Inlägg från: AndreaBD |Visa alla inlägg
  • AndreaBD

    Aktivt välja att leva utan någon?

    Såna erfarenheter är förstås jättejobbiga. Jag har också varit med om något liknande. Och det tog bra många månader att komma över. Samtidigt så finns det även vettiga människor och med mer livserfarenhet får man också mer känsla för om någon är tillräckligt stabil för att man ska kunna lita på personens känslor.  I alla fall när jag träffade min nuvarande partner, märkte jag direkt att han var stabil och inte skulle backa. Man ska akta sig för allt som verkar överdrivet.

  • AndreaBD
    Anonym (Janna) skrev 2018-12-11 09:08:32 följande:
    Ja, så kanske det är... men för mig var det ändå svårt att förstå eftersom vi hade så roligt och trevligt ihop, inte bara attraktion. Men jag inser nu i efterhand att han inte verkar må så bra och förmodligen inte har så bra koll på sig själv längre pga hur hans liv ändrats de senaste 5 åren. Känns som han famlar runt.. Men det gör ont ändå pga hur han valde att möta mig i allt det här.

    Klart det finns vettiga, och det kanske bara är så att jag inte är redo helt enkelt. Ingen idé att försöka tvinga fram något.
    Det är definitivt vettigt att avstå så länge inte verkligen rätt person dyker upp, eller så länge man fortfarande funderar vad man vill.
Svar på tråden Aktivt välja att leva utan någon?