Inlägg från: lilagrodautanben |Visa alla inlägg
  • lilagrodautanben

    Vi som längtar efter en liten 2019 bebis

    Anonym (E) skrev 2019-01-07 23:50:34 följande:

    Fy, vad jobbigt det låter, vilken sorg. Kan ju vara som du säger lite kämpigare nu när alla varit hemma och ungarna har levt rövare, den åldern dom är inne i nu är väl lite extra. Mina småsyskon skiljer det knappt 1,5 år på och jag är fyra år äldre, gud vad dom höll på när dom var i den åldern! Då kanske det känns väldigt jobbigt att tänka på att ha en tredje, men då kan man ju tänka att iom att syskonen kommer vara hyffsat mycket äldre än bebisen så blir det inte dom där bråken på samma sätt, jag har aldrig bråkat med mina syskon som dom gjort med varandra för att jag var så mycket äldre. Det kom senare i tonåren när dom började sno mina kläder ;)

    Din man kanske känner en sorg efter alla missfall och inte orkar gå igenom den sorgen igen? Och sen när det varit så tungt under 1,5 som ni måste haft det så blir vardagen kämpigare också tänker jag.

    Tänk om det tog sig nu för er och den lille bestämmer sig för att stanna i magen, han kanske skulle känna en glädje då? Tänker att han kanske säger att han inte vill försöka mer för att han är rädd för missfall, men om det skulle gå vägen kanske han får tillbaka längtan.

    Det är ju bara mina funderingar nu, kanske är helt ute och cyklar, men hoppas det ger dig nåt positivt.

    Rå om varandra ordentligt nu, helt kravlöst, sitt i ett par mysbyxor i soffan med nån god mat och se på en bra film, behöver inte vara mer än så :) såna kvällar älskar jag, tycker det är mycket jobbigare med en romantiskt middag vid köksbordet med tända ljus och trerätters, tänd lite ljus i vardagsrummet och sätt er tillsammans under en filt och bara ha det bra <3


    Tack för otroligt peppande inlägg! Det kan mycket väl vara så att det är oro över fler missfall. Han har visat sorg och faktiskt ångest över flera av missfallen. Så det kanske är en kombo av sorg och utmattning av tre veckor med konstant bråk, tjat och full rulle. Har inte ens kunnat gå ut då vi glömt sonens rullstol på förskolan. Så det längsta vi tagit oss är ut till bilen och på affären typ. Klart det sätter spår liksom.. men ja jag ska försöka ta tillvara på tiden idag och ladda ordentligt! Lyxa till med en bastu (har en i badrummet) och en bra film tillsammans!
  • lilagrodautanben

    Jag åt också zolpidem men ör nu fri den akiten! Äter lergigan och theralen. Haft sömnsvårigheter sen 8års ålder. Det är vår tur nu! En bästa vän och min svägerska fick idag! Vi plussade på samma dag så det är hårt!


    Anonym (E) skrev 2019-01-12 17:51:14 följande:

    Just nu tar jag zolpidem för att sova, det är dom som gör att jag får fyra timmar. Det är ju beroendeframkallande och ja, en drog, blir ju hög av dom :( det är det enda som funkar någorlunda. Provat allt, nu har jag ett sista alternativ som jag ska få testa så snart som möjligt hoppas jag, tyngdtäcke. Tyngd gör att man känner sig trygg och är ångestdämpande, som en kram typ, hoppas så att det funkar! Kan inte fortsätta med den där medicinen och absolut inte när jag är gravid, gärna inte nu när vi försöker heller.

    Laddade ner FF idag, håller med helt om att det är smått och otydligt. Vill också ha deg enkelt, där är NC väldigt bra, kanske får börja prenumerera på den appen ändå. Tycker det är kul och lite avkopplande att hålla på med det där, tar bort mycket stress på nåt vis.

    Och det där med att vänner blir gravida och känslor kring det, blir också ledsen och lite arg faktiskt. Man längtar ju så själv, man är ju glad för deras skull men man blir ju påmind om att man själv inte är där och det är ju en sorg. Vi får väl trösta oss med att dom känslorna är väldigt vanliga och naturliga måste jag ändå säga. Det ligger vår primitiva hjärna att föröka oss, trots allt. Brukar tänka så.

    Heja oss, nästa gång är det vår tur!


  • lilagrodautanben
    Anonym (E) skrev 2019-01-12 23:48:41 följande:

    Vad skönt! Önskar jag hade klarat mig på theralen eller nåt av alla andra alternativ som finns :( måste ta 50mg propavan också för att få någorlunda sömn, tacksam för att jag fortfarande klarar mig på en låg dos av zolpidemen - man får vara glad för det lilla, haha.

    Ja, nu räcker det för folk att bli gravida, nu är det fan våran tur i den här tråden!

    Hade ni en fin dag sen förresten, blev det nåt bastande? :)


    Skönt! Ja här bastades det för fulla muggar! :D älskar bastu men man får ju inte basta om man är tidigt gravid så får basta ihjäl mig nu.. känns som om något kan hända! Syns något här?

  • lilagrodautanben
    Anonym (E) skrev 2019-01-13 19:59:00 följande:

    Jaså? Är det nåt med värmen eller ångan som kan vara farligt då? Det visste jag inte, skönt att jag inte gillar att basta, tycker inte om att ligga i ett badkar heller. Det är nåt med värmen som gör att det känns som att jag inte kan andas, får lite panikångest, haha.

    Vet inte om jag kan se nåt, en skugga kan jag tycka mig se :) hur ligger du till i cykeln, vet du det? Känner mig mer och mer vilsen i min egen, tror inte jag haft nån ägglossning ens den här gången. Har jag det så är jag på äl +9. Längtar ihjäl mig på att kunna testa!

    Och jag hoppas av hela mitt hjärta för att det ska gå vägen för dig! Tänker på er


    Värmen tydligen, att få för hög kroppstemperatur är skadligt har jag läst.. vet inte varför riktigt.. men bastar man bara en liten stund så går det bra, sålänge man inte svettig och jäklig. Haha!

    Tror jag är på äl+7 elöer något sånt. Fick nidblödning förra månaden men blev missfall så hoppas inte på för mycket. Ska även resa 100 mil med sonen nästa vecka inför en ev operation så jag börjar vela lite eftersom den operationen innebär 9 veckor på sjukhus och ytterligare två år på rehab :/ Vill så gärna ha syskon men dom befintliga går ju liksom först.. jag äter hormoner både innan och efter äl så det är ett under att min make vill ligga med mig så elak jag blir! Hahaha

    Jag hade lätt testat om jag var du! Fick svaaaagt pos på äl+6.. varför tror du att du inte ägglossat?

    Hoppas för oss båda! Eller alla i tråden!
  • lilagrodautanben

    Någon som haft problem med testlagrets gravtest? Fick dessa idag nederst morgonurin och övre några timmar senare.. måste ju vara något fel på den här sändningen av test? Det är ju alldeles för brett teststreck?

  • lilagrodautanben
    Värphönan skrev 2019-01-18 14:16:44 följande:

    Vad spelar bredden på kontrollstrecken för roll? 


    Ingen aning mer än att det brukar vara samma bredd :)
  • lilagrodautanben

    Från deras hemsida, varför vet jag som sagt inte


    Värphönan skrev 2019-01-18 14:16:44 följande:

    Vad spelar bredden på kontrollstrecken för roll? 


  • lilagrodautanben
    Doftljuset skrev 2019-01-19 12:45:25 följande:

    Tror jag äntligen fick ägglossning inatt. Vaknade med den klassiska mensvärken (brukar känna ägglossningen)... CB har dock bara gett mig blinkande smileys sedan i tisdags, så vet inte så noga. Flytningarna är dock lite sådär klibbigt mellan fingrarna, och ingången upp är mjuk och djup.

    Jag och min karl har bråkat. Han klarar inte ha sex varje dag och nu har vi kanske överdrivit, för haft sex nästan varje dag sedan förra veckan. ( Bara för jag är så orolig att missa någon chans). Jag blir så himla ledsen och besviken, känns som han ger upp. Han blir arg ( han är väldigt go och fin men även dom bästa ledsnar ibland), Så inser jag att jag bara förstör för mig själv, för kroppen blir ju bara ledsen och det blir mest som tvång. Vi ska försöka i kväll igen. Hade sex igår också....

    Vet inte vad jag vill ha sagt men vet att man får stöd här inne :) Alla är så fina emot varandra. Hoppas ni mår bra?


    Min är exakt likadan efter 1,5 år av ?tvingat sex? typ.. han har gärna sex varje dag men det känns konstlat.. bäst är när äl är över och bi har det för att det är skönt och mysigt. Innan är det bara som om han är någon spermamaskin typ och blir less när jag kommer och bara - älskling? Jag har äl nu... vi måste ligga NU!! Och ikväll!

    Då suckar han och bara... mmhmmm.. in ut sprut typ.. tråkigt :(
  • lilagrodautanben

    Här är mina senaste dagars test, från äl 9 till oDag. Sista är dagens men dom innan ser ju så knepiga ut? Bara dagens som ser legit ut?

Svar på tråden Vi som längtar efter en liten 2019 bebis