• KillBill

    STOINR Muslimer kräver egna lagar

    Anonym (TS) skrev 2018-12-06 15:41:14 följande:
    Nästan allt. Svensk imamutbildning, halalslakt,Separat simundervisning för flickor och pojkar, separat 

    Undervisning av islam i dom kommunala skolorna.
    Svammel. Det har inte funnits något förbud mot religiös slakt i Sverige. Däremot har Sverige ett förbud mot slakt utan bedövning. De flesta Muslimer godkänner halalslaktat kött som utförs med bedövning (djuret utsätts inte för onödigt lidande). Däremot räknar inte judar slaktat kött som kosher om slakten har utförts med bedövning.

     


    Separat simundervisning för flickor och pojkar är inte tillåtet enligt skollagen.


    Vad är det för problem om det finns imamutbildningar i Sverige?


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym (Svea) skrev 2018-12-07 16:04:01 följande:
    Detta är anledningen till att jag ogillar judar, såvida de inte är vegetarianer.
    Djurplågare är, enligt mig, ena jävla kräk.

    Har man varit på ett svenskt slakteri (t.ex. kycklingslakteri) så inser man att den svenska slakten inte är särskilt human och bedövningen gör nog tyvärr ingen större skillnad för djuret. Vi svenska har nog ingen större anledning att slå oss för bröstet när det kommer till slakt. Googla på kycklingslakt så får du se..


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym (Runka) skrev 2018-12-07 16:15:40 följande:
    För det första:
    Staten ska inte förespråka religion, eftersom vi idag vet att Hinduismen, Islam, Judendomen osv bara är hittepå. Det finns en bank av vetenskaplig evidens som tydligt visar att det som lärs ut inom islam är en bluff, den gud som beskrivs existerar sannolikt inte. Man kan inte bevisa att en gud lik människan inte har skapat universum, men sannolikheten är lika stor som att en påse hundbajs skulle ha gjort det. På samma sätt som vi inte ska lära ut att en påse hundbajs har skapat universum, ska vi inte lära ut att någon saga i en bok är verklighet.

    För det andra:
    Det som lärs ut av imamer och det som står i koranen baseras på den moral och etik som rådde i Mellanöstern för 1500 år sedan. Det krockar med den moderna sekulariserade statens syn på människan och människans roll i världen. Islam skapar oreda i folk hjärnor, inte hos alla men hos tillräckligt många för att det är en samhällsfara. Det är därför vi har haft problem med separata badtider, beslöjade dagisbarn, hedervåld, terrorism osv. Det finns ju hundratals problem som är kopplat till islam, det är bara att välja å vraka bland all skit.

    En sak som lärs ut inom islam är att hundar som är  människans bästa vän, den enda varelse på jorden som älskar sin ägare mer än sig själv, är smutsig och oren. Man lär ut att hundar har en koppling till satan, speciellt svarta hundar. Demon

    Behöver jag säga mer??    

    På vilket sätt förespråkar staten religion?


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym (Värreochvärre) skrev 2018-12-07 16:29:43 följande:
    Du är ju dum på riktigt
    Ge ett exempel på hur/när staten förespråkar religion så får vi se vem som är dum på riktigt..
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Furti skrev 2018-12-07 16:45:18 följande:
    När de ger bidrag till religiösa organisationer?

    En mängd föreningar i Sverige får bidrag från staten utan att staten för den delen förespråkar någon av dem. Moderata ungdomsförbundet, DIFs ungdomsfotboll, scoutrörelsen, barn och ungdom i Pingstkyrkans för att nämna några. Även om denna typ av föreningar får bidrag så förhåller sig staten neutral till de  som mottar bidrag och förespråkar inte några särskilda föreningar.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym (Runka) skrev 2018-12-07 17:08:47 följande:
    Om du exempelvis skulle vilja starta upp en folkhögskola, där ni lär ut att exempelvis judar är mänsklighetens fiender nummer 1, då skulle ni inte få några stadsbidrag för att bedriva den folkhögskolan. Staten reglerar utefter sina värderingar vilka som ska beviljas och vilja som inte ska beviljas. Och staten har helt enkelt godkänt att Sverige ska utbilda imamer och bedriva korankurser på skattebetalarnas pengar. 

    Staten främjar och förespråkar allt som den tillhandahåller skattepengar med. Vad är det du inte fattar?   

    Staten är politiskt och religiöst neutral. Att staten ger bidrag till ett visst idrottslag, ett politiskt parti eller en viss religion betyder inte att staten förespråkar något av detta utan ska ses som ett stöd till svenskt föreningsliv.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym (qwerty) skrev 2018-12-07 21:01:54 följande:

    Sjuk så man spyr på det.

    Men Svenskarna kommer ju inte göra något åt det och med sossarna som tappar röster så kommer de gå med på det för att få fler väljare.


    Jag tycket att det är rätt sjukt med så starka reaktioner på en så gamal artikel. Utvecklingen har ju gått i en helt annan riktning
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill

    Det enda av exemplen i TS som kan sägas har förverkligats är imanutbildninngen och det var ju ett okontroversiellt önskemål.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
Svar på tråden STOINR Muslimer kräver egna lagar