Inlägg från: Anonym (Akta dig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Akta dig)

    Ni som räddade förhållandet efter otrohet

    Anonym (Fortfarande gifta) skrev 2018-12-20 16:29:41 följande:

    Håller med dig,(efter) att förhållandet inte blir sig likt efter en otrohet. Det känns som om jag gift mig med en ny människa, en bättre man, som nu rannsakat sig själv.


    Någon som du vet att du aldrig kan lita på, någon som gärna offrade ert förhållande för en annan kvinna och någon som kan ljuga dig rakt upp i ansiktet i ett år.

    Det är samma man. Exakt samma oavsett vad han vill lura i dig.

    Du har nyss slutat få ångestattacker pga hur din man behandlat dig. Det är inget bra äktenskap.
  • Anonym (Akta dig)
    Anonym (Fortfarande gifta) skrev 2018-12-21 22:24:40 följande:

    Anonym (va): Jag har stått ut med det värsta sveket någon kan göra mot mågon annan. Jag har sagt till min man man att det räcker nu! Jag har avslutat förhållande tidigare när jag upplevt att det inte finns något kvar att bygga vidare på...i detta fall ger jag äktenskapet en chans för att jag älskar min man. Otroheten samverkade med tre faktorer: min man som mådde dåligt, min endometrios då jag var klimateriekossa och inte ville ha sex samt den utomstående energin som var manipulativ (har stalkat min man med massor av telefonsamtal som min man inte besvarat, olika kontantkort som min man har blockat, en sjuk och trasig människa som fått vittring)

    Tråden handlar om att fixa sitt förhållande trots otrohet. Jag vill säga att vi kommit långt och vi har jättekul tillsammans, har bra sex och delar vardag och fest tillsammans! Min man är äntligen med på tåget efter en urspårning!


    Fast ett år är ett ganska långt förhållande. Det måste ju funnit mkt känslor inblandade! Försvann dom bara när du kom på honom? Han valde att riskera ert förhållande för hennes skull. Du beskriver henne som sjuk och trasig men din man måste haft en helt annan bild av henne. Han hade ett långt förhållande med henne TROTS att hon var sjuk osv. Hon var värd mer än dig i hans ögon under ett år.

    Ni har inte kommit långt om du nyss slutat ha ångestattacker. Det betyder bara att ert förhållande inte gör dig sjuk längre. Ett förhållande ska göra att man mår bättre än man gjort som ensam.

    Nu vet du hur din man gör om du ex blir sjuk och inte kan ha sex.. Du vet hur han gör om han mår dåligt.

    Är du verkligen beredd på att avslöja en ny otrohet om ett år?

    Det känns som om du har någon form av självskadebeteende om du utsätter dig för en sådan man.
Svar på tråden Ni som räddade förhållandet efter otrohet