• Tecum

    Tjejen tjänar mer.. Gnäller

    Anonym (Läste) skrev 2018-12-06 10:28:29 följande:
    Läste enbart ts inlägg. O suckade. Jösses att bekymra sig över att patrtner tjänar mer? Är pengar allt? Kan du inte glädjas över att din partner mår bra?
    Du har läst men tydligen inte förstått. Det är sambon som gnäller för att hon inte fått ännu högre lön fast hon tjänar över 40k och betydligt mer än sin kille. Och om hon gnäller om en sån sak kan hon inte må helt bra...
  • Tecum
    Mimosa86 skrev 2018-12-06 20:18:09 följande:
    Jo om hon inte får rätt lön för sitt jobb. Har en vän som är programmerare som spyr galla för att han bara tjänar 60 på sitt nuvarande jobb. Han är inte någon person som spenderar pengar direkt men han jobbar som fan och borde ha högre för han är värdefull för bolaget. Klart han är missnöjd trots bra lön.
    Men det får han ta upp med chefen och inte förpesta sin omgivning med sitt gnäll!
  • Tecum
    PH76 skrev 2018-12-08 11:29:51 följande:
    Att du ser alla som vill framåt och utvecklas dom strebers med vassa armbågar säger en hel del. De flesta av mina bekanta tjänar någonstans mellan 50k till 200k i månaden mem jag skulle inte säga att någon av dem har speciellt vassa armbågar.

    Visst, de de flesta kanske lägger mer än 40 timmar i veckan på ditt arbete, men det är ju som med precis allting annat, vill man bli bättre på något så kostar det tid.
    Det är inget fel att vissa vill utvecklas och sträva framåt/uppåt, men om det sker till priset av ständigt missnöje, avund, klagande och att titta snett på de som har mer, vilket tycks vara fallet  med TS` sambo, då är det verkligen inget att beundra eller sträva efter. Då är det bättre att säga som "mor" och våga låta sig nöjas, trots att vissa ser ens brist på girighet som passivitet och lathet...
  • Tecum
    Fiona M skrev 2018-12-08 20:04:21 följande:
    Varför påstår du detta om TS sambo?
    TS själv säger att detta klagande pågått i 2 dagar när han skrev (och han har inte skrivit sen dess så vi vet inte ens om hon fortfarande håller på), efter att hon fått reda på löneökningen, så det är att dra höga växlar på hur hon är hela tiden tycker jag.
    Jag skrev "verkar vara", men jag får intrycket att det inte är första gången som hon gnällt över att hon tjänar för lite. Och om det bara var ett enstaka tillfälle tror jag inte att TS bemödat sig om att skriva om det här.
Svar på tråden Tjejen tjänar mer.. Gnäller