att äta i vanliga fall, så hungerkänslan är lite ny för mig.. vilket visar dig på vågen med.. köpte mammabyxor till mej själv i julklapp. Helt fantastiska byxor! Borfe kanske inge va helt nödvändigt så tidigt i graviditeten. Men men...

    Hur tänker ni om kub? Vad gör man om det visar avvikelse? Vi väntar på ul den 25/1.. kommer dp va i v 14.. är nog först få det går å förstå att det finns ett litet liv där inne!

  • Hoppasnu123
    Glad81 skrev 2018-12-30 07:05:12 följande:

    Vi ska göra kub. Sen får vi se vad resultatet blir. Är det för dåligt blir man ju erbjuden nipt eller fostervattensprov. Skulle det vara ett resultat som man själv inte känner sig ok med, då får man väl betala nipt själv. Kostar ju en del. Men skulle man hamna i den situationen så är det värt det tänker jag.


    Vi har valt vanligt ul utan KUB.

    Försökt länge.. och tänker att vi inte vill utsätta barnet för nån risk. Kommer va tacksamma för vad det än är som kommer till oss.
  • Hoppasnu123

    Så tråkigt att läsa om alla missfall! Usch vad jag inte vill dit! Men nu ha jag blivit orolig...

    idag vaknade jag ledsen.. gråtit utan anledning, ingen motivation att göra nått.. ledig dag så har inte haft några krav heller.. muskelspänningar, som jag inte kännt av sen jag plussade är plötsligt tillbaka.. förhopningsvis är det bara hormoförändringar.. och att gravsymtomen avtar när det närmas v 12. Gick in i v 11 idag.

    Hoppas så otroligt på det här barnet! Vet inte hur vi ska orka med att försöka igen annars..

    Hoppas det tar sig fort för er som redan vet att ni drabbats av detta, ni som vet att ni vill ha..

    Styrkekram

  • Hoppasnu123

    Idag var vi på ul. Varit så orolig sedan nyår, men att idag få se det lilla pyret va fantastiskt:) envis och hade mest tryckt ner huvudet i en grop och låg uppåner.. men den fanns där å hjärtat tickade. Allt såg bra ut. Dateringen flyttades tillbaka 4 dagar, så nu är beräknad nedkomst i slutet av juli.. Inatt sover vi nog gott!

  • Hoppasnu123

    Idag var vi på ul. Varit så orolig sedan nyår, men att idag få se det lilla pyret va fantastiskt:) envis och hade mest tryckt ner huvudet i en grop och låg uppåner.. men den fanns där å hjärtat tickade. Allt såg bra ut. Dateringen flyttades tillbaka 4 dagar, så nu är beräknad nedkomst i slutet av juli.. Inatt sover vi nog gott!

  • Hoppasnu123
    Glad81 skrev 2019-01-29 17:23:03 följande:

    Vad skönt att ultraljuden gått bra. Har också varit på kub idag. Allt var bra, och det var bättre värden än sist. Även fast jag blivit äldre :). Nackspalten var samma, men bättre värden på b-hcg och papp-a denna gången.

    Så jag var glad och lättad att det var bra. Då ringer min barnmorska och säger att jag har låg produktion på sköldkörteln...... Vet ju att det inte är så ovanligt när man är gravid, men man börjar ju ändå noja. Har inte haft det med de andra barnen vad jag vet. Dom började att kolla alla gravida för fyra år sedan. Så jag är bara kollad med den minsta vi har. Ska in och ta prov imorgon igen. Så får vi se vad de visar.

    Här kommer en bild på skrutten iaf :)


    Så skönt å få se dom å att allt ser bra ut!

    Vad hade du för värde på sköldkörteln? Mitt låg under referensnivå, men har även läst att referenserna sjunker vid graviditet. Inget dom sagt nått om iaf..

    däremot fick jag börja äta järntabletter redan v 14..
  • Hoppasnu123

    [quote=79404954][quote-nick]Glad81 skrev 2019-01-30 06:21:44 följande:[/quote-nick]Jag blev så ställd när min barnmorska ringde så jag glömde ju fråga vad jag hade för värde. Så typiskt! Kom på det precis när vi lagt på. Men ska dit idag och ta trak prov. Tror det stavades så. Så jag får fråga då. Har läst på en hel del nu. Så nu har jag mer koll. Vad hade du för värden?[/

    Nu minns jag ju inte va de va för värde.. 1,3 kanske? Fick du nått bra svar?

Svar på tråden BF augusti 2019 - stannar på FL