Inlägg från: Anonym (Samma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Samma)

    Är jag i gränslandet- flirtar kanske för mkt med kollega...

    Jag har en liknande situation med en ganska mycket yngre man som ger mig mycket blickar men som är tydligt väldigt nervös i min närvaro och därför inte gör något av det du beskriver att din kollega gör som att titta mycket i ögonen och le och vara pratsam. Han tittar bort istället och ser nervös ut när vi pratar.
    Får du en magkänsla av att din kollega flirtar eller känns det mer som att han trivs och kanske är avslappnad för att han inte är intresserad eftersom han vet att du är gift? För han vet väl om att du är gift? Eller flirtar han verkligen så att det känns som att alla måste se det för att det är så uppenbart?

  • Anonym (Samma)
    Anonym (winkie) skrev 2018-12-17 16:17:12 följande:

    Jag har lärt känna en av mina kollegor mer och mer sista tiden. Han är singel och lite yngre än mig, och är jätteflirtig. Jag vet inte om jag är särskilt utvald eftersom han är väldigt trevlig och glad mot alla, och sprider glädje med sina skämt och så.

    Men det känns som att han drar sig mer och mer till mig. Han sätter sig bredvid mig på möten, slår sig ner vid fikabordet om jag sitter där men inte annars...Vi hade en aw och pratade väldigt mycket häromveckan t.ex. Så mycket att jag kände att det kanske såg illa ut utifrån eftersom jag är gift och har barn. Han följde med till baren, satte sig med mig igen, kom och anslöt till mitt nya samtalsgäng när jag manövrerat bort mig själv från "oss".

    När vi sedan gick vidare satte han sig med mig igen och vi fortsatte vårt snack om allt och inget. Då kändes det mer ok eftersom det bara var han och jag och en annan kollega och hans kompisar med. Han är liksom inte obehagligt efterhängsen på något sätt utan verkar bara uppskatta mitt sällskap. Jag gillar ju honom oxå, men tänker att man måste liksom sköta det med lite stil.

    Så idag så har det fortsatt. Jag har läst på lite om flirtsignaler och han gör verkligen allt: Ler stort, skämtar, har ett öppet kroppsspråk, ser en noga i ögonen när vi pratar, lyssnar på vad man säger, är hjälpsam osv osv. Jag är såklart glad och skojar tillbaka och jag gillar uppmärksamheten. Samtidigt undrar jag lite om det kan ses som opassande av andra, t.ex min andra kollega som ser oss interagera ganska mycket. Det måste ju vara helt uppenbart att vi flirtar med varandra för honom.

    Jag vill liksom visa att jag uppskattar min flirtande kollega och ge honom självförtroende i att han är attraktiv och verkar vara en jättehärlig person. Men jag vill ju samtidigt inte att han ska tro att jag är intresserad eller få känslor för mig. Han vet ju att jag är gift.

    Vad tycker ni om situationen? Kan jag fortsätta flirta för att det är kul eller kan det ses som taskigt eller opassande?


    Du svarade inte på mitt inlägg men jag provar igen: på vilket sätt flirtar din kollega så att det är uppenbart att han ni flirtar och inte bara är trevliga? Jag undrar även hur mycket yngre han är eftersom det verkar vara en veritabel trend just nu att yngre män visar intresse för äldre kvinnor. Jag har fått intresse av killar (snygga killar!!) mellan 25-29 år (av de som jag vet åldern på) och jag är nu 43 år så det är en stor åldersskillnad. Men jag försöker luska ut vad de vill de små liven...är det "att fälla en 40-taggare, hö,hö!" så är jag inte så intresserad om du fattar vad jag menar.
  • Anonym (Samma)
    Anonym (winkie) skrev 2018-12-18 16:50:41 följande:
    Jag är ju inte helt 100 på att han verkligen flirt-flirtar, men som jag skrev i trådstarten: han söker sig till mig, ger mig mer ögonkontakt än jag får från andra manliga kollegor när vi pratar. Han skämtar, ler och vill gärna prata med mig.

    Han är 33, jag 40. Så han är ju liksom ingen liten valp, men han är singel sedan 6 månader tillbaka och har inga egna barn. Så jag är väl i en mer mogen fas av livet då om man säger så, även om ålderskillnaden inte är enorm.
    Okej, nej det är ju ingen jättestor åldersskillnad. Han tycker väl att du är fin och kanske ser upp till dig eller nåt sånt då. Man rår ju inte för vem man faller för, men det är ju tråkigt för honom att han blivit förtjust i en gift person. Om du känner någon av dina kollegor på ett mer förtroligt plan så skulle du ju kunna rådfråga hen lite om den här 33-åringen. Fråga hur hen upplever situationen kring "flirten" och använd eventuellt hen till att medla och förtydliga om det behövs.
  • Anonym (Samma)
    Anonym (Ka) skrev 2018-12-18 16:59:26 följande:
    Jo, du kan nog vara ganska övertygad om att det är en fjäder i hatten att fälla en 40-taggare. Tror inte man som 25-30 åring är speciellt intresserad av att bilda familj med en så mycket äldre damTyst.
    Då skall det nog som regel ligga andra saker i vågskålen
    Jo, men det var inte riktigt så jag menade. Om jag skulle ligga med en 29-åring så är det ju inte för att skaffa barn, men det är inte heller för att jag slagit vad med mina väninnor om att jag kan "fälla en 29-taggare, hö,hö" utan helt enkelt för att jag är attraherad. På samma sätt kan en kille i 20-årsåldern vara attraherad av en äldre kvinna och vilja ligga med henne utan att motivet är den där fjädern i hatten och att skryta för polarna. Det är en viss skillnad vilket motivet är för hur intresserad jag själv blir att ligga. Attraktion är okej, fjäder i hatten och skryt är inte okej.
    Carina Berg, Laila Bagge, Camilla Läckberg, Jessica Almenäs, Maria Lundqvist mfl. är kända kvinnor som på de senaste åren visat att det faktiskt är okej att ha ett riktigt förhållande där mannen är betydligt yngre än kvinnan. Och för att du inte ska komma med det där om att de är ju kända och det händer inte annars: min bästa kompis är ihop med en kille som är 17 år yngre än henne och de har varit ihop i mer än 2 år. Så det är inte bara sex det handlar om, men jag förnekar inte att åldersskillnaden påverkar familjebildandet och annat.
  • Anonym (Samma)
    Anonym (Ka) skrev 2018-12-19 00:14:18 följande:
    Du tror alltså på allvar att dessa killar i kändispar, inte har en egen agenda...?
    Du kan ju lika gärna räkna upp säkert hundratals Hollywood-skådisar som har det på samma sätt, och skiljer sig i parti och minut.
    De här unga killarna/tjejerna har inte haft en tanke på sin egen karriär, eller sin stund i solen tror du? Och absolut inte i dagens läge när bekräftelse är det enda som gäller...Syns man inte ..finns man inte..

    Du har EN..väninna som träffat en yngre man men det är fortfarande en väldigt liten minoritet som det funkar med. Hoppas det kommer att funka för henne.

    Har din väninna funderat på...rent tankemässigt...
    När hon går, om hon går i pension vid 65...då är partnern 48...Hur känns det?
    Jag tror inte de killarna har en värre agenda än någon annan som gifter sig för att de tycker partnern har saker de gillar för framtiden, bra yrke, driv, bra hälsa, bra ekonomi, bra personlighet. Ingen av killarna jag räknade upp är utan egna karriärer, bra karriärer dessutom och de kan få yngre tjejer hur lätt som helst.
    Och folk skiljer sig till höger och vänster oavsett åldersskillnad.

    Ja, min väninna har tänkt på framtiden. Hon har barn, han vill inte ha barn.
    Sen om det håller länge eller inte vet man ju inte med något förhållande. Jag har varit ihop med en man som var 12 år äldre än jag och nu är jag i samma ålder som han var då och jag är nu tänd på en kille som är 12 år yngre än jag - det är ju ingen skillnad egentligen. Sex kan man ha och blir det förhållande eller inte vet man ju aldrig ändå. Men det finns en del män som väldigt gärna vill påpeka att yngre män bara vill ha en fjäder i hatten eller att de försöker få kvinnor över 40 för att de är så lätta byten eftersom de är desperata typ. Det är inte den bild jag har fått - de kvinnor jag vet om, inklusive min väninna, är riktigt snygga och har även fått riktigt snygga killar på fall.
  • Anonym (Samma)
    Anonym (Ka) skrev 2018-12-19 01:29:49 följande:
    Om du är intresserad av detta ur alla aspekter och åsikter kan du läsa
    "Varför är MILF så hett" under sex och samlevnad.
    I denna tråden är det lite ot
    Nej, det är inte OT. Ts kollega är en yngre kille som stöter på en äldre tjej och det kan ha olika orsaker som t.ex. att han bara vill ligga med en äldre kvinna för att det är "trendigt", eller för att han vill ha ett förhållande. Jag svarade bara på en annan persons inlägg.
  • Anonym (Samma)
    Anonym (Suck) skrev 2018-12-19 08:03:09 följande:

    Jösses vad många människor det finns i vårt land som inte förstår hur parrelationer fungerar. De väljer dessutom att skaffa barn men när det inte passar längre väljer de att få "egoboost" från flirtiga kollegor. Med man och barn hemma...

    Ja, i tråden är det ganska tydligt att TS gräns flyttas fram och fram och att hon lever i sin egen bubbla. Om du har problem med din man eller inte får den uppmärksamheten du behöver/vill ha av honom så lös det. Fungerar det inte att lösa och ni provat allt, skilj er. Hur tror du er relation blir som skilda om det blir genom att du är otrogen eller genom att ni försöker lösa problemen ni har men inte lyckas? Ni har barn ihop. Den bitterhet och den maktkamp som sker genom barnen vid hårda skilsmässor ger barn ärr för hela livet

    Lyft blicken och lös dina problem och sluta bete dig som en oansvarig tonåring.


    Fast det finns väldigt många beskäftiga människor i detta land också, som inte har någon förståelse för att livet inte är svart eller vitt alltid. Livet består av erfarenheter, bra och dåliga. En del människor lever lite farligare än andra.
  • Anonym (Samma)
    Anonym (man) skrev 2018-12-19 14:24:11 följande:
    Fast vissa saker kanske ÄR ju svarta eller vita?
    Verkar finnas alldeles för många människor i detta land som tror att "allt är inte svart eller vitt" betyder att precis allt bara är en gråzon och gränserna sätter man lite som man själv vill för stunden. Det kanske förklarar varför så många sen går ut och gör jävligt korkade saker, för har man inställningen att allt är en gråzon och alla gränser är töjbara så är det kanske ingen slump att man sen gör jävligt korkade saker.

    Livet består av erfarenheter låter ju skitfint, men problemet med vissa erfarenheter är att de kan dra med sig andra i skiten också. Jag menar om TS knullar sönder sitt förhållande med kollegan så kommer ju både hennes man och barn få ta del av hennes "erfarenheter" vare sig de vill det eller inte. Helt ok att ta risker med sitt eget liv, men när andra berörs borde man kanske vara lite försiktigare.
    Okej, detta blir lite OT nu då, men jag måste ta ett exempel. Jag har en väninna som träffade en kille när hon var typ 16, hennes allra första pojkvän, och de gifte sig och skaffade barn. Romantiskt? Visst, men jag själv hade undrat hela livet hur det skulle vara att ligga med någon annan man, att leva ett annat liv.

    Kanske är TS på väg bort från sin man helt oavsett flirten på jobbet, kanske blir den flirten vägen ut från äktenskapet och då har TS omedvetet skapat den vägen för att kunna ta steget. Ibland tror jag man är otrogen för att man vill se till att ett förhållande tar slut och man mäktar inte med ett bättre sätt. Jag har aldrig själv varit otrogen, men jag har gjort dumheter som till exempel att ligga med en man som visade sig vara gift (sa han inte) och blev med barn och fick göra abort.
    Min väninna som är gift med sin allra första pojkvän förfasade sig över detta.
    Jobbig upplevelse, men jag har hellre gjort lite knasiga saker än att leva det perfekta livet med den perfekta moralen i alla lägen.
  • Anonym (Samma)
    Anonym (Ka) skrev 2018-12-20 02:03:07 följande:
    Jaa, men det måste ju ha varit en jäkla häftig upplevelse...att ligga med en gift man, bli med barn, och göra abort.
    Absolut mycket bättre än att leva det perfekta livet med den perfekta moralen och kanske den perfekta mannen...Not !!

    Om du tittar på vad du skrev här lite komprimerat. Verkar det vettigt?

    Jag måste ändå fråga...Är det mycket WT som skriver här på FL?
    Eller är det troll som bara försöker provocera?
    Du är uppenbarligen ute efter att provocera. Om du tror att man blir wt för att man genomgått en abort eller råkat ligga med fel man så vet du verkligen inte vad uttrycket betyder. Jag pratar om livserfarenhet och att man växer genom alla upplevelser i livet och för TS kan en flirt på jobbet antingen bara ge henne en kick eller så blir det ett steg hon tar mot skilsmässa. Ibland är det steg man måste ta för att komma vidare. Människor som lever perfekta liv och moraliserar över andra är tråkiga människor. Förstår du? Nej, jag trodde inte det heller. 
  • Anonym (Samma)
    Anonym (man) skrev 2018-12-20 10:53:52 följande:
    Eller hur, för det är ju helt otänkbart att avsluta ett förhållande på ett värdigt sätt?
    Låter på dig som att du tycker det är grönt att göra lite som man vill bar man själv behöver det så...

    Vad får dig att tro att människor som väljer att inte bete sig som idioter mot sin partner lever perfekta liv och är tråkiga? Menar du att ha ett trasigt liv och bete sig som en idiot är detsamma som att ha ett roligt liv?
    Men gud vad du läser in en massa trams hela tiden! Jag har redan skrivit att jag själv aldrig varit otrogen, men jag kan förstå varför kvinnor ibland tar det steget trots att det är fel. Män är ofta otrogna för att de vill ha sex, kvinnor är ofta otrogna för att de inte är lyckliga i förhållandet. Jag tycker det är fel att vara otrogen och stanna i förhållandet, men jag kan förstå att en flirt eller mer än så ibland kan vara en språngbräda ut ur förhållandet. Det är inte rätt, men jag kan förstå att man gör fel ibland.
    Man kan leva ett bra liv och vara schysst mot sin partner och ändå ha förståelse för, och inte moralisera över, andra människors beslut över deras egna liv. Hoppas jag var tydlig nog nu, för dig tänker jag inte diskutera mer med då du väljer att missförstå hela tiden.
Svar på tråden Är jag i gränslandet- flirtar kanske för mkt med kollega...