Inlägg från: Anonym (Såj-adumt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Såj-adumt)

    Är jag i gränslandet- flirtar kanske för mkt med kollega...

    Anonym (winkie) skrev 2018-12-17 16:17:12 följande:

    Jag har lärt känna en av mina kollegor mer och mer sista tiden. Han är singel och lite yngre än mig, och är jätteflirtig. Jag vet inte om jag är särskilt utvald eftersom han är väldigt trevlig och glad mot alla, och sprider glädje med sina skämt och så.

    Men det känns som att han drar sig mer och mer till mig. Han sätter sig bredvid mig på möten, slår sig ner vid fikabordet om jag sitter där men inte annars...Vi hade en aw och pratade väldigt mycket häromveckan t.ex. Så mycket att jag kände att det kanske såg illa ut utifrån eftersom jag är gift och har barn. Han följde med till baren, satte sig med mig igen, kom och anslöt till mitt nya samtalsgäng när jag manövrerat bort mig själv från "oss".

    När vi sedan gick vidare satte han sig med mig igen och vi fortsatte vårt snack om allt och inget. Då kändes det mer ok eftersom det bara var han och jag och en annan kollega och hans kompisar med. Han är liksom inte obehagligt efterhängsen på något sätt utan verkar bara uppskatta mitt sällskap. Jag gillar ju honom oxå, men tänker att man måste liksom sköta det med lite stil.

    Så idag så har det fortsatt. Jag har läst på lite om flirtsignaler och han gör verkligen allt: Ler stort, skämtar, har ett öppet kroppsspråk, ser en noga i ögonen när vi pratar, lyssnar på vad man säger, är hjälpsam osv osv. Jag är såklart glad och skojar tillbaka och jag gillar uppmärksamheten. Samtidigt undrar jag lite om det kan ses som opassande av andra, t.ex min andra kollega som ser oss interagera ganska mycket. Det måste ju vara helt uppenbart att vi flirtar med varandra för honom.

    Jag vill liksom visa att jag uppskattar min flirtande kollega och ge honom självförtroende i att han är attraktiv och verkar vara en jättehärlig person. Men jag vill ju samtidigt inte att han ska tro att jag är intresserad eller få känslor för mig. Han vet ju att jag är gift.

    Vad tycker ni om situationen? Kan jag fortsätta flirta för att det är kul eller kan det ses som taskigt eller opassande?


    Det du borde bry dig om är vad din man tycker, någon som borde tycka det är opassande att du flirtar hej-vilt (för det är det du gör) men en kollega så är det han. Har du inget samvete? Eller är det så att du har du en skitdålig relation med din man? Var rädd om det du har.
  • Anonym (Såj-adumt)
    Anonym (Suck) skrev 2018-12-19 09:10:37 följande:
    Men väx upp. Trivs du inte med din man och känner behov av att flirta vid sidan om så skilj dig istället. Det är inte trevligt att ta konsekvenser av vuxenlivet men det är det som är skillnaden på vuxenlivet och övriga livet. Antingen accepterar du att din man är som han är och är nöjd med det eller så skiljer ni er och du kan flirta och ligga med precis vem du vill. Man kan inte äta kakan och ha den kvar.
    Exakt, du har startat den här tråden för att du vet att det är fel det du gör - men gillar läget med den bekräftelse du får av den här karlen.

    Nu hoppas du att någon ska berättiga flirten, med att "nä då, du går inte för långt - flirta på du. Skit i din man och ta för dig. Så länge ni inte hamnar i säng och penetrerar.

    Tycker det är ett skitbeteende du håller på med, skulle bli så j-vla besviken på dig om jag var din man och han anser att ni har ett förhållande värt något. 
Svar på tråden Är jag i gränslandet- flirtar kanske för mkt med kollega...