• nymedlem

    Mitt barns pappa vill ha en sjukligt svartsjuk tjej, är så besviken!

    Den som framstår som svartsjuk (och extremt kontrollerande) är du själv. Jag förstår att du har känslor för ditt barns pappa men tyvärr måste du inse att han inte är din längre. Jag gissar att ni är väldigt unga och att barnet är ca 2 3 år? Du har ingen som helst rätt att ställa ett ultimatum om barnet eller tjejeñ till ditt ex! Han ska inte behöva mörka vem han är tillsammans med. Ni behöver inte göra gemensamma aktiviteter med barnet nu när det inte fungerar för pappan och hans flickvän. Det är bara att acceptera det.

    Försök gå vidare och börja dejta andra så kanske du får annat att tänka på än ditt ex.

  • nymedlem
    Anonym (Ledsen) skrev 2018-12-11 09:56:17 följande:

    Fast ni verkar inte förstå vad jag menar. Jag vill inte att vårt barn ska behöva ha en plastmamma som inte tycker om barnets riktiga mamma helt utan anledning. Jag vill inte att vårt barn ska utsättas för en destruktiv relation. Jag vill inte att vårt barn ska behöva se sin pappa bli illa behandlad och se honom bli slagen för den här tjejen har misshandlat vårt barns pappa plus att han nästan jämt blir kallad jävla svin. Det är det jag är rädd för att vårt barn ska behöva uppleva det!

    Han får ha vilken tjej han vill jag bryr mig inte det var jag som gjorde slut och jag har också börjat dejta men vi hade lovat varandea att inte dejta destruktiva människor för vårt barns skull! Kan ni förstå nu!


    Hur gammal är barnet?

    Ditt ex flickvän behöver inte gilla dig, hon behöver bara inte visa för barnet OM hon nu inte skulle gilla dig. Men om det är så beror det på ditt beteende, det förstår du väl? Jag har varit i flickvännens situation med en kille där mamman var lika svartsjuk som du och killen var lika kuvad av henne som ditt ex är av dig. När vi skulle hämta hans barn fick jag hoppa ur bilen och vänta tills de kom tillbaka. Det ör ett sjukt beteende och det ligger hos dig inte hos ditt ex och hans nya kärlek.
Svar på tråden Mitt barns pappa vill ha en sjukligt svartsjuk tjej, är så besviken!