Inlägg från: Anonym (Duharsåfelhaha!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Duharsåfelhaha!)

    Vad tycker ni om Leonora Lovelia

    Anonym (WTslayer) skrev 2018-12-17 22:28:46 följande:

    Leonora/Leonore är ju det nya WT namnet på ingång.. Skulle sky det som pesten.

    Lovelia var ok.


    Haha! Det är precis tvärtom! Innan vår svenska lillsessa användes Leonore/Leonora nästan uteslutande av higher ups. Nu är det lite mer blandat, men det är så långt ifrån WT. Det är en nyklassisk variant på ett klassiskt namn. Lovelia däremot är nypåhittat och återfinns nästan uteslutande lååångt ner. Och nej, ingen av mina döttrar heter Leonore/Leonora.
  • Anonym (Duharsåfelhaha!)
    Anonym (WTslayer) skrev 2018-12-18 21:48:44 följande:

    Nope, när sessorna ploppar en bäbis kommer det namnet direkt dyka upp bland hyresrättsborna i förorten. Likadant med namn på kända bloggerskor, finns en hel del Isabella, Isabelle och Ebba på dagiset är jag jobbar och det är uteslutande unga morsor med flera fäder (ibland okända) åt sina små troll


    Jaha det är du som ogillar Ebba i alla trådar. Mitt nick säger allt om dig. Bara för att ett namn sprider sig blir namnet inte WT, men du verkar tro att ditt WT-dagis är hela världen. Leonora/Leonore såväl som de andra namnen du nämner är och förblir högklassnamn. Det är grejen med hög klass, den behåller sin status och stabilitet även om golvet anammar dess vanor.
  • Anonym (Duharsåfelhaha!)

    Lovelia är ett nypåhittat lågklassnamn som spreds genom TV-programmet" Familjen Annorlunda". Det säger allt. Även om din smak, "Wtslayer".

  • Anonym (Duharsåfelhaha!)
    Anonym (WTslayer) skrev 2019-01-13 23:43:27 följande:

    Det är skillnad på VART ett namn sprider sig. Namnet Alice exempelvis är klassiskt och fint och återfinns i flera samhällsskikt, medan Ebba och Leonore är UTESLUTANDE  socialfallsmorsor idag med foppatofflor urtvättade mjukisbyxor och akrylnaglar. Bara för at ett namn hade klass innebär det inte att det finns kvar.

    Men vill man att ens framtida unge ska jobba i gränden bakom ica så står det en fritt fram att döpa dem till horribla namn.


    Som vanligt vet du ine vad du talar om. Som i alla trådar du skriver , du har inte mörkt att du väldigt ofta tycker tvärtemot vad nästan alla andra tycker och att dina upplevelser skiljer sig enormt ifrån andras(dvs verkligheten)? Du anar inte mönstret?
  • Anonym (Duharsåfelhaha!)
    Anonym (WTslayer) skrev 2019-01-25 21:56:28 följande:

    Nej jag har "mörkt" att DU har en annan åsikt, medan de yngre generationens folk som arbetar med/bor i wt-träsken ger medhåll. DU verkar vara den som inte anar ett mönster.

    Jag anar att du har en ebba i hemmet, och du sitter i dina grå mjukisbyxor framför FL och tänker "jag är minsann inte wt, alltså skall min uppfattning omvärlden vara gällande för alla, vare sig den stämmer överens med verkligheten eller ej."


    Du ser själv att dina argument brister när du kände dig tvungen att påpeka ett slarvfel... Det om något är väl trovärdigt...

    I alla trådar du deltar i tycker du tvärtom mot majoriteten, dvs de som har någon som helst verklighetsuppfattning. Nej, ingen av mina döttrar heter Ebba eller något annat namn som nämns i tråden.

    Vilken fin beskrivning av dig själv förresten.
  • Anonym (Duharsåfelhaha!)
    Anonym (WTslayer) skrev 2019-02-07 01:46:03 följande:

    Ser inte att det är bristande argument när jag åtminstone tar mig de 5 sekunderna som krävs av att kolla av stavfel. Istället motsats då till att anse att man måste få ur sig sin åsikt så tillvida att det är viktigare att kasta sig på svar-knappen. Men det har nog med min utbildning att göra.

    "I alla trådar..." Verkligen. Lista dessa så kan vi föra statistik över medhåll. Som sagt, bara för att du inte håller med om verkligheten innebär det inte att den blir mindre verklig. Jorden ändrar inte form bara för att man blundar och säger att den är platt. Likväl som namnet har en generell sunkstatus bland lågutbildade numera. Ungefär som Engla. Ett gammalt gediget namn, numera vanligt återkommande bland barn till arbetslösa socialbidragstagare.

    Haha skolgårdsargumentation från 70-talet. Jisses, snacka om brister. Jag använder inte mjukisbyxor, de är så otroligt white trash.


    Anonym (fiiint) skrev 2019-02-07 19:42:27 följande:

    ?


    Eh, Engla har aldrig varit en klassiker. Eller gediget. Överhuvudtaget inte jämförbart.

    I övrigt får jag hålla med "anonym(fiiint)".
Svar på tråden Vad tycker ni om Leonora Lovelia