Inlägg från: Anonym (Mansgris) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mansgris)

    Sambon har noll förståelse för amningen

    Anonym (suck) skrev 2018-12-05 19:27:57 följande:

    Tacka din lyckliga stjärna att du inte är ensamstående mamma, hur tror du hon gjort? Legat ner och ammat medan 3-åring sprang omkring helt vilt eller löst det på annat sätt?


    Det är hennes mansgris till man som ska tacka sin lyckliga stjärna för att han inte är ensamstående. Hade han varit det så hade han fått ta hand om hela hushållet själv plus en 3 åring och en tre månaders bebis som inte vill äta när det är oroligt i omgivningen och som tar tid på sig att äta. Tänk på det istället för att försöka få Ts att känna sig dum och lat eller skuldbeläggas som inte kan stressa fram snabbare matning av bebisen!
  • Anonym (Mansgris)
    Tow2Mater skrev 2018-12-06 01:39:28 följande:

    Men hur ofta ammar du? Ar det hela tiden kan jag forstå han blir less. Om nu barnet är några månader kanske ge flaska, så kan han också mata?


    Men hur resonerar du egentligen? En 3 månaders bebis måste få äta när och hur länge den vill. Min yngsta ammade väldigt sakta. Varje amning tog mellan 45 minuter och en timma. Var 4:e timma dygnet runt till ca 5 månader. Då försvann nattamningen.
  • Anonym (Mansgris)
    Tow2Mater skrev 2018-12-06 02:23:45 följande:

    Om det påverkar hela familjen negativt kan flaska vara att föredra. Ligger TS och ammar en timme var fjärde timme kan jag förstå mannen blir less. Och nu är ju TS barn några månder gammal redan, det är inget veckogammalt barn det handlar om.


    En tre månaders bebis behov kommer före vad en vuxen man har för åsikter om hur tiden ska spenderas. Det är fortfarande en väldigt liten bebis som man måste anpassa sig som vi diskuterar. På dig låter det som ett barn kring 1 år.
Svar på tråden Sambon har noll förståelse för amningen