• mimssans

    Västerbottenpaj

    Hej!

    Har en enkel fråga för vissa som är grymma i köket. Har gjort mini Västerbottenspajer till ett kalas. Går det att garnera de dagen innan med löjrom och creme fraiche eller måste man vänta till dagen man ska äta de. Har väldigt snålt om tid dagen de ska ätas. Så vore ju gött om man kunde göra det dagen innan. Vad tror ni? Tack för svar !:)

  • Svar på tråden Västerbottenpaj
  • klyban

    Det kommer blöta ned pajen, och inte säkert alltid så uppskattat.

    Men skippa kräm fräs garneringen, och kör bara löjrommen, så går det snabbare.
    Sen får de ta själva om de vill ha, och där kan man addera om man vill och nått mer tillbehör om man vill ha med.


    hur många meter var det?
  • SevenSeas

    Bott i Västerbotten hela livet och aldrig ätit en vb-paj garnerad med creme fraiche och löjrom. Däremot har det hänt ibland att en skål med en blandning av dessa två ingredienser stått vid sidan av pajen.

Svar på tråden Västerbottenpaj