Inlägg från: Daphodil |Visa alla inlägg
  • Daphodil

    Bf September 2019

    September89 skrev 2019-03-19 16:53:13 följande:

    Härligt att Det gick så bra :) då kan man pusta ut lite :)


    Ja, jag har inte vågat tänka att det är på riktigt förrän nu. Det känns fantastiskt!
  • Daphodil

    På tal om veckoräkningar... Vad har ni för BF? Det skiljer sig ju en del i gruppen, jag är tex en av de kortast gångna. Kul att se vilka man är nära i tid!

    Jag har BF 28 september.

  • Daphodil
    Elcca skrev 2019-03-19 19:33:31 följande:

    Du och jag ligger väldigt lika! Jag har bf 27/9. Är satt från start iom att jag gjort ivf. :)

    Jag ska göra KUB imorrn. Är nervöööös men också förväntansfull! Ska bli underbart att se det lilla livet igen. Senast va det en väldigt livlig liten en. :)


    Vad kul! Lycka till med kub! Jag gjorde ju mitt idag och var också vansinnigt nervös, men tänk vilken känsla sen när allt ser bra ut!
  • Daphodil
    Anonym (chockad!) skrev 2019-03-19 19:45:29 följande:

    Känns konstigt att våga lita på detta nu. Går in i v 16 på fredag så tiden rullar på... borde vara rätt "safe" nu...berättade ju för chefen i fredags. Inte berättat för de andra på jobbet än. Berättat för 3 kompisar och sedan mina föräldrar.

    Varit på KUB och allt såg bra ut, men ändå vågar jag inte riktigt tro på det och vill inte berätta för folk. Har ni berättat för folk förutom de närmast i familjen?

    Jag inväntar RUL nu, borde väl vara om ca 3-4 v...

    Jag har hela tiden ett nytt datum då jag säger till mig själva att "DÅ ska jag våga lita på detta!" haha

    Har sjukt lågt blodtryck nu och har hjärtklappning och extraslag. Håller på att svimma på jobbet när jag står stilla osv... måste ringa MVC i slutet av veckan när jag kan så jag får lite ideer. Tycker jag gör allt med att dricka, träna, äta salt, ha stödstrumpor osv osv...men känns inte som om nåt hjälper haha


    Ja, för mig var kub milstolpen, så nu har jag berättat för alla vänner. Men det finns ju inget rätt eller fel. Hoppas du får några tips för blodtrycket, låter jättejobbigt.
  • Daphodil
    Anonym (Orolig och stressad) skrev 2019-03-19 21:13:21 följande:

    Gjorde KUB idag. Fick 1/20 000 på alla. Så det känns bra. Hon som gjorde ultraljudet var väldigt nogrann och visade mig allt eftersom att jag var väldigt orolig att den inte skulle leva och må bra. Tyvärr hann inte min man in för att se. Vi fick åka till akademiska i Uppsala som håller på och bygger om en massa och det fanns i stort sett ingen parkering. Åkte runt i 20 min och letade. Sedan fick min man släppa mig vid sjukhuset. Jag fick springa in och anmäla mig medan tanken var att han skulle hinna parkera medans jag satt i väntrummet. Hinner knappt komma till väntrummet innan dom ber mig komma in. Usch det var hemskt att gå in där själv med tanke på vad som hände sist. Sedan för min man som fick sitta utanför och hann tänka både det ena och det andra innan jag var klar. :(


    Det är guld värt med fint bemötande. Vi hade också en jättegullig dam som skrev ut säkert tio-tolv bilder åt oss, och gick igenom de organ hon kunde se. Kändes så lugnande.

    Mindre kul att mannen din inte hann, men det känns lite som en klassiker - på vårt första ul hann gubben precis brottas klart med parkeringsautomaten när jag kom ut och sa att allt var klart. Skönt att ni fick bra resultat!
  • Daphodil
    Anonym (chockad!) skrev 2019-03-19 23:27:01 följande:

    På mig syns det nog egentligen inget. Jag ser det ju men tror inte nån annan reflekterar. Är i v 15, går in i v 16 på fredag.

    Hur är det med er andra, vilken vecka började det ev synas för andrs?


    Förra gången började den synas i v 20. Gillar magen så hoppas det blir tidigare denna gång.
  • Daphodil
    Jojjans skrev 2019-03-20 11:52:02 följande:

    Jag har inte mått så illa att jag kräks alls, men jag upplever ändå samma sak. Började må bättre i vecka 10-11, och sen i vecka 13 började det blir sämre igen.


    Precis samma här, på veckan! Inte lika illa nu som i v 7-8, men ändå nog för att vilja ha Lergigan till hands.
  • Daphodil
    Elcca skrev 2019-03-20 12:28:08 följande:

    Idag gjorde vi KUB! Allt såg perfekt ut och vi fick lägsta risk för trisomi. <3 Känns så skönt!! Och nu kan man slappna och börja njuta på riktigt! Nu börjar det skjunka in att det faktiskt är en liten människa där inne.


    Stort grattis! Visst känns det skönt efteråt
  • Daphodil
    Anonym (chockad!) skrev 2019-03-21 08:58:37 följande:

    Någon som ännu känt någon rörelse ni varit rätt säkra på är bebisen? Isf i vilken vecka?


    Förra gången i v 20. Nu är jag bara i v 13, så inget än.
  • Daphodil
    Miichaella skrev 2019-03-21 10:39:25 följande:

    KUB igår! Allt såg bra ut. Fick 1:7700 så känns skönt. Blev framflyttad en dag så nu är bf 24/9. Vi är överlyckliga att denna graviditet verkar gå vägen :)


    GRATTIS!
Svar på tråden Bf September 2019