Inlägg från: lilagrodautanben |Visa alla inlägg
  • lilagrodautanben

    Vi som längtar efter en liten 2019 bebis

    Hoppar på här! Har precis haft, vad jag antar, är mitt 8:e missfall dettta år. Går på hormoner och får hjälp men pyrena vill inte stanna av någon anledning.. blöder inte än men testerna är blanka igen så det är nog dött. Äl om ca 17 dagar och ska då ta min andra kur Letrozol och efter det är det vaginalkräm crinone. Jag är så ledsen över allt detta.. skitjul.. var så glad när jag plussade efter nidblödning och nu är allt bara svart. Hoppas vi kan peppa varandra!

  • lilagrodautanben
    Doftljuset skrev 2018-12-19 12:30:55 följande:

    Välkommen! Självklart ska vi peppa varandra. 

    Ledsen att ni behövt gå igenom nånting så tråkigt flera gånger om. Hur reder du dig? Hoppas verkligen det går igenom snart med hjälp av hjälp medicinerna <3


    Tack! Jag vet inte faktiskt, blivit sjukskriven för depression nu på slutet efter 6:e missfallet..

    jag hoppas verkligen på att plussa efter nyår och att den stannar!
  • lilagrodautanben

    Tack så mycket! Det värmer med kramar! Vill bara börja blöda nu alternativt få tillbaka positiva stickor men det känns hopplöst. Dom har varit pos sen lördagen men idag var dom helt blanka..


    Snickesnack skrev 2018-12-19 12:40:05 följande:

    Jo så är det! Min mamma går runt och berättar för alla att det minsann kommer dröja några år för jag är ju mitt i min utbildning minsann, haha, så från det hållet verkar det inte vara några misstankar och det är bäst att det får fortsätta så tills det finns något att berätta.

    Annars får vi mycket pikar från alla håll. Även om det kan ses som lite ohyfsat så kan jag förstå att folk ser oss som lågoddsare så att säga. 28/29 år, stabilt förhållande och gifta sedan ett tag, nyrenoverat hus, stabil karriär hos en och framtidssäkra studier hos en annan, uttalad önskan att "få barn någon gång i livet", alla våra vänner har barn i princip, och så vidare.

    Jag har en vän som nyligen fått barn och varit väldigt öppen med att det tog si och så lång tid. Jättebra tycker jag, och jag kan nog också tänka mig att vara det, fast i efterhand.

    Vad bra att du visste :) Känns ändå bra att tala om ett par gånger i onödan, för alla lusläser ju inte FASS bara för att ta en Ipren liksom ;).Åh, många kramar till dig, skickar cybertröstkakor och önskar stort lycka till i fortsättningen!


  • lilagrodautanben

    Väntar på blödning efter MF. Ja jag ser det som ett tilll missfall då stickorna är negativa. Räknar med fredag typ. Iaf då bim är..


    Doftljuset skrev 2018-12-19 21:04:33 följande:

    När väntar alla sin mens? :) Kan vara kul när man följs åt.

    Ju mer jag tänker efter så känner jag mig lite lost denna månad. Är inte alls säker på när mensen tänker dyka upp eller om det stämmer. Någon mer som kan bli såhär uppgiven ibland.. Kanske helt obefogat, håller på med temp, med äl- stickor men blir så osäker ibland. Natural cyckel har varit på dagen sen jag började och satte i gång med feritily friend häromdagen också


  • lilagrodautanben
    lilagrodautanben skrev 2018-12-19 21:20:40 följande:

    Väntar på blödning efter MF. Ja jag ser det som ett tilll missfall då stickorna är negativa. Räknar med fredag typ. Iaf då bim är..


    Och jo jag är sjukt uppgiven. 8 missfall nu och hormoner som jag äter som sprutar åt alla håll samt en make som snart inte vill försöka pga alla missfall. Så ja, allt känns hopplöst. Plus att julen är en dum högtid som får mig att vara ensam med sorgen..
  • lilagrodautanben
    Doftljuset skrev 2018-12-19 21:33:04 följande:

    Menade såklart inte trappa någon på tårna.Jag förstår att det måste känns rent ut sagt piss <3 Vi finns här om du vill ventilera. Ibland kan det behövas skriva ner o bara ösa skit, så man på nåt sätt får ut allt. Skickar massa kramar


    Nej nej! Det trodde jag inte heller! Att trampa på tårna alltså. Väntar bara på att få ut allt i blödning.. men tack för massa kramar! Det värmer!
  • lilagrodautanben
    Anonym (E) skrev 2018-12-19 21:27:22 följande:

    Kram! Vet inte hur det är att gå igenom missfall, har dock lång erfarenhet av depressioner och ångest, vet hur det är att känna sig uppgiven. Håller alla tummar för er <3


    Jag också. Min pappa dog två dagar efter att min son fått en CPdiagnos så jag var skör innan.. börjar bli långtråkigt att va sjukskriven dock så hoppas på plugg i januari.

    Tack för pepp!!
  • lilagrodautanben
    Anonym (E) skrev 2018-12-19 22:08:54 följande:

    Men usch, beklagar. Jag är också sjukskriven, varit det i snart ett år, vill börja jobba/plugga snart och bara få påbörja mitt liv, leva ?normalt? som alla andra. Väntat i flera år på att skaffa barn bara för att jag mått så dåligt, men nu vill jag inte vänta mer, känner väl tyvärr att jag nog alltid kommer vara skör. Man mår inte bättre av att längta så efter ett barn heller, kommer nog bli enormt ledsen om det inte tar sig redan den här månaden även om det inte är så stor chans. Vill gärna att det här skitåret ska avslutas på en fantastiskt sätt :) gud, jag har aldrig delat med mig av nåt på ett forum förut, känns rätt så bra ändå!

    Nångång vänder det och blir bra, nånstans får man tro det, även om det är svårt <3


    Ja det är ju så. Varit sjukskriven i perioder i 7 år, aldrig lyckats jobba 3 månader i streck. Föddes av en bipolär mamma och en alkoholiserad pappa så antar det är det. Samt att jag har ptsd i grunden. Suttit på psyk när jag inte sovit.. så dessa forum är bra! Man får ut mycket!
  • lilagrodautanben
    Anonym (hemlisen) skrev 2018-12-19 22:07:25 följande:

    Kära du. 

    Bra att du planerar att sysselsätta sig. Själv upplever jag att man behöver lite vardag när det varit mycket svårigheter. 

    Kram


    Ja man behöver något att sysselsätta sig med! Annars blir man ju galen på riktigt.. kram!
  • lilagrodautanben

    Förlåt om jag lägger mig i men jag trodde aldrig jag skulle vara redo för barn.. eller jo då jag redan har men han har en cpskada så nöjde mig i 6 år. Näst värsta graden. Men mär han började gå, vilket läkarna trodde var omöjligt, så såg jag ett ljus igen. Att det fanns plats för fler. Men ingen av alla graviditeter vill ju stanna så jag kanske får godta att det är så.. men samtidigt finns en enorm längtan för småsyskon. Så att det sliter i hjärtat... alla mina symtom är kvar på att vara gravid men testen blir svagare och svagare så vågar inge hoppas. Spyr och sover mest.. vill bara börja blöda och gå vidare. Varje månad likadant..


    Doftljuset skrev 2018-12-20 20:11:34 följande:

    Det är så lätt tro man är ensam, särskilt när man har jobbiga känslor som känner för käka en till middag typ varje dag. Dock är man sällan ensam. 

    Jag vet ju inte mer om din livssituation än det du valt att berätta, men det kan  ju vara så att du inte varit mottaglig på det planet. Man kan ju önska sig saker, det gäller ju allt i livet, men ibland är man liksom inte redo starta resan. Visa resor tar liksom form när tiden är inne och man är bered på lite kasta sig ut. Om du förstår hur jag menar <3


Svar på tråden Vi som längtar efter en liten 2019 bebis