• Mimosa86

    Sambon har noll förståelse för amningen

    För det första så är amning en konsts som

    Det tar tid att etablera.

    För det andra, OM du hade legat och latat dig. Hade inte det varit befogat när din kropp min stopp dygnet runt i 9 månaders tid jobbat på att skapa en människa som du sedan ett fram? Är inte det en bedrift du måste få vila för?

    Självklart får pappan ta större ansvar för barn nr 1 när minsta är spädbarn. Så glr ju de flesta

  • Mimosa86
    Anonym (bert) skrev 2018-12-05 22:15:41 följande:

    Ja, det kallas inlärning. Problemet är oftast att idag finns ingen avgränsning. Inte några begränsningar där det borde finnas. Vi äter inte bara för att mätta. Vi äter för att döva diverse känslor, vi blir feta. Vi får hälsoproblem. Därför bör inlärningen komma tidigt där bebis får känna av avgränsning och begränsning. Inte som något Ont, utan som något i längden Gott för bebis (som senare blir vuxen).


    Mmm fast nu finns det ju faktiskt adekvat forskning som ligger bakom sjukvårdens rekommendation att amma så mycket och länge som barnet kräver.

    Ett barn blir inte tjockt på bröstmjölk, däremot av ersättning varpå det finns begränsade rekommendationer för just ersättning.

    Barnets ska följa sin kurva, gör den inte det så föreslår BVC utökad amning eller tillägg. Skulle TS barn tappa i vikt pga av att hon inte får amma klart för sin man så kan nog en orosanmälan göras
Svar på tråden Sambon har noll förståelse för amningen