Inlägg från: Anonym (VågaVägraVaccin) |Visa alla inlägg
  • Anonym (VågaVägraVaccin)

    Tror jag har narkolepsi efter vaccinet!

    Möjligen en aning OffTopic.

    Jag är inte vaccinerad, mer än de vanliga vaccinen man erbjuds när man är barn.

    Har inte vaccinerat mig mot HPV, då min syster kort efter sin första vaccination blev förlamad frän midjan och ned, i 6 veckor. Detta fenomen fick ingen förklaring, inga insektsbett, ingen utomlandsvistelse, inga andra mediciner eller yttre saker som kan ha påverkat.

    Så detta med vaccin litar jag inte på, jag har inte fått varken influensa eller HPV, och om jag får välja så riskerar jag hellre att insjukna i influensa än få sjukdomar som varar livet ut.

    OnTopic:

    Fruktansvärt att du har blivit drabbad. Tyvärr så blir man sällan informerad om möjliga biverkningar innan man får vaccin. (De kanske inte ens vet om alla biverkningar). Och om man nu får en biverkan så skyller de alltid på att någon annan faktor har spelat in.

    Jag känner en som fick problem med insomnia, hon somnade hela tiden på lektionerna i skolan. Detta var också 2009 efter att hon fått Svininfluensa-vaccinet.

  • Anonym (VågaVägraVaccin)
    Anonym (Zombina) skrev 2019-01-19 13:49:50 följande:

    Det där med förlamning är inte din syster ensam om att ha drabbats av efter HPV-vaccin. Här är ett inslag om en ung kvinna på nyhetsmorgon. Hon var nära att dö:

    Din syster kan ha drabbats av samma sak? Guillain Barrés Syndrom...

    När det gäller svininfluensavaccinet Pandemrix så har svenska staten skrivit ett nytt avtal med samma företag, Glaxo Smith Kline, om att köpa in samma vaccin igen om det kommer en ny svininfluensa-pandemi. Det enda som har hänt är att vaccinet bytt namn då namnet Pandemrix är för nedsmutsat. Såhär resonerar de ansvariga:

    Över 500 anmälda fall av narkolepsi i Sverige verkar visst inte avskräckande...


    Väldigt intressant och givande inlägg!

    Det är sådana inlägg med faktisk information, som är de givande i forum.

    Tack för informationen!
Svar på tråden Tror jag har narkolepsi efter vaccinet!