Inlägg från: Anonym (Pose) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Pose)

    Min man är ointresserad av sex

    Anonym (Astrid) skrev 2018-12-06 23:20:36 följande:

    Min man är helt ointresserad av sex. Senaste året har vi haft sex två ggr. Vet inte vad jag ska göra, vi har pratat om det flera ggr och vi är helt överens om att vi borde ha sex oftare, men ingenting händer. Har vi sex så blir det det gamla vanliga, bakifrån på sidan och jag lämnas otillfredsställd. Inget experimenterande. Jag har köpt leksaker men han visar inget som helst intresse. Ibland är jag utan trosor och visar det, men han låtsas som han inte ser det. Han bedyrar att det inte beror på mig, utan det ligger hos honom. Jag däremot älskar sex och är ganska så erfaren, men aldrig stött på något liknande. Vi har snart varit tillsammans i fem år och trots att jag berättar hur jag vill bli tillfredsställd så skulle han aldrig få för sig att tillfredsställa mig utan att han får sitt. Vi har separata sovrum pga att vi väcker varandra med våra snarkningar och det underlättar inte precis. Vi är mer som polare som delar lägenhet. Hjälp mig!


    Verkar som en egoistisk partner.

    Och det är nog tyvärr så din partner är skapt tyvärr. Enligt mig ooomöjligt att vända. Vissa tycks inte gilla att ge något skönt tillbaka till sin partner, bara ligga och ge tumme upp eller tumme ner!?
  • Anonym (Pose)
    Anonym (Gert) skrev 2018-12-10 11:15:04 följande:

    Samma problem här. Frugan har slutat vilja ha sex. Hon har skyllt på huvudvärk de senaste 10 åren. Kan man verkligen ha sådan huvudvärk när det är dags att mysa vid kvällsdags. Verkar vara vanligt problem att kvinnan inte vill längre.

    Jag skaffar snart en älskarinna.

    Vad göra?


    Finns bara två alt:

    1 lämna

    2 stå ut

    Alt 2 gör tyvärr att ?man? kommer längre från varandra. Tappar mycket av teamkänslan. Man lyssnar mindre, vill mindre, tålamodet avtar. Inga blommor, inga gulliga sms, inga kärleksfulla lappar på köksbordet o s v.
Svar på tråden Min man är ointresserad av sex