Inlägg från: Anonym (Runka) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Runka)

    STOINR Muslimer kräver egna lagar

    KillBill skrev 2018-12-07 15:58:17 följande:
    Svammel. Det har inte funnits något förbud mot religiös slakt i Sverige. Däremot har Sverige ett förbud mot slakt utan bedövning. De flesta Muslimer godkänner halalslaktat kött som utförs med bedövning (djuret utsätts inte för onödigt lidande). Däremot räknar inte judar slaktat kött som kosher om slakten har utförts med bedövning.

     


    Separat simundervisning för flickor och pojkar är inte tillåtet enligt skollagen.


    Vad är det för problem om det finns imamutbildningar i Sverige?


    För det första:
    Staten ska inte förespråka religion, eftersom vi idag vet att Hinduismen, Islam, Judendomen osv bara är hittepå. Det finns en bank av vetenskaplig evidens som tydligt visar att det som lärs ut inom islam är en bluff, den gud som beskrivs existerar sannolikt inte. Man kan inte bevisa att en gud lik människan inte har skapat universum, men sannolikheten är lika stor som att en påse hundbajs skulle ha gjort det. På samma sätt som vi inte ska lära ut att en påse hundbajs har skapat universum, ska vi inte lära ut att någon saga i en bok är verklighet.

    För det andra:
    Det som lärs ut av imamer och det som står i koranen baseras på den moral och etik som rådde i Mellanöstern för 1500 år sedan. Det krockar med den moderna sekulariserade statens syn på människan och människans roll i världen. Islam skapar oreda i folk hjärnor, inte hos alla men hos tillräckligt många för att det är en samhällsfara. Det är därför vi har haft problem med separata badtider, beslöjade dagisbarn, hedervåld, terrorism osv. Det finns ju hundratals problem som är kopplat till islam, det är bara att välja å vraka bland all skit.

    En sak som lärs ut inom islam är att hundar som är  människans bästa vän, den enda varelse på jorden som älskar sin ägare mer än sig själv, är smutsig och oren. Man lär ut att hundar har en koppling till satan, speciellt svarta hundar. Demon

    Behöver jag säga mer??    


  • Anonym (Runka)
    KillBill skrev 2018-12-07 16:22:52 följande:

    På vilket sätt förespråkar staten religion?


    Ja du, vad tror du?
    Kanske något du ska ta reda på.
  • Anonym (Runka)
    KillBill skrev 2018-12-07 16:22:52 följande:

    På vilket sätt förespråkar staten religion?


    Okej då, jag ska tänka åt digTungan ute

    Känner du till begreppet folkhögskola? Det måste du väl göra?
    Det finns folkhögskolor i Sverige som tillhandahåller kurser som exempelvis koranundervisning eller till och med imamutbildningar. Dessa folkhögskolor existerar med statens goda minne, de får dessutom stadsbidrag för att kunna bedriva sina verksamheter, dvs skattepengar.

  • Anonym (Runka)
    KillBill skrev 2018-12-07 17:00:21 följande:

    En mängd föreningar i Sverige får bidrag från staten utan att staten för den delen förespråkar någon av dem. Moderata ungdomsförbundet, DIFs ungdomsfotboll, scoutrörelsen, barn och ungdom i Pingstkyrkans för att nämna några. Även om denna typ av föreningar får bidrag så förhåller sig staten neutral till de  som mottar bidrag och förespråkar inte några särskilda föreningar.


    Om du exempelvis skulle vilja starta upp en folkhögskola, där ni lär ut att exempelvis judar är mänsklighetens fiender nummer 1, då skulle ni inte få några stadsbidrag för att bedriva den folkhögskolan. Staten reglerar utefter sina värderingar vilka som ska beviljas och vilja som inte ska beviljas. Och staten har helt enkelt godkänt att Sverige ska utbilda imamer och bedriva korankurser på skattebetalarnas pengar. 

    Staten främjar och förespråkar allt som den tillhandahåller skattepengar med. Vad är det du inte fattar?   


  • Anonym (Runka)
    AndreaBD skrev 2018-12-07 17:36:02 följande:
    Löjligt. Vi har ändå hets-mot-folkgrupp-lagen och det är förstås den som griper här. Och ett samhälle där man skulle få hetsa mot enskilda grupper - oavsett om jag gillar dem eller avskyr dem - skulle inte jag vilja leva i. Det är nämligen då ingen demokrati.
    Min poäng är inte att antijudeoragisationer ska få bidrag, utan att staten ska sluta ge bidrag och främja islam och andra påhittade religioner som är skadliga för vårt samhälle. Det finns ingen anledning att använda skattemedel, och på så sätt uppmuntra folk att tro på en religion som bevisligen är uppdiktad och som innehåller inslag som är direkt människofientliga och som inte är förenliga med vårt moderna vetenskapssamhälle. Läs gärna mitt tidigare inlägg ovanför.


  • Anonym (Runka)
    KillBill skrev 2018-12-07 17:36:59 följande:

    Staten är politiskt och religiöst neutral. Att staten ger bidrag till ett visst idrottslag, ett politiskt parti eller en viss religion betyder inte att staten förespråkar något av detta utan ska ses som ett stöd till svenskt föreningsliv.


    Staten bestämmer utefter sina nedskrivna stadgar vilka föreningar som ska idkas bidrag och vilka som inte ska få något. Det är en process. 
    Staten använder skattemedel för att främja islam, genom att sponsra folkhögskolor som utbildar imamer och sysslar med koranundervisning. Utan statens godkännande och skattemedel kan inte dessa verksamheter upprätthållas.

    Sluta dumma dig nu.
Svar på tråden STOINR Muslimer kräver egna lagar