Inlägg från: Anonym (Fortfarande gifta) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fortfarande gifta)

    Ni som räddade förhållandet efter otrohet

    Min man hade tio månaders relation med en kvinna för 2 år sedan. Först nu känner jag att jag har landat och får inte ångestattacker längre. Vi pratar om otroheten ofta och nu t o m

    Kan vi skämta om det hela (vår svarta humor).

    Tuff period ligger bakom oss, men vi ser framåt och vi älskar varandra ännu mer, efter att ha kliviit ur kaosperioden!

  • Anonym (Fortfarande gifta)

    Håller med dig,(efter) att förhållandet inte blir sig likt efter en otrohet. Det känns som om jag gift mig med en ny människa, en bättre man, som nu rannsakat sig själv.

  • Anonym (Fortfarande gifta)

    Anonym (Akta dig): Jag är fullt medveten om risken jag tar att bli sårad igen. Det är i och för sig samma risk man tar när man blir kär i någon överhuvud taget, tycker jag. Det gäller att våga igen. Om min man skulle bedra mig igen, är det skälvklart skilsmässa. Varför skilde vi oss inte efter otroheten? Jag tyckte att äktenskapet vi hade var större och viktigare än sveket som min man gjort mot mig. Ett fruktansvärt svek, men min man är en go kille innerst inne och jag tar risken att våga förlåta.

  • Anonym (Fortfarande gifta)

    Anonym (va): Jag hade rekomenderat personen att skilja sig direkt. Eftersom jag inte levt med den personen, känner jag inte den. I mitt fall tycker jag mig känna min man. Jag vet hans brister och hans bra sidor. De bra sidorna väger över det stora felet han har, nämligen att vara EGO när han mår dåligt. Han vet om att detta är hans sista chans...han har sagt att han inte vill förlora mig...framtiden får utvisa om han respekterar mig såpass att han fattar vad som är viktigt.

  • Anonym (Fortfarande gifta)

    Anonym (va): Jag har stått ut med det värsta sveket någon kan göra mot mågon annan. Jag har sagt till min man man att det räcker nu! Jag har avslutat förhållande tidigare när jag upplevt att det inte finns något kvar att bygga vidare på...i detta fall ger jag äktenskapet en chans för att jag älskar min man. Otroheten samverkade med tre faktorer: min man som mådde dåligt, min endometrios då jag var klimateriekossa och inte ville ha sex samt den utomstående energin som var manipulativ (har stalkat min man med massor av telefonsamtal som min man inte besvarat, olika kontantkort som min man har blockat, en sjuk och trasig människa som fått vittring)

    Tråden handlar om att fixa sitt förhållande trots otrohet. Jag vill säga att vi kommit långt och vi har jättekul tillsammans, har bra sex och delar vardag och fest tillsammans! Min man är äntligen med på tåget efter en urspårning!

  • Anonym (Fortfarande gifta)

    Det gäller av båda parterna att bestämma sig för att satsa på förhållandet igen efter en otrohet. Först då är förhållandet värt att rädda. Min man bearbetar dagligen sitt behov av bekräftelse (han har varit i terapi) och jag har landat i känslan att jag klarar att leva utan honom om så skulle vara fallet. Vi har utvecklats båda två av krisen.

    En jobbig resa som ibland gör sig påmind, men jag och min man har två år efter otroheten börjat njuta av relationen.

    När kan man anse att förhållandet har klarat en otrohet? Mitt svar är när känslan infinner sig att man som den bedragne vågar släppa garden och kontrollen igen!

  • Anonym (Fortfarande gifta)

    Svarar Trä: Lider med dig, vet hur det känns! Vi har kommit dit vi är idag genom att prata, prata, prata i stort sett varje dag om otroheten. Viktigt att den otrogne svarar på ALLA dina frågor. Ta reda på varför, hur och landa i det, analysera framöver hur ni ska göra för att partnern ska undvika att hamna i samma situation. Viktigt att den otrogne själv kommer med förslag, annars kommer förändringen från dig och då blir det ingen lösning. Nu ska du ha tillgång till hans telefon, mail för att säkerställa att han inte smusslar. Jag fick tyvärr gå så långt så jag köpte ett dataprogram Dr Phone där jag fick fram raderade filer på min mans iphone. Jag talade om för honom att jag hade verktyget och detta hjälpte min man att bli av med beroendet. Ett sorts antabus helt enkelt! Lycka till, det kommer bli en jobbig resa men är han annars en go kille kan det vata värt det! Kram

Svar på tråden Ni som räddade förhållandet efter otrohet