• Anonym (...)

    Mitt barns pappa vill ha en sjukligt svartsjuk tjej, är så besviken!

    Anonym (Ledsen) skrev 2018-12-11 09:56:17 följande:

    Fast ni verkar inte förstå vad jag menar. Jag vill inte att vårt barn ska behöva ha en plastmamma som inte tycker om barnets riktiga mamma helt utan anledning. Jag vill inte att vårt barn ska utsättas för en destruktiv relation. Jag vill inte att vårt barn ska behöva se sin pappa bli illa behandlad och se honom bli slagen för den här tjejen har misshandlat vårt barns pappa plus att han nästan jämt blir kallad jävla svin. Det är det jag är rädd för att vårt barn ska behöva uppleva det!

    Han får ha vilken tjej han vill jag bryr mig inte det var jag som gjorde slut och jag har också börjat dejta men vi hade lovat varandea att inte dejta destruktiva människor för vårt barns skull! Kan ni förstå nu!


    Det flrstår jag. Just nu kan du inget göra, inte innan det verkligen blivit tydligt destruktivt mellan dem. På ett sätt du märker av direkt eller via erat barn. Då kan du påtala och börja ha samtal med soc kring situationen. Tyvärr. Det är samma jobbiga resa som när barnen själva blir utsatta för misshandel hos den andra föräldern. Ta det lugnt och observera utvecklingen.
  • Anonym (...)
    nymedlem skrev 2018-12-11 10:20:06 följande:

    Hur gammal är barnet?

    Ditt ex flickvän behöver inte gilla dig, hon behöver bara inte visa för barnet OM hon nu inte skulle gilla dig. Men om det är så beror det på ditt beteende, det förstår du väl? Jag har varit i flickvännens situation med en kille där mamman var lika svartsjuk som du och killen var lika kuvad av henne som ditt ex är av dig. När vi skulle hämta hans barn fick jag hoppa ur bilen och vänta tills de kom tillbaka. Det ör ett sjukt beteende och det ligger hos dig inte hos ditt ex och hans nya kärlek.


    Ok, så du var den misshandlande flickvännen..?
  • Anonym (...)
    Anonym (föredettasocarbetare) skrev 2018-12-11 12:24:26 följande:

    Du bestämmer inte vem ditt ex är ihop med sen är det inte konstigt att hon ogillar dig med tanke på hur du uppför dig

    Din före detta partners nya partner är inte upp till dig att granska ,han är en vuxen man som kan ta sina egna beslut ,den ända som uppför sig sjukligt svartsjuk är du TS, och jag har jobbat på familjeförvaltningen i detta fall skulle jag ta din ex sida och begränsa din vårdnad,  kanske även ge ditt ex all vårdnad om barnet ,ditt barn kan faktiskt fara illa av ditt kontrollbehov och avundsjuka det är inte bra eller en säker miljö för ditt barn,personligen ser jag det som barnmisshandel


    Hagaha vilket skitsnack. Tror du någon går på detta?
  • Anonym (...)
    Anonym (Kerstin) skrev 2018-12-11 13:28:55 följande:

    Du vet för lite för att delta i tråden. Självklart är en kontrollerande mor med TS beteende en potentiell fara för barnet. Hon bör snarast se över sitt eget beteende och hur hon uppför sig.

    Bara för att hon saknar sitt ex och vill kontrollera honom i minsta detalj ger henne inte rätt att förstöra för sitt barn.


    Hag förstår inte vad du menar eller varför du citerar mig. Det var helt irrelevant till det jag skrev.

    Jag tycker det är väldigt svårt att få en klar bild av situationen. Men en sak är säker. Om mitt barn skulle riskera att behöva vistas i ett hem där det finns våld skulle jag bli jävligt vaksam. Inte på så vis som TS beskriver. Jag skulle se till att mitt barn inte skulle behöva vistas i den miljön illa kvickt då det är en form av barnmisshandel.

    Så, lämna tråden själv innan du vet vad du pratar om.
Svar på tråden Mitt barns pappa vill ha en sjukligt svartsjuk tjej, är så besviken!